Siirry pääsisältöön

Haastattelussa Vuoden Sijoittaja 2023 Esa Juntunen

Miten Vuoden Sijoittaja 2023 Esa Juntunen sijoittaa? Millaisia ovat Juntusen pahimmat sijoitusmokat? Tuleeko ikinä FOMOtettua? Entä onko sijoittaminen Esan mielestä enemmän tuuria vai taitoa? Lopussa myös pikakatsaus Japanin ja Etelä-Korean sijoitusskeneen. Tuottaja Tuomas Tuominen haastattelee. Katso video YouTubessa tai kuuntele se Spotifyssä!

Esa Juntunen on Omavaraisuushaaste-blogista sekä Viisas sijoittaja – tunne itsesi ja osakemarkkinat -kirjasta tunnettu yksityissijoittaja, sijoitusbloggaaja ja -kirjailija. Esa aloitti sijoittamisen nollasta kesätyörahoillaan 17-vuotiaana ja on kirjoittanut blogiinsa kahdeksan vuoden aikana yli 700 kirjoitusta sijoittamiseen ja henkilökohtaiseen talouteen liittyen.

Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Sijoittajan tulee sijoituspäätöksiä tehdessään perustaa päätöksensä omaan arvioonsa sekä ottaa huomioon omat tavoitteensa ja taloudellinen tilanteensa. Sijoittamiseen ja rahoitusvälineisiin liittyy aina riskejä. Sijoitusten arvo ja tuotto voi muuttua ja sijoitetun pääoman voi menettää jopa kokonaan. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Subscribe
Lähetä minulle ilmoituksia:
guest
0 Kommenttia
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki