Hoppa till huvudinnehållet
Traders-club-logo.png

Traders' Club.

En videoserie för den aktiva investeraren.

Läget på aktiemarknaderna just nu är ypperligt för traders och aktiva börshandlare: värdefluktuationerna för enskilda aktier och index har under det senaste året varit till och med flera tiotals procent inom en månad. Lär dig dra nytta av både stigande och fallande kursnivåer - Traders' Club ger dig de bästa verktygen.

I höstas visade Jukka hur han nästan tredubblade värdet på sin portfölj på en vecka i #treidaushaaste. I Traders' Club berättar han hur du också kan utnyttja marknadsfluktuationer på kort eller lång sikt genom att använda teknisk analys, investeringssegment och makroindikatorer.

Innehållet i Traders' Club lämpar sig för dig som är intresserad av långsiktigt sparande och också för dig som vill utöva trading.

Nordnet Traders' Club görs i kommersiellt samarbete med tradern och privatinvesteraren Jukka Lepikkö. Nordnet Markets sponsrar serien. Nordnet Finlands producent Tuomas Tuominen programleder serien. Varje vecka diskuterar Jukka och Tuomas marknadens hetaste ämnen, analyserar det förflutna och försöker förutspå framtiden.

Genom att följa serien lär du dig det centrala i olika tradingstrategier, om att förutspå marknaden och om olika tradingverktyg. Vi lär dig också teknisk analys, vilket kan förbättra dina möjligheter att tajma marknaden och köpa och sälja vid rätt tillfälle.

Traders' Club finns tillsvidare tillgängligt endast på finska.

Mitä markkinalla tapahtuu?

Katso alta tuoreet Traders' Club -jaksot.

Hos Nordnet tar du din handel till en ny nivå.

Varje trader är annorlunda – hos oss hittar du en lösning skräddarsydd för dig.

I Nordnet Active Trader -programmet bestäms courtaget utifrån individens aktivitet (fr.o.m. 0,055 % och nedåt). Ju mer du handlar, desto billigare blir priserna.

Hos Nordnet kan du välja mellan flera olika handelsapplikationer som erbjuder verktyg som ger dig en fullständig teknisk analys. Dessutom kan du blanka aktier, få daglig köpkraft med intraday-limiten och med kreditlimit även tilläggshävstång för längre positioner. Du kan också handla utan courtage* med Finlands populäraste hävstångsprodukter.

Välkommen som kund hos Finlands högklassigaste värdepappersförmedlare!


Be om offert för courtaget Öppna ett konto gratis

infront_kuva2.png

Viktig information om risker och avkastning.

Värdet på finansiella instrument kan stiga och sjunka. Det finns en risk att du inte får tillbaka det investerade kapitalet. Observera att historisk och simulerad avkastning inte garanterar framtida avkastning.Det som presenteras här är inte och ska inte tolkas som en uppmaning att teckna, köpa eller sälja värdepapper. Före man börjar handla bör investeraren förstå riskerna förknippade med handeln och produktens villkor. För att handla med börsnoterade produkter behöver du avklara passandebedömningen eller på annat sätt uppvisa en tillräcklig kunskapsnivå för att säkerställa produkternas lämplighet för dig.

* När du köper Nordnet Markets-produkter betalar du inte transaktionskostnader för uppdrag över 100 euro. Handel med börsnoterade produkter är kopplat till en hög risk som inte passar alla. Du kan förlora hela det investerade kapitalet. Produkterna som visas på Traders' Club-videorna presenteras som exempel på Nordnets produkter. Videorna har gjorts med avsikt att användas som inlärningsmaterial. Det som presenteras på Traders' Club-videorna är inte och ska inte tolkas som en uppmaning att teckna, köpa eller sälja värdepapper. 

Vi har Finlands nöjdaste investerare.


Nordnet har enligt EPSI Rating (12/2023) högst kundnöjdhet bland investerare i Finland. Den höga nivån Nordnet nått kan förklaras med bland annat mycket höga betyg på produktkvalitet samt prisvärdhet.

Gör som äver 579 000 andra investerare, öppna konto hos oss.

Bli kund

Epsi-FISV.svg
© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Universitetsgatan 5, vån. 3 | 00100 Helsingfors