Siirry pääsisältöön

Handelsbankenin välitys- ja säilytysasiakas.

Suomen suosituin arvopaperinvälittäjä palveluksessasi.


Handelsbanken on päättänyt luopua arvopaperien välitys- ja säilytyspalveluistaan Suomessa. Nordnet on tehnyt Handelsbankenin kanssa yhteistyösopimuksen, joka mahdollistaa Handelsbankenin arvopapereiden välitys- ja säilytystoimintojen asiakkaiden siirtymisen Nordnetiin.

Nordnet tunnetaan omatoimisten sijoittajien suosikkina. Siirron jälkeen pääset nauttimaan palveluista ja eduista, kuten osakesäästötilistä, Suomen ykkösvälittäjällä.

Handelsbankenin rahasto-omistuksesi säilyvät edelleen Handelsbankenissa. Kun Handelsbankenin ja S-Pankin välinen yrityskauppa toteutuu, asiakkaiden rahasto-omistukset siirretään S-Pankkiin. Asiakkaat saavat tiedon rahasto-osuuksien siirrosta hyvissä ajoin.

 • Siirrämme ohjeiden mukaan toimineiden Handelsbankenin asiakkaiden arvopaperisäilytyksessä olevat kotimaiset ja ulkomaiset arvopaperit sekä tiedot arvopapereiden hankintahinnoista ja hankinta-ajankohdista Nordnetiin arviolta toukokuussa 2024.

 • Jos sinulla on ulkomaisia arvopapereita, siirtoon saattaa kulua enemmän aikaa.

 • Voit antaa toimeksiantoja Handelsbankenin verkkopankissa arviolta huhtikuun loppuun saakka. Nordnetin verkkopalvelussa voit antaa toimeksiantoja siirron jälkeen. Ensimmäisen kuukauden ajan voit käydä kauppaa hinnastomme parhaalla tasolla.

Toimi näin, niin siirrämme säilytyksesi ja hankintahinnat puolestasi maksutta.

Vaihe 1: Avaa uusi arvo-osuustili, eli osake- ja rahastosalkku.1. Avaa uusi arvo-osuustili tästä

Suosittelemme, että avaat arvo-osuustilin Nordnetiin mahdollisimman pian. Osa asiakashakemuksista (kuten yritykset, alaikäiset, poliittisesti vaikutusvaltaiset henkilöt) ei avaudu automaattisesti, vaan ohjautuu manuaaliseen käsittelyyn, jossa voi mennä useampi viikko.

Tilin avaamisen jälkeen voit saada Nordnetiltä viestejä, joissa kehotetaan aloittamaan sijoitukset. ÄLÄ KUITENKAAN TALLETA AVATULLE TILILLE RAHAA TAI TEE SIJOITUKSIA. Tili lukitaan vain katseluoikeuden sisältäväksi tiliksi, kunnes siirto on toteutettu.

Jos sinulla on Handelsbankenissa useita arvopaperisäilytyksiä, sinun täytyy avata Nordnetiin vastaava määrä arvo-osuustilejä. Jos olet jo Nordnetin asiakas, sinun on silti avattava siirtoa varten Nordnetiin uusi arvo-osuustili.

Vaihe 2: Täytä siirtoon oikeuttava digitaalinen valtakirja.2. Täytä valtakirja tästä

Valtakirjalla annat Nordnetille oikeuden pyytää Handelsbankenilta siirtoon tarvittavat tiedot omistuksistasi, kuten arvopaperiomistustesi hankinta-ajankohdat ja -hinnat. Ilman valtakirjaa säilytyksesi eivät siirry.

Täytä valtakirjaan Nordnetiin avaamasi tilin salkkunumero sekä Handelsbankenin arvopaperisäilytysnumero.

Jos sinulla on Handelsbankenissa useita arvopaperisäilytyksiä, sinun täytyy täyttää Nordnetiin vastaava määrä valtakirjoja.

NordnetxHandelsbanken770x325.jpg

Nordnet Suomen maajohtaja Suvi Tuppurainen ja Handelsbanken Suomen henkilö- ja sijoitusasiakkaista vastaava johtaja Mike Peltola (vas.) ja Head of Capital Markets Operations Aleksi Lankinen

"Ohjeiden mukaan toimiville asiakkaille siirretään automaattisesti ja maksutta kotimaiset arvo-osuustilit ja säilytyksessä olevat ulkomaiset arvopaperit sekä tiedot arvopapereiden hankintahinnoista ja hankinta-ajankohdista. Nordnet on Suomen suosituin yksityissijoittajien käyttämä osakevälittäjä ja voimme tarjota Handelsbankenista siirtyville sijoittajille paljon tukea osakesijoittamiseen. Toivotamme meille siirtyvät sijoittajat lämpimästi tervetulleiksi."

Nordnet Suomen maajohtaja Suvi Tuppurainen

Tutustu Nordnetin palveluun.

Siirto tuo muutoksia ja totuttelua uuteen palveluun. Teemme kuitenkin uusien työkalujen omaksumisesta sinulle helppoa ja havainnollista.

Nordnet Koulun videoiden ja oppaiden avulla voit tutustua Nordnetin palveluun jo ennen asiakkuutesi siirtoa. Siirry Nordnet Kouluun.

Nordnetin palvelun omaksumiseksi järjestämme Handelsbankenista siirtyville asiakkaille verkkopalvelumme esittelytilaisuuden verkossa tiistaina 7.5.2024 klo 17. Webinaarissa käymme kattavasti läpi Nordnetin verkkopalvelun ominaisuudet ja voit kysyä sinua askarruttavia kysymyksiä.

Voit myös katsoa webinaarin jälkikäteen tallenteena.

