Hoppa till huvudinnehållet

Nordnet One.

Enkelt och komplett sparande. Till låg avgift.

Nordnet One.

Enkelt och komplett sparande. Till låg avgift.

Aktuellt.

London stock exchange

Börja månadsspara och låt dina pengar växa.

Månadssparande är ett enkelt sätt att börja investera, endast några steg och minuter av din tid. Fördelen med månadssparande är att du diversifierar den tidsspecifika risken då du sparar jämna summor varje månad – då behöver du inte fundera på om det just då är rätt stund att investera på marknaderna.

→ Läs mera om månadssparande

Boliglån

Så flyttar du ditt värdeandelskonto med anskaffningspriserna till Nordnet.

Flytta din portfölj lätt och enkelt till Nordnet. Att flytta ett inhemskt värdeandelskonto är gratis och tar ungefär fem bankdagar. Du kan själv uppdatera de flyttade värdepappernas anskaffninspriser i portföljöversikten. Alternativt kan vi uppdatera anskaffningspriserna för dig mot en serviceavgift. Så går informationen också till Skatteförvaltningen.

→ Läs mera om att flytta till Nordnet

Nytt på Nordnetbloggen (på finska).


  • Mihin sijoittaa osakesäästötilillä? Katso asiakkaidemme suosikkiosakkeet.

    → Lue lisää

  • Kenestä Vuoden Sijoittaja 2022? Entä Vuoden Sijoitusteko?

    → Lue lisää

  • Nuorten ja lasten talouskasvatus feat. Kimmo Lohman | Vauraat ja rohkeat

    → Lue lisää

Öppna ett aktiesparkonto eller en aktie- och fonddepå för barn.

Då du börjar spara för ett barn i tid, har också små summor tid att växa och du kan överraska barnet med en större summa i vuxen ålder. Att öppna ett aktiesparkonto eller ett värdeandelskonto är också en bra presentidé.

→ Läs mera om att spara till barn

Prislista.

Hos Nordnet betalar du inga öppnings- eller förvaringsavgifter för börsnoterade aktier och fonder – kontots pris är alltså 0 €.

 → Prislista

Få ut mer av dina investeringar.

Vårt mål är att ge dig de bästa förutsättningarna att maximera ditt kapital.

Private Banking

Private Banking.

Säg hejdå till onödiga avgifter och upptäck en ny generation Private Banking. Med innovativa verktyg och personlig service är det enkelt att ta makten över ditt kapital.

→ Private Banking

Nordnet Markets

Nordnet Markets.

Ta del av en värld av möjligheter, i upp- och nedgång. Investera i aktier, råvaror och index, med hävstång upp 20x, courtagefritt på ordrar över 100 €.

→ Nordnet Markets

Tips och inspiration.

Ett aktivt sparande är sannolikt din bästa investering någonsin. Vi hjälper dig få en flygande start.

Nordnet app in device

Aktieinspiration.

Man with device investeringsforeninger

Fondinspiration.

Shareville

Shareville.

Luotto

Portföljbelåning.

Red dot winner logo white

En app.
Allt du behöver.

Gör placeringar och följ utvecklingen av din portfölj med mobilappen. Logga in med fingeravtryck (Touch ID), med ansiktet (Face ID) eller med inloggningsuppgifter. Få notiser om dina ordrar och dividender. Skapa bevakningslistor. Och mycket mera.

App image

Vår kundtjänst hjälper.

Vår kundtjänst hjälper.

Bra att veta om risker och avkastning.

Observera att historisk och simulerad avkastning inte garanterar framtida avkastning. Värdet på finansiella instrument kan stiga och sjunka. Det finns en risk att du inte får tillbaka det investerade kapitalet.

Det som presenteras här är inte och ska inte tolkas som en uppmaning att teckna, köpa eller sälja värdepapper. Investeraren ska basera sina investeringsbeslut på sin egen uppskattning och ta i beaktande sina egna målsättningar och ekonomiska situation. Det finns alltid risker förknippade med investering och finansiella instrument. Före man börjar handla bör investeraren förstå riskerna förknippade med handeln och produktens villkor.

Du ska bekanta dig med fondens faktablad och nyckelinformationsprospektet före du placerar i fonder. Fondens faktablad fås av fondbolaget och nyckelinformationsprospektet hittar du på nordnet.fi-sidan och ordersidan.

För att handla med börsnoterade produkter behöver du avklara passandebedömningen eller på annat sätt uppvisa en tillräcklig kunskapsnivå för att säkerställa produkternas lämplighet för dig. Handel med börsnoterade produkter är kopplat till en hög risk som inte passar alla.