Hoppa till huvudinnehållet

Private Banking.

Ta din förmögenhet till nästa nivå.

Välkommen till den nya generationens Private Banking-tjänst.

Hos Nordnet får du mer ut av dina besparingar och investeringar oberoende av din livssituation. Vi jobbar för detta varje dag.

I den nya generationens Private Banking-tjänst betalar du varken fasta eller rörliga avgifter. Du betalar endast för de investeringar du gör. Det här har en enorm påverkan på din förmögenhets tillväxt i långa loppet.

I den nya generationens Private Banking-tjänst får du tillgång till förstklassiga verktyg och investeringsprodukter som kan hjälpa dig att själv ta beslut om dina investeringar.

Om du har minst 200 000 euro i investerad förmögenhet (eget kapital) hos Nordnet, ta kontakt redan idag och bekanta dig med den nya generationens Private Banking-tjänst. Du kan kontakta oss direkt per e-post eller per telefon: privatebanking@nordnet.fi / 09 6817 8444.

Video: Hitta den nya generationens Private Banking -tjänst.
Video: Hitta den nya generationens Private Banking -tjänst.

Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Är du redan kund hos Nordnet? Om ja, rekommenderar vi att du kontaktar oss via portföljens meddelandecenter (länk "Meddelanden") istället för att använda detta formulär.

Om du vill veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter klicka här.

Den förmögna kundens förmånsprogram.

Utvecklat för dig som vill ha tillgång till förstklassiga investeringsprodukter. Utan fasta avgifter.

770x292-pb-utloggad-formaner.jpg
 • Tydlig prissättning.
  Inga fasta avgifter. Års- och förvaringsavgifter 0 €. Du betalar endast för de investeringar du gör. Avgiftsfri flytt av ditt värdeandelskonto till Nordnet.

 • Alla marknader till samma pris.
  Handel på Euroopas, USA:s, Kanadas och Nordens marknader 0,08 % (min. 5–8 €) för Private Banking-kunder.

 • Finlands bredaste undersökning om börsbolag – gratis.
  Som Private Banking-kund får du analytikernas köp- och säljrekommendationer för över hundra finländska börsbolag avgiftsfritt.

 • Följ framgångsrika investerare.
  I Shareville får du information och inspiration från framgångsrika investerare. Ta emot investeringsidéer i realtid och diskutera med andra som har samma målsättningar som du.

 • Lånefinansiering för investeringarna.
  Hos Nordnet får du finansiering för dina investeringar mot din portfölj och belåning för upp till 3X det egna kapitalet.

 • Avancerade handelssystem.
  Det effektiva Infront Web Trader -handelsverktyget till halva priset för Private Banking-kunder.

 • Streamade kurser avgiftsfritt.
  Streamade kurser som uppdateras i realtid för Finlands, Sveriges, Norges och Danmarks börser för noterade aktier och warranter avgiftsfritt.

 • Modellportföljer avgiftsfritt.
  Som Private Banking-kund får du följa med Nordnets samarbetspartners, Inderes och Sijoittaja.fi, modellportföljer. Sijoittaja.fi erbjuder även Nordnets Private Banking-kunder en förmån på 25 % av årsmedlemskapets pris.

 • Rabatt på juridiska dokument.
  Som Private Banking kund hos Nordnet får du en rabatt på 20 % på Docues årsprenumeration på juridiska dokumentmallar. Med hjälp av Docue skapar du enkelt på nätet en intressebevakningsfullmakt, ett testamente, äktenskapsförord eller något annat dokument för ditt privatliv. Du kan beställa tjänsten som privatperson eller företag.

 • Kvalitativa rapporteringstjänster.
  Rapporteringen är automatiserad och informationen går direkt till skatteförvaltningen.

 • De familjemedlemmar som tillhör samma portföljgrupp har möjlighet att få samma förmåner.

Nordnet Sijoitusvakuutus.jpg

Nordnet Placeringsförsäkring.

Placeringsförsäkringen kombinerar investering och livförsäkring. Det gör att du enkelt och skatteeffektivt kan spara till dig själv eller en närstående och överföra dina tillgångar till nästa generation utan testamente.

Nordnet Placeringsförsäkring är en riktigt flexibel sparlivförsäkring med vilken du kan investera i aktier och fonder direkt i Nordnet-appen eller på webbtjänsten.

Läs mer om Nordnet Placeringsförsäkring

Placeringsförsäkringen beviljas av Nordnet Livsforsikring AS finsk filial. Nordnet Livsforsikring AS finsk filial säljer placeringsförsäkringar med hjälp av Nordnet Bank AB.

Hur påverkas ditt kapital av fasta och rörliga avgifter?

Räknaren hjälper dig att ta reda på hur mycket du sparar när du inte betalar fast kapitalförvaltningsavgift och årsavgift.

Kapital
500 000
Spartid
10 v
Avkastning per år* (efter avkastningsskatt)
7 %
Rörlig avgift
0,3 %
Fast avgift
1 000 €/år
Så här mycket försvinner på grund av avgifterna:
41 267

Så här fungerar räknaren.

Syftet med beräkningen är att ge ett exempel på hur kostnader kan påverka dina besparingar på lång sikt. Resultatet av beräkningen ska inte betraktas som en investeringsrekommendation eller investeringsråd. Beräkningen är en förenkling av verkligheten. I kalkylen har beaktats ett begränsat antal variabler (förmögenhet, förväntad avkastning per år, spartid, fast årsavgift och rörlig avgift på kapitalet). Det går inte att säga i förväg hur stor avkastningen blir i verkligheten, avkastningen i beräkningen är endast ett antagande. Sparande påverkas av inflation, skatteeffekter, valutakurser och avgifter, vilket vi inte har tagit hänsyn till i beräkningen. Beräkningen bygger inte på någon särskild sparform.

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar eller felaktiga beräkningar som kan uppkomma.

*Helsingforsbörsens genomsnittliga årliga avkastning de senaste 15 åren (30.12.2002–29.12.2017) är 7,76 %, inklusive vinstutdelning och ränta på ränta-effekt. Utan utdelning är avkastningen 3,35 %. Observera att historisk avkastning inte är en garanti för framtida avkastning.

Private Banking prislista

Genom att klicka på rubrikerna nedan får du mer information om priserna för Private Banking.

Nordnet Sparkonto.

Då du inte vill placera alla dina pengar i värdepapper kan du förvara dina medel på Nordnets Sparkonto.

Insättningsbelopp
Insättningsränta
Upp till 50 000 EUR
1,50 %
50 000,01–250 000 EUR
2,00 %
250 000,01 EUR eller mer
3,50 %


Insättningsränta betalas enligt räntestegen endast på den summan som överskrider räntestegets insättningsbelopp. Insättningsräntan är 1,50 % upp till 50 000 euro. Insättningsräntan är 2,00 % för den överskridande delen och upp till 250 000 euro, osv. 


Frågor och svar.

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Universitetsgatan 5, vån. 3 | 00100 Helsingfors