Siirry pääsisältöön

Shareville.

Nordens största sociala nätverk inom sparande och investeringar.

Följ. Handla. Diskutera.

På Shareville får du information och inspiration av toppinvesterare. Helt gratis. Få investeringsinspiration i realtid och diskutera investeringar med andra som har samma målsättningar.

För att få tillgång till Shareville behöver du vara kund hos Nordnet. Det är helt kostnadsfritt och tar bara tre minuter.

Öppna ett Nordnet-konto gratis

Kom igång.

 • Registrera dig.
  För att få tillgång till Shareville, behöver du bli kund hos Nordnet. Det är enkelt och kostar ingenting.

 • Din depå.
  Det är frivilligt att ansluta valfri portfölj hos Nordnet till Shareville. Andra användare kan bara se din fördelning av värdepapper, handel och utveckling. Ingen annan än du själv ser dina pengar. Du kan välja vilken Nordnet-portfölj du vill dela i Shareville. Dela din portfölj på sidan Mina Sidor > Min profil & inställningar > Konton > Shareville. Du kan dela även ditt aktiesparkonto om du vill.

 • Skapa din profil.
  Välj användarnamn och profilbild. Vi rekommenderar att vara anonym.

Shareville flyttar in hos Nordnet.

Vårt mål om att demokratisera sparande och investeringar blir till verklighet på Shareville. Därför kommer vi under det kommande året att flytta in fler funktioner löpande här på nordnet.fi och i appen. När ni användare känner att den nya är bättre kommer den gamla plattformen stänga ner helt. Här kan du se några av de senaste nyheterna om flytten.

Håll koll på dina favoritinvesterares innehav med nya profilsidor.

Nu kan du se Shareville-profiler här på Nordnet. På instrumentsidorna kan du klicka dig in på profiler som kommenterat en aktie och se deras innehav.

Diskutera aktier och fonder direkt på instrumentsidan.

På instrumentsidorna nere till vänster kan du:

 • Skriva inlägg

 • Skapa omröstningar

 • Kommentera och gilla ett inlägg

Se exempel på Nokias instrumentsida

banner__2_.png

Vanliga frågor och svar om Shareville.