Siirry pääsisältöön

Totuus inflaatioluvuista | Traders’ Club 164

Jaksossa tehdään syväsukellus inflaatiolukuihin ja mitä ne todella kertovat – todellisuus on jotain muuta kuin kuin mitä otsikoista voi suoraan lukea. Totuus inflaatioluvuista viitottaa sitä, mitä osakemarkkinalla todennäköisesti seuraavaksi nähdään. Ammattitreidaaja Jukka Lepikkö ja Nordnetin tuottaja Tuomas Tuominen luovat myös katsauksen alkavaan tuloskauteen. Katso jakso YouTubessa tai Spotifyssä!

Tärkeää tietoa riskeistä.

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Ennen kaupankäynnin aloittamista sijoittajan tulee ymmärtää kaupankäyntiin liittyvät riskit ja tuotteeseen liittyvät ehdot. Käydäksesi kauppaa pörssilistatuilla tuotteilla sinun on läpäistävä tietämystesti tai muulla tavoin osoitettava riittävä tietämystaso varmistaaksesi tuotteiden asianmukaisuuden sinulle. Nordnet Markets -tuotteissa ei veloiteta kaupankäyntikuluja yli 100 euron toimeksiannoista. Aktiivinen kaupankäynti tai kaupankäynti pörssilistatuilla tuotteilla sisältää korkean riskin, joka ei sovi kaikille. Sijoitetun pääoman voi menettää kokonaan. Traders’ Club -videoilla esitetyt tuotteet ovat esimerkinomaisesti valittuja. Videot on tehty opetustarkoituksessa. Tässä esitetty ei ole sijoitussuositus.

Nordnet Traders’ Club -video on tehty kaupallisessa yhteistyössä Jukka Lepikön kanssa.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Subscribe
Lähetä minulle ilmoituksia:
guest
1 Kommentti
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
30.01.2023 13:32

US:ssa taitaa olla melkoisia eroja paikallisesti. Olen käynyt vuosia säännöllisesti Miamissa, jossa sekä asuntojen hinnat (tarjontaa edelleen vähemmän kuin kysyntää tietyn tason asunnoista) ovat edelleen noususuunnassa samoin palveluiden ja kulutustarvikkeiden hinnat ovat vuodessa nousseet lähes kaksinkertaisesti vs. keskimääräinen inflaatio US:ssa. Juuri palasin viikonlopulla sieltä, joten tämä on tuore näkemys myös paikallisilta. Florida yleisesti on ollut suosittu kohde esim. suurille teknologiayrityksille, mikä myös vaikuttaa erityisesti asuntojen hintoihin.

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki