Hoppa till huvudinnehållet

Investeringsinspiration.

Funderar du på hur du ska investera?

Använd dig av Nordnets investeringsverktyg och hitta de bästa investeringsobjekten just för dig.

Ta hjälp av vårt dagliga morgonbrev som innehåller aktieanalys och Nordnets digitala investeringsservice som hjälper dig. Du kommer också lätt igång med Nordnet-skolans material.

Ta del av våra investeringsinspiration och dela din åsikt.

Hitta investeringsobjekt.

Vill du vara aktiv och själv välja aktierna i din portfölj...

I Shareville, Nordens största sociala nätverk inom sparande och investeringar, ser du hundratusentals nordiska investerares portföljer.

Några tips till den aktiva investeraren:

...eller vill du diversifiera enkelt med fonder?

  • Nordnets globala indexfonder överallt i världen.
    Med hjälp av Nordnets globala indexfonder (Nordnet Indeksirahasto Teknologia (Teknologi), Maailma (Världen), USA, Eurooppa (Europa) och Kehittyvät Markkinat (Tillväxtmarknader)) diversifierar du lätt och förmånligt överallt i världen. Du får flera aktier med en investering. Läs mera om Nordnets globala indexfonder.

Viktig information om risker och avkastning.

Observera att historisk och simulerad avkastning inte garanterar framtida avkastning. Värdet på finansiella instrument kan stiga och sjunka. Det finns en risk att du inte får tillbaka det investerade kapitalet. Du ska bekanta dig med fondens faktablad och prospektet före du placerar i fonder. Fondens faktablad fås av fondbolaget och prospektet hittar du på nordnet.fi-sidan och ordersidan.

Det som presenteras här är inte och ska inte tolkas som en uppmaning att teckna, köpa eller sälja värdepapper. Investeraren ska basera sina investeringsbeslut på sin egen uppskattning och ta i beaktande sina egna målsättningar och ekonomiska situation.