Siirry pääsisältöön

Vastaa ja voita – tutkimus vastuullisesta sijoittamisesta.

Yhteistyössä: Hankenin kauppakorkeakoulu

Tutkimme yksityissijoittajien käsityksiä vastuullisesta sijoittamisesta. Tämä on jatkotutkimus kaksi vuotta sitten tehdystä tutkimuksesta. Jos vastasit kyselyyn viime kerralla, toivottavasti teet sen uudelleen. Toivomme, että myös uudet vastaajat jakavat näkemyksiä aiheesta.

Tutkimuksen toteuttaa tieteellisenä tutkimushankkeena kauppakorkeakoulu Hanken ja siitä vastaa apulaisprofessori Hanna Silvola. Lisäksi tutkimusryhmään kuuluvat apulaisprofessori Emilia Vähämaa (Hanken) ja professori Bonnie Buchanan (University of Surrey, UK; Vaasan yliopisto). Nordnet toimii yhteistyökumppanina vastaajien tavoittamisessa. Kyselyyn vastaaminen ei edellytä Nordnetin asiakkuutta.

Kyselyn tulokset käsitellään luottamuksellisesti ja anonyymeinä. Kyselyyn vastaaminen vie aikaa noin 10–15 minuuttia. Vastaathan viimeistään 31.1.2023.

Kiitokseksi osallistumisesta arvomme kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken yhden Nordnetin rahastolahjakortin (arvo á 500 €). Arvontaan osallistuneiden yhteystietoja ei ole mahdollista yhdistää kyselyn vastauksiin.

Tutkimukseen liittyvät kysymykset voi lähettää osoitteeseen: etunimi.sukunimi@hanken.fi

Vastaa kyselyyn suomeksi tai englanniksi alla olevasta painikkeesta.

Nordnet
Nordnetin työntekijät

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Subscribe
Lähetä minulle ilmoituksia:
guest
0 Kommenttia
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki