Siirry pääsisältöön

Vaalipodi: Vieraana Sari Essayah | #rahapodi 321

Mikä on kristillisdemokraattien kantava ajatus? Onko se hengellistä tekemistä politiikkatwistillä vai toisin päin? Mistä KD leikkaisi ja mihin investoisi? Lisäisivätkö maahanmuuttoa vai vähentäisivätkö? Miten Suomen maatalous saataisiin pois ahdingostaan, SOTE-soppa korjattua ja tuloloukut poistettua? #rahapodi-jakson 321 Vaalipodi-vieraana puolueen puheenjohtaja Sari Essayah. Miikka Luukkonen ja Martin Paasi haastattelevat.

Voit kuunnella/katsoa jakson seuraavissa palveluissa:

Vastuunrajoitus.

Rahapodiin kerätyt tiedot on voitu hankkia useista eri julkisista lähteistä. Nordnetin pyrkimyksenä on käyttää luotettavaa ja kattavaa tietoa, mutta tämä ei sulje pois mahdollisuutta siitä, että tiedoissa ei voisi esiintyä virheitä. Nordnet ja sen palveluksessa oleva henkilökunta eivät vastaa vahingoista, jotka aiheutuvat tässä rahapodissa kuultujen tietojen käytöstä tai näiden perusteella tehtävien sijoituspäätösten taloudellisesta tuloksesta.

Mikään tässä rahapodissa esitetty ei ole, eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi, tarjoukseksi tai kehotukseksi ostaa tai myydä rahoitusvälineitä. Sijoittajan tulee sijoituspäätöksiä tehdessään perustaa päätöksensä omaan tutkimukseensa, arvioonsa rahoitusvälineen arvoon vaikuttavista seikoista ja ottaa huomioon omat tavoitteensa, taloudellinen tilanteensa sekä tarvittaessa käytettävä neuvonantajia. Sijoitustoimintaan liittyy aina riskejä. Sijoittajan tulee myös ymmärtää, että historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta.

Tässä rahapodissa esitetyn tiedon sisältö voi muuttua milloin tahansa. Nordnet ei sitoudu ilmoittamaan mahdollisista materiaalin sisällön muutoksista. Tämä rahapodi on tarkoitettu ainoastaan kuuntelijan yksityiseen käyttöön. Materiaalin muokkaaminen, levittäminen ja kaupallinen hyödyntäminen ilman Nordnetin kirjallista lupaa on kielletty.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Subscribe
Lähetä minulle ilmoituksia:
guest
3 Kommenttia
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
07.03.2023 23:01

KIITOS!!! Hienot vaali keskustelut/tentit ja vetäjät. Purra ja Essayah jaksot. Ero kuin yöllä ja päivällä.Siis ero YLE:n Politiikkaradion vetämiin. Tänään tullut Ylen oli todellinen riman alitus. Purraa jurnutettiin ja keskeytettiin oikein olan takaa ja edellinen Ohisalo sai sanoa kaikki sydänasiastaan ympäristöstä mitä vain keksi. TASApuolisuus tipotiessään.Vaikka onhan se ollut Ylellä nähtävissä jo iät ja ajat ja silti pitää maksaa tällaiselle täysi Ylevero. Jatkakaa tätä lupsakkaa ja haastateltavaa/ystävällistä ja kunnioittavaa linjaanne. Tästä kansa pitää. Politiikkaa syytetään sirkushuvimaisuudesta jne. Asiallisuus ja käytöstavat sekä toisen osapuolen kunnioitus unohtunut? NIINKÖ? Teillä on linja YLELLÄ EI. Yle lietsoo itse sirkushuvimaisuutta ja unohtaa alkeellisemmatkin haastattalutilanteen käytöstavat… Lue lisää >>

Nimetön
Nimetön
04.03.2023 01:34

Sitä Meikäläinen ihmettelee, että mistä tämä juuri Lomalle jääny eduskunta on päätellyt, tämän Suomalaisten kannan Natoon ja esim että eikö Ruotsin kanssa kannattaisi yrittää kaksin sotilaallista yhteistyötä?
Ei ole näillä sähläreillä ilm. Riittänyt
se kallisarvoinen aika pohtia laajemmin
tuota kysymystä. Ehtisivätkö nyt kyselee Nurron poika, Vihdissä, moi

Nimetön
Nimetön
03.03.2023 16:35

Paras vaalikeskustelu – toivottavasti on paljon äänestäjiä, jotka tämän “Rahabodin” katsovat.
Kiitos!

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki