Siirry pääsisältöön

Spetsa öronen – Nordnets ljudartiklar finns nu tillgängliga även på svenska.

Nu kan du lyssna på Nordnets ljudartiklar på Spotify även på svenska. 🔊

Ljud har kommit att bli en del av litteraturen. På samma sätt som man plockar upp en bok och kurar ihop sig på soffan med en kopp te för att njuta av en stillsam lässtund, kan lässtunden även ske på måndag morgon då man väntar på bussen eller en fredag kväll då man storhandlar i mataffären inför veckoslutet. Vare sig du läser med öronen eller ögonen, på bussen, i affären eller hemma i soffan så finns Nordnet här för dig.

Nordnets ljudartiklar föddes i processen av att alla ska kunna ta del av kunskap och information om sparande och investering. Ljudartiklarna baserar sig på skrivna artiklar som översatts från finska artiklar från bl.a. Nordnet Skolan. Artiklarna är lästa av Alicia Bärlund.

Här nedan finner du en lista på ljudartiklar som redan publicerats. Om du inte hittar något som intresserar dig, var inte orolig, det kommer att publiceras fler ljudartiklar med regelbundna mellanrum. Klicka på den artikel som du vill lyssna på och låt dig svepas in i den intressanta investeringsvärlden.

Nordnet
Nordnetin työntekijät

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Subscribe
Lähetä minulle ilmoituksia:
guest
0 Kommenttia
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki