Hoppa till huvudinnehållet

Nordnet konton.

Välj en kontotyp som passar dig.

Hitta en kontotyp som passar dina behov.

Värdeandelskonto d.v.s. aktie- och fonddepå.


Du kommer lätt igång med dina placeringar genom att öppna en avgiftsfri aktie- och fonddepå. Då du öppnat värdeandelskontot kan du handla med värdepapper såsom aktier, warranter och optioner samt spara i fonder och ETF:er självständigt på nätet.

Aktiesparkonto.


Aktiesparkontot är ett konto som privatplacerare kan flytta högst 100 000 euro till och placera dem i valda inhemska eller utländska börsaktier eller aktier som handlas på en MTF (multilateral handelsplattform, till exempel Nasdaq First North-handelsplatsen i Finland). Du betalar bara skatt på uttag från kontot.

Spara till barn.


När du börjar spara till ett barn i tid har även ett litet kapital tid att växa och du kan överraska ditt barn med en större summa i vuxen ålder. Det är också en god presentidé att öppna ett värdeandelskonto.

Oavsett om du är mamma, pappa, mor- eller farförälder, fadder eller vän, kan du börja spara till ett barn hos Nordnet utan onödiga serviceavgifter.

Sparkontot.


Då du inte vill placera alla dina besparingar i värdepapper, kan du förvara dina pengar på Nordnets sparkonto.

Inga insättnings- eller uttagsbegränsningar. Räntan betalas månatligen.

Placeringsförsäkring.


Placeringsförsäkringen kombinerar investering och livförsäkring. Det gör att du enkelt och skatteeffektivt kan spara till dig själv eller en närstående och överföra dina tillgångar till nästa generation utan testamente.

Placeringsförsäkringen beviljas av Nordnet Livsforsikring AS finsk filial. Nordnet Livsforsikring AS finsk filial säljer placeringsförsäkringar med hjälp av Nordnet Bank AB finsk filial.

Pensionssparande


Pensionssparande betyder att spara för ens pensionsdagar. Med det här syftar man ofta på att samla en tillräcklig buffert som fungerar som stöd till den framtida pensionen.

Information om insättningsgarantin.

Nordnets aktie- och fonddepå, aktiesparkonto och sparkonto omfattas av den svenska insättningsgarantin (max 100 000 eur per person och institut). Läs mer.

Aktiesparkonto eller värdeandelskonto? Eller placeringsförsäkring?

Vi har Finlands nöjdaste investerare.


Nordnet har enligt EPSI Rating (12/2023) högst kundnöjdhet bland investerare i Finland. Den höga nivån Nordnet nått kan förklaras med bland annat mycket höga betyg på produktkvalitet samt prisvärdhet.

Gör som äver 579 000 andra investerare, öppna konto hos oss.

Bli kund

Epsi-FISV.svg
© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Universitetsgatan 5, vån. 3 | 00100 Helsingfors