Siirry pääsisältöön

Investering för företag.


Portföljer och konton för företag.

När ditt företags tillgångar växer och dina kontanta resurser överstiger det belopp som behövs för din dagliga verksamhet, kanske du vill överväga om det lönar sig att investera företagets tillgångar. Du kan söka avkastning på företagets investeringar till exempel från aktier och fonder. Genom att investera ett företags tillgångar kan du förbereda dig inför mindre och större investeringar.

Företag har tillgång till samma tjänster som aktie- och fonddepån för privatkunder.

Avkastning på företagets investeringar.

 • Avkastning på investeringar via placering.

 • Placeringar som passar din risknivå.

 • Personlig service.

Yrityksen sijoitustoiminta.

Näin aloitat sijoittamisen yritykselle.

 1. 1

  Avaa osake- ja rahastosalkku. Klikkaa yllä olevaa painiketta, niin pääset kätevästi alkuun.

 2. 2

  Jos yritykselläsi ei ole vielä LEI-tunnusta, hanki sellainen. Yritykset, joilla ei ole LEI-tunnusta eivät voi käydä arvopaperikauppaa. Lue lisää oheisesta LEI-kohdasta.

 3. 3

  Tunnukset saat postitse. Sisäänkirjautumistunnisteet saapuvat kahdessa erillisessä lähetyksessä.

 4. 4

  Kirjaudu sisään ja aloita sijoittaminen yritykselle. Tunnukset saatuasi voit aloittaa sijoittamisen vaikka heti.

 5. 5

  Jos yrityksesi sijoitusvarallisuus ylittää 200 000 €, käytössäsi on myös Nordnetin Private Banking -palvelu. Saat henkilökohtaista palvelua ja erikoisetuja – mm. vain Private Banking -asiakkaille suunnattuja mallisalkkuja ja kiinteät välityspalkkiot kaikille markkinoille.

Tärkeää tietoa LEI-tunnuksesta.

EU-lainsäädäntö vaatii arvopaperikauppaa käyviltä yrityksiltä kansainvälisen LEI-tunnuksen (Legal Entity identifier). LEI-tunnuksella parannetaan rahoitusmarkkinoiden läpinäkyvyyttä.

Yritykset, joilla ei ole LEI-tunnusta eivät voi käydä arvopaperikauppaa. Vaatimus koskee kaikkia pörssilistattuja arvopapereita, kuten osakkeita ja ETF:iä. Vaatimus ei koske kauppaa noteeraamattomilla, ns. perinteisillä rahastoilla. LEI-tunnusvaatimus koskee myös yritystä, joka hallinnoi valtakirjalla muita Nordnet-tilejä ja yrityksen tiliä, jota hallinnoidaan valtakirjalla.

Voit hakea LEI-tunnuksen suoraan Patentti- ja rekisterihallituksen verkkosivuilta tai muilta toimijoilta, kuten NordLEI-sivustolta.

Muista ilmoittaa Y-tunnus

Muista ilmoittaa LEI-tunnushakemuksessa myös yrityksesi Y-tunnus. Y-tunnuksen avulla Nordnet tunnistaa automaattisesti yrityksen asiakkuuden Nordnetissä ja tunnistaa siihen liitetyn LEI-tunnuksen. Tällöin sinun ei tarvitse erikseen lähettää Nordnetille LEI-tunnusta rekisteröimistä varten.

LEI-tunnus on voimassa vain vuoden kerrallaan, joten muistathan päivittää tunnuksen vuosittain. Voit tarkistaa yrityksesi LEI-tunnuksen statuksen gleif.org-sivuston hakutoiminnolla.

Funderar du på hur du ska investera? Hitta idéer här.

Vill du vara aktiv och själv välja ut aktier till din portfölj...

...eller vill du ha enkel diversifiering med fonder?

 • Nordnet One. Enkelt och komplett sparande. Till låg avgift.
  Nordnet One erbjuder en enkel lösning då du vill investera dina besparingar samt få en bra spridning förmånligt (löpande kostnader endast 0,49 %). På detta sätt behöver du inte köpa många olika fonder för att sprida ut dina besparingar. Läs mer om Nordnet One -fonderna.

 • Nordnets internationella indexfonder.
  Med hjälp av Nordnets internationella indexfonder (Nordnet Indeksirahasto Teknologia, Maailma, USA, Eurooppa och Kehittyvät Markkinat) kan du förmånligt sprida dina investeringar runt omkring i världen. Du får många aktier med en investering. Läs mer om Nordnets internationella indexfonder.

 • Nordnets tjänst för månadssparande.
  Hjälper dig att hitta fonder som passar just din portfölj. Hjälp med att välja fonder.

 • Mer idéer för investering i fonder hittar du här.