Ilmoittaudu webinaariin
Thumbnail Image

Nordnetissä saat entistä monipuolisemmat sijoituspalvelut käyttöösi.

 • Maksuton osakesäästötili.
  Osakesäästötili ei maksa mitään. Maksat vain kaupankäynnistä.

 • Aidosti joustava sijoitusvakuutus.
  Säästöhenkivakuutus, jonka kautta voi sijoittaa osakkeisiin, ETF:iin ja rahastoihin verotehokkaasti suoraan Nordnet-sovelluksen tai verkkopalvelun kautta.

 • Ideoita menestyviltä sijoittajilta ja analyyseistä.
  Pääsy Euroopan parhaiksi palkittuihin analyyseihin suomalaisista pörssiyhtiöistä. Sharevillessä voit poimia osakeideoita reaaliajassa parhailta sijoittajilta.

 • Automatisoidut raportit ja tiedot suoraan verottajalle.
  Automaattinen veroraportointi säästää aikaasi.

 • Laajat markkinat ja markkinoiden parhaat kaupankäyntisovellukset.
  Nordnetin verkkopalvelussa sekä mobiilisovelluksella käyt kauppaa osakkeilla Pohjoismaissa, Saksassa, Englannissa, USA:ssa ja Kanadassa. Jos vaadit kaupankäynniltä enemmän, käytössäsi on myös Infrontin Web Trader- tai Active Trader -sovellus.

 • Kaupankäyntiluotto.
  Luottoa salkkuasi vastaan. Hyödynnä mahdollisuus lisätuottoon.

 • Asiantunteva asiakaspalvelu.
  Nordnetissä sinua palvelevat suomenkieliset asiantuntevat ja kokeneet asiakaspalvelijat.

 • Uuden sukupolven Private Banking.
  Nordnetin Private Banking -etuohjelma on kehitetty sinulle, joka haluat pääsyn ensiluokkaisiin sijoitustuotteisiin. Ilman kiinteitä kuluja.

Tutustu Nordnetin ehtoihin ja hinnastoon.

Nordnetissä et maksa salkustasi avaus- tai säilytysmaksuja* – asiakkuuden hinta on siis 0 €.

Arvo-osuustilisi välityspalkkio määräytyy lähtökohtaisesti edellisen kuukauden kaupankäyntiaktiivisuuden mukaan. Pörssitoimeksiantojen kohdalla hinnastomme muodostuu neljästä tasosta. Välityspalkkiotaso tarkistetaan lähtökohtaisesti kalenterikuukausittain, eli edellisessä kuussa tekemäsi kaupat määräävät seuraavan kuukauden tasosi.

Alla esimerkkinä arvo-osuustilin kaupankäyntipalkkiot osakkeille, warranteille, ETF- ja ETC-tuotteille kotimaan markkinoilla. Toteutuneista toimeksiannoista veloitamme aina joko minimipalkkion tai prosentuaalisen palkkion riippuen toimeksiannon rahallisesta arvosta.

 • Taso 1: yli 50 kauppaa edellisessä kuussa: min. 3 € / 0,06 %

 • Taso 2: 11–50 kauppaa edellisessä kuussa: min. 5 € / 0,10 %

 • Taso 3: 1–10 kauppaa edellisessä kuussa: min. 7 € / 0,15 %

 • Taso 4: 0 kauppaa edellisessä kuussa: min. 9 € / 0,20 %


Ensimmäisen kuukauden ajan voit käydä kauppaa hinnastomme parhaalla tasolla. Alaspäin tasosi voi tippua vain yhden tason kerrallaan (poikkeuksena taso 1, jolla pysyt sen saavutettuasi vähintään 3 kk). Aktiviteettisi mukaan voit siirtyä suoraan parhaalle tasolle.

Jos omistat yli 200 000 euron edestä varallisuutta Nordnetissä, voit päästä Nordnet Private Banking -hinnoittelun piiriin.

* Säilytysmaksuja ei peritä pörssilistatuista osakkeista eikä rahasto-osuuksista. Pohjoismaisiin listaamattomiin osakkeisiin liittyy kuukausittain perittävä hallinnointimaksu.

Tutustu Nordnetin hinnastoon


Kysymyksiä ja vastauksia asiakkuuksien siirrosta.

Annamme mielellämme lisätietoja.

Handelsbankenin ja Nordnetin asiakaspalvelijat auttavat sinua mielellään. Soita tai ota yhteyttä sähköpostilla.

Handelsbanken

Asiakaspalvelu, henkilöasiakkaat:
puh. 010 444 2442
ma-pe klo 8.00–17.00

Asiakaspalvelu, yritysasiakkaat:
puh. 010 444 2545
ma-pe klo 9.00–16.00

Puhelut maksavat paikallisverkkomaksun/matkapuhelumaksun verran (pvm/mpm).

Nordnet

Nordnetin asiakaspalvelu
020 198 5898
ma–pe 9.45–18.30

Puhelut maksavat paikallisverkkomaksun/matkapuhelumaksun verran (pvm/mpm).
asiakaspalvelu@nordnet.fi

Nordnet-henkilökuntaa.jpg

Nordnet on pohjoismainen pankki, jonka kautta voi sijoittaa mm. osakkeisiin ja rahastoihin. Nordnetin tavoitteena on antaa asiakkaille työkalut omien sijoitustensa hallintaan ja olla pohjoismaisten säästäjien ja sijoittajien ykkösvalinta.

Nordnet perustettiin vuonna 1996 ja sillä on nykyään yli 1,8 miljoonaa asiakasta Pohjoismaissa, joista Suomessa 555 000. Asiakasvarat syyskuun 2023 lopussa olivat 785 mrd. SEK, joista Suomessa 159 mrd. SEK.

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki