Siirry pääsisältöön

Mainos: DWS Xtrackers. Hajauta salkkusi CORE-ETF:illä.

Xtrackers CORE-ETF:t ovat matalakuluisia (alk. 0,06 %/v), fyysisesti replikoivia ETF:itä. Niillä voit rakentaa salkkusi ytimen tai lisätä hajautusta kustannustehokkaasti. Xtrackers CORE-ETF:t tarjoavat pääsyn tärkeimmille osake- ja korkomarkkinoille. Edullisen rakenteensa ansiosta ne voivat sopia kertasijoituksena lisättäväksi tai osaksi kuukausisäästösopimusta.

Tiesitkö tämän Xtrackersin S&P 500 -ETF:stä?

S&P 500 -indeksi on yksi suosituimmista kohdeindekseistä Nordnetin ETF-kuukausisäästäjien keskuudessa. Xtrackers S&P 500 UCITS ETF (XDPU):n avulla voit helposti lisätä S&P 500 -indeksiä salkkuusi ilman tarvetta säästää useita satoja euroja kuukaudessa.

Tärkeää tietoa riskeistä ja tuotoista:

Tämä kirjoitus ei ole eikä sitä pidä tulkita sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Sijoittamiseen ja rahoitusinstrumentteihin liittyy aina riskejä. Sijoitusten arvo ja tuotto voivat muuttua ja sijoitetun pääoman voi menettää kokonaan.

Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sijoittajaa kehotetaan tutustumaan rahastoesitteeseen ja avaintietoasiakirjaan (KIID) ennen sijoituspäätösten tekemistä. Rahastoesitteeseen löydät rahastoyhtiön verkkosivuilla ja KIID:n löydät rahaston yleiskatsaussivulta ja toimeksiantonäkymästä Nordnetin palvelusta.

YhteistyökumppaniKumppani
Yhteistyökumppaniemme kirjoituksia

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Subscribe
Lähetