Hoppa till huvudinnehållet
Titaanien taisto

Traders' Club.

En videoserie för den aktiva investeraren.

Läget på aktiemarknaderna just nu är ypperligt för traders och aktiva börshandlare: värdefluktuationerna för enskilda aktier och index har under det senaste året varit till och med flera tiotals procent inom en månad. Lär dig dra nytta av både stigande och fallande kursnivåer - Traders' Club ger dig de bästa verktygen.

I höstas visade Jukka hur han nästan tredubblade värdet på sin portfölj på en vecka i #treidaushaaste. I Traders' Club berättar han hur du också kan utnyttja marknadsfluktuationer på kort eller lång sikt genom att använda teknisk analys, investeringssegment och makroindikatorer.

Innehållet i Traders' Club lämpar sig för dig som är intresserad av långsiktigt sparande och också för dig som vill utöva trading.

Nordnet Traders' Club görs i kommersiellt samarbete med tradern och privatinvesteraren Jukka Lepikkö. Nordnet Markets sponsrar serien. Nordnet Finlands producent Tuomas Tuominen programleder serien. Varje vecka diskuterar Jukka och Tuomas marknadens hetaste ämnen, analyserar det förflutna och försöker förutspå framtiden.

Genom att följa serien lär du dig det centrala i olika tradingstrategier, om att förutspå marknaden och om olika tradingverktyg. Vi lär dig också teknisk analys, vilket kan förbättra dina möjligheter att tajma marknaden och köpa och sälja vid rätt tillfälle.

Traders' Club finns tillsvidare tillgängligt endast på finska.

Jukka Lepikkö.

Proffstrader.

Jukka Lepikkö är proffstrader och har utövat daytrading aktivt sedan 2007 med aktier, valutor, råvaror, optioner samt med andra hävstångsprodukter. Hans mission är att öka medvetenheten kring trading och lära investerare att utnyttja marknadsfluktuationer på kort sikt genom att använda sig av teknisk analys, investeringssegment och makroindikatorer. Under åren 2018–2020 jobbade Jukka på Nordnet som investeringsanalytiker.

Tuomas Tuominen.

Producent.

Tuomas Tuominen blev Nordnets producent via sin hobby. Han jobbade inom Nordnets kundtjänst innan hans talang för videoproduktion upptäcktes. I början av investeringskarriären kändes dividend- och indexinvestering bäst för Tuomas, men med tiden har han intresserat sig för att nå ännu högre. När han började göra videor med Jukka trodde Tuomas inte på teknisk analys, men åsikten har ändrat. Nu gör också Tuomas sina investeringsbeslut med hjälp av teknisk analys.

Se det senaste avsnittet.

Nytt avsnitt varje vecka.

Prenumerera på Nordnets YouTube-kanal och aktivera aviseringar för att aldrig missa ett avsnitt.

Följ Jukkas marknadsanalys också på Nordnet Bloggenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och på Twitterlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Börja handla redan idag!

Det är gratis att bli kund hos Nordnet. Vi betjänar dig också på numret 020 198 5898 på vardagar kl. 9.45–18.30.

Viktig information om risker och avkastning.

Värdet på finansiella instrument kan stiga och sjunka. Det finns en risk att du inte får tillbaka det investerade kapitalet. Observera att historisk och simulerad avkastning inte garanterar framtida avkastning.

Det som presenteras här är inte och ska inte tolkas som en uppmaning att teckna, köpa eller sälja värdepapper. Före man börjar handla bör investeraren förstå riskerna förknippade med handeln och produktens villkor. För att handla med börsnoterade produkter behöver du avklara passandebedömningen eller på annat sätt uppvisa en tillräcklig kunskapsnivå för att säkerställa produkternas lämplighet för dig.

* När du köper Nordnet Markets-produkter betalar du inte transaktionskostnader för uppdrag över 100 euro. Handel med börsnoterade produkter är kopplat till en hög risk som inte passar alla. Du kan förlora hela det investerade kapitalet. Produkterna som visas på Traders' Club-videorna presenteras som exempel på Nordnets produkter. Videorna har gjorts med avsikt att användas som inlärningsmaterial. Det som presenteras på Traders' Club-videorna är inte och ska inte tolkas som en uppmaning att teckna, köpa eller sälja värdepapper.