Siirry pääsisältöön

Rahaa joka lähtöön | Martin Paasi

Startup vailla rahoitusta? Yrityksen kasvun vauhdittamiseen puuttuu tarvittava pääoma? Nyt sitä on tarjolla enemmän kuin koskaan aiemmin!

Martin Paasi Pössisijoittajan viikko -virtuaalitapahtuman puheenvuorossaan pureutuu rahoitukseen ja avaa muun muassa laajaa kirjoa erilaisia keinoja, joita yrityksillä on käytettävissään etsiessään rahoitusta. Vuonna 2020 suomalaisiin startupeihin virtasi enemmän rahaa kuin koskaan aiemmin rahoituksen kokonaismäärän kasvaessa huimat 88% edeltävään vuoteen 2019 verrattuna.

Onko nykyinen rahan kaataminen markkinoille sitten hyvä vai huono asia talouden näkökulmasta? Kuuntele ja ota selvää mitä Martin tähän tuumaa!

Pääset seuraamaan Pörssisijoittajan viikko -virtuaalitapahtumaa suorana 13.-17.9.2021 Kauppalehden, Arvopaperin ja Talouselämän sivuilta.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Subscribe
Lähetä minulle ilmoituksia:
guest
0 Kommenttia
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki