Hoppa till huvudinnehållet

Nordnet
Female
Network.

Minska gapet, öka sparandet.

Enligt en färsk undersökning saknar 62 % av alla kvinnor i Finland idag ekonomisk möjlighet att förändra sin livssituation och till exempel säga upp sig från sitt jobb, skaffa ny utbildning eller göra slut med en partner (YouGov 2/2024). Situationen har ändrats till det sämre under förra året. För män ser situationen bättre ut. För att minska gapet mellan könen strävar vi efter att öka kvinnors sparande.

Det nya Nordnet Female Network är för dig som vill inspireras av kvinnors investerarhistorier och göra det roligt att spara i en trygg miljö. Vi vill inspirera och utbilda inte bara kvinnor utan alla som vill ha tips på vägen mot ekonomisk självständighet.

Vi ordnar det första Female Network -evenemanget 15.5. kl. 17:00. Välkommen på MoneyMingle, där du kan lära dig bl.a. om månadssparande tillsammans med andra. Lär dig något nytt, träffa nya människor och inspireras tillsammans på webbinariet eller live. Läs mer och registrera dig här.

Varmt välkommen som medlem i Nordnet Female Network, naturligtvis utan kostnad!


 • Kostnadsfritt.
  Medlemskapet är helt gratis.

 • Nyhetsbrev.
  En gång i månaden med unikt innehåll och spännande statistik.

 • Instagram.
  Förutom Nordnet Finlands Instagram-konto följ gärna även Nordnet Female Network Finland.

 • Webbinarier och evenemang.
  Inspiration, kunskap och erfarenhetsutbyte.

 • Sociala relationer.
  Möjlighet att lära känna andra kvinnor med intresse för sparande och investeringar. Gå även med i gruppen Nordnet Female Network på Shareville och diskutera med andra investerare.

”Män har fortfarande så stort försprång att jag tycker att det är viktigt att uppmuntra kvinnor att investera. Vi ser redan en förändring och nuförtiden talar kvinnor öppet om sparande och investeringar och delar med sig om sina investeringsupplevelser."

- Suvi Tuppurainen, landschef, Nordnet Finland

Suvi-Tuppurainen-NFN.jpg

Kvinnors investerarhistorier.

Frågor och svar.

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Universitetsgatan 5, vån. 3 | 00100 Helsingfors