Siirry pääsisältöön

Miten voimme auttaa?

Olen Handelsbankenin välitys- ja säilytysasiakas. Miten siirrän arvo-osuustilini Nordnetiin?

Handelsbanken on päättänyt luopua arvopaperien välitys- ja säilytyspalveluistaan Suomessa. Nordnet on tehnyt Handelsbankenin kanssa yhteistyösopimuksen, joka mahdollistaa Handelsbankenin arvopapereiden välitys- ja säilytystoimintojen asiakkaiden siirtymisen Nordnetiin.

Siirtääksesi arvopaperisäilytyksesi Nordnetiin mene sivulle nordnet.fi/handelsbanken ja toimi sivulla olevien ohjeiden mukaan. 

Siirrämme ohjeiden mukaan toimineiden Handelsbankenin asiakkaiden arvopaperisäilytyksessä olevat kotimaiset ja ulkomaiset arvopaperit sekä tiedot arvopapereiden hankintahinnoista ja hankinta-ajankohdista Nordnetiin arviolta toukokuussa 2024.

Kun toimit yllä mainitulla sivulla olevien ohjeiden mukaan, asiakkuuden avaaminen ja säilytysten sekä hankintahintojen siirto on sinulle maksutonta. 

Handelsbankenin rahasto-omistuksesi säilyvät edelleen Handelsbankenissa. Kun Handelsbankenin ja S-Pankin välinen yrityskauppa toteutuu, asiakkaiden rahasto-omistukset siirretään S-Pankkiin. Asiakkaat saavat tiedon rahasto-osuuksien siirrosta hyvissä ajoin.

Vastasiko tämä kysymykseesi?

Takaisin
© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki