Hoppa till huvudinnehållet

Nöj dig inte med mindre.

Ta ditt sparande till nästa nivå.

Nöj dig inte med mindre.

Ta ditt sparande till nästa nivå.

Aktuellt.

Få ut mer av dina investeringar.

Vårt mål är att ge dig de bästa förutsättningarna att maximera ditt kapital.

Private Banking

Private Banking.

Säg hejdå till onödiga avgifter och upptäck en ny generation Private Banking. Med innovativa verktyg och personlig service är det enkelt att ta makten över ditt kapital.
→ Private Banking

Nordnet Markets

Nordnet Markets.

Ta del av en värld av möjligheter, i upp- och nedgång. Investera i aktier, råvaror och index, med hävstång upp 20x, courtagefritt på orders över 100 €.
→ Nordnet Markets

Tips och inspiration.

Ett aktivt sparande är sannolikt din bästa investering någonsin. Vi hjälper dig få en flygande start.

Osakeideoita ympäri maailman

Aktieinspiration.

Rahastoideoita

Fondinspiration.

Shareville

Shareville.

Luotto

Portföljbelåning.

Red dot winner logo white

En app.
Allt du behöver.

Gör placeringar och följ utvecklingen av din portfölj med mobilappen. Logga in med fingeravtryck (Touch ID), med ansiktet (Face ID) eller med inloggningsuppgifter. Få notiser om dina ordrar och dividender. Skapa bevakningslistor. Och mycket mera.

App image

Vår kundtjänst hjälper.

Vår kundtjänst hjälper.

Bra att veta om risker och avkastning.

Observera att historisk och simulerad avkastning inte garanterar framtida avkastning. Värdet på finansiella instrument kan stiga och sjunka. Det finns en risk att du inte får tillbaka det investerade kapitalet.

Det som presenteras här är inte och ska inte tolkas som en uppmaning att teckna, köpa eller sälja värdepapper. Investeraren ska basera sina investeringsbeslut på sin egen uppskattning och ta i beaktande sina egna målsättningar och ekonomiska situation. Det finns alltid risker förknippade med investering och finansiella instrument. Före man börjar handla bör investeraren förstå riskerna förknippade med handeln och produktens villkor.

Du ska bekanta dig med fondens faktablad och nyckelinformationsprospektet före du placerar i fonder. Fondens faktablad fås av fondbolaget och nyckelinformationsprospektet hittar du på nordnet.fi-sidan och ordersidan.

För att handla med börsnoterade produkter behöver du avklara passandebedömningen eller på annat sätt uppvisa en tillräcklig kunskapsnivå för att säkerställa produkternas lämplighet för dig. Handel med börsnoterade produkter är kopplat till en hög risk som inte passar alla.