Siirry pääsisältöön

Nordnet toimittaa Foodoran vouchereita Laakson sairaalan henkilöstölle

Nordnet toimittaa tällä viikolla Laakson sairaalaan 250 kappaletta Foodora-vouchereita, joilla henkilöstö voi tilata itselleen ruokaa mieleisistään lähiravintoloista silloin, kun heille parhaiten sopii. Olemme tehneet vastaavia toimenpiteitä myös muissa maissa koronavirusepidemian aikana. Esimerkiksi Ruotsissa toimitimme tehohoitoyksikölle lounaita ja vanhusten kodeissa sekä kotihoidossa työskenteleville hengityssuojaimia.

Emme ole ensimmäinen yritys, joka toteuttaa tämän tyyppisiä aloitteita, ja toivon, että olemme myös kaukana viimeisestä. Ravintola-alalla ja terveydenhuollossa työskentelevät ovat molemmat erittäin vaikeassa tilanteessa. Perussyy on sama – koronaviruksen leviäminen – mutta ongelmat ilmenevät täysin eri tavoin. Ravintoloiden liikevaihdot ovat kuihtuneet lähes täysin ja monissa yrityksissä koko henkilöstö on lomautettu. Terveydenhuoltosektorilla tilanne on päinvastainen: työpäivät ovat pitkiä ja stressaavia, ja työtä tehdään niukoin resurssein.

Me Nordnetissä haluamme antaa oman pienen panoksemme tilanteen parantamiseksi myös Nordnetin ulkupuolella. Toivon, että tämän tyyppisillä aloitteilla sairaalahenkilöstön päivittäinen elämä hieman helpottuu, ja että ravintola-alalla mahdollisimman moni selviää vaikeiden aikojen yli. Toivon myös, että muutkin meidän kaltaisemme yritykset, joihin koronavirus ei ole iskenyt niin pahasti, seuraavat perässä.

Suvi Tuppurainen
Nordnet Suomen maajohtaja

Kuva: Hehkuviini / Wikimedia Commons

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Subscribe
Lähetä minulle ilmoituksia:
guest
3 Kommenttia
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
14.05.2020 17:04

Ihan kiva mutta ei Suomessa kyl terveydenhuollossa työskentelevillä ole vielä millään muotoa vaikea tilanne. Ystäväni on lääkärinä koronaan tällä hetkellä keskittyvässä terveyskeskuksessa espoossa ja hän sanoi, että on kuulemma tylsää useimpina päivinä koska potilaita on niin vähän. Normaaliaikoina hänen työ on paljon haastavampaa kuin nyt myös muutenkin (+ yksikään henkilökunnasta ei ole sairastunut ja suojavälineitä riittää oikein hyvin). Mutta kaunis ajatus silti! Toivottavasti potilaillekin jää ilmaista hyvää ruokaa (noiden paikkojen ruoat kun normaalisti on aika karseita).

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
14.05.2020 17:11

Olemme olleet yhteydessä muutamaan paikkaan ja Laakson sairaalasta löytyi tiimi, joka tarvitsee tätä ja he ottavat todella mielissään tämän avun vastaan.

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
15.05.2020 08:49

Viestiisi kiteytyy tietämättömyys tilanteen todellisuudesta. Kyllä erityisesti hoitohenkilöpuoli joka on jatkuvasti potilaskontaktissa joutuu venymään nyt huomattavasti pandemiattomaan aikaan nähden. Vai miltä kuulostaa hikoilu ylimääräisissä muovisissa suojaessuissa, hengitysmaskeissa ja huurtuvissa suojalaseissa 8-12 tunnin vuoroissa. Yksittäisen espoolaisen terveyskeskuksen tilanne voi toki olla kuvaamasilainen mutta ei ole todellisuutta esimerkiksi Helsingin päivystyksissä tai korona epidemiasta kärsivässä Laakson sairaalassa: https://yle.fi/uutiset/3-11349654
Työskentely terveydenhoitoalalla ei tällä hetkellä todellakaan ole mitään herkkua, Nordnetin tempaus tuonee Laaksoon edes hitusen hyvää mieltä ja hyvä niin.

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki