Customer service

Voiko ulkomaalainen tai ulkomailla asuva avata salkun?

Mikäli olet verovelvollinen jossain muualla kuin Suomessa, asut ulkomailla tai et olet Suomen kansalainen, sinun tulee salkkua avatessasi toimia seuraavasti:

1. Täytä Säilytystili-/tilisopimus-lomake.

2. Liitä sopimukseen

  • Kopio voimassaolevasta kuvallisesta henkilöllisyystodistuksestasi niin, että kasvosi ja allekirjoituksesi näkyvät kopiossa selkeästi, ja toimita kopio meille. Ulkomaalaisen osalta henkilöllisyystodistuskopio voi olla passista tai muusta virallisesta henkilöllisyystodistuksesta, lähtömaan ajokortti ei käy.
  • Kopio mahdollisesti olemassa olevasta suomalaisesta KELA-kortista (ulkomaalainen, jolla ei ole Suomen kansalaisuutta)
  • Mikäli olet suomen kansalainen ja asut ulkomailla, pyydämme sinua merkitsemään sopimukseen verotusmaaksi lähtökohtaisesti Suomen. Verohallinto katsoo asiakkaan lähtökohtaisesti olevan verovelvollinen Suomeen muuttovuonna ja kolmena sitä seuraavana vuonna. Voit katsoa lisätietoja verohallinnon verkkosivuilta.
  • Jos olet rajoitetusti verovelvollinen Suomeen, pyydämme sinua toimittamaan sopimusasiakirjojen kanssa Suomen verottajalta lausunnon, että olet rajoitetusti verovelvollinen Suomeen.  

Huomioithan, että saatamme vielä tarvita sinulta lisätietoja asuinmaastasi riippuen. Pyydämme sinulta tarvittavat tiedot saatuamme asiakashakemuksesi. Pääsääntöisesti asiakkuuksia ei avata ETA-alueen ulkopuolella asuville henkilöille.

Yhdysvaltojen lainsäädännöstä johtuen emme voi valitettavasti tarjota palvelujamme Yhdysvalloissa asuvalle tai Yhdysvaltoihin verovelvolliselle.

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelu *Hinta: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.
020 198 5898
Meklarit
020 198 5898 +46 8 506 33 100 (ruotsiksi ja englanniksi klo 19 jälkeen)

Asiakaspalvelun aukioloajat

Ma–pe
9.45–18.30

Meklaripalvelun aukioloajat

Ma–pe
9.45–19.00 19.00–23.00 (ruotsiksi ja englanniksi)

Vastaanotto

Nordnet Bank AB Suomen sivuliike Yliopistonkatu 5, 3. krs FI-00100 HELSINKI 09 6817 81

Ma–pe
13.00–17.00

Huom! Vastaanottomme ei tarjoa asiakaspalvelua. Voit halutessasi tuoda lomakkeet vastaanottoomme, mutta asiakaspalvelumme palvelee vain puhelimitse ja viestitse.

Verkkosivustomme käyttää evästeitä. Käyttämällä palvelujamme hyväksyt evästeiden käytön.Lue lisää