Siirry pääsisältöön

Kauppaennätys Nordnetissä – osinko-osakkeita salkkuihin

Eilisen tiistain aikana Nordnetin pohjoismaalaiset asiakkaat tekivät yhteensä 202 863 pörssikauppaa. Se on uusi kaupankäyntiennätys yhdelle päivälle.

Kauppaennätys syntyi USA:ssa maanantaina nähdyn kurssilaskun myötä. Aikaisempi ennätys, lähes 180 000 kauppaa, saavutettiin elokuussa 2015. Tuolloin voimakas pörssien lasku Kiinassa vaikutti maailmanlaajuisesti myös pohjoismaalaisiin sijoittajiin.

Viimeaikaiset kurssiliikkeet saivat monet sijoittajat tekemään eilen uusia sijoituksia salkkuihinsa. Tiistai oli erittäin aktiivinen päivä piensijoittajille. Kaupankäyntitilaston perusteella markkinoilla nähdään nyt sekä uhkia että mahdollisuuksia. Sijoittajat reagoivat eri tavoin: joku päättää hypätä pois junasta, kun taas toinen näkee mahdollisuuden tankata salkkuun laadukkaita osingonmaksajia.

Kaikki kolme netto-ostetuinta osakketta tiistaina, Nordea, Telia ja Fortum, ovat profiililtaan kuin osinko-osakkeiden oppikirjasta. Kurssilasku kohotti näiden osakkeiden osinkotuottoa entisestään.

Myös kaupankäynti virtuaalivaluuttoihin sijoittavilla sertifikaateilla oli tiistaina vilkasta. Ethereum valtasi ensimmäisen sijan eniten myytyjen kryptovaluuttakohde-etuuksien listalla, keräten kolme kertaa enemmän vaihtoa kuin bitcoin. Nordnetin asiakkaat muodostivat suuren nettomyyjien joukon molemmissa virtuaalivaluutoissa.

Netto-ostetuimmat osakkeet Suomessa:

  1. Nordea
  2. Telia
  3. Fortum

Nettomyydyimmät osakkeet Suomessa:

  1. Nokia
  2. YIT
  3. Outokumpu

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Subscribe
Lähetä minulle ilmoituksia:
guest
2 Kommenttia
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
16.02.2018 12:59

Value Investing = Fortum 50% , Telia 30 % , Nordea 20 % ….Fortum tarvitaan joka päivä sähköä ja Lämpöä , Puheluita myös = 80 % nämä bolagit ei seuraa konjunkturia , ja Nordea…

Nimetön
Nimetön
08.02.2018 07:27

Miten nuo 202 863 kauppaa jakautuivat eri pohjoismaiden välillä?

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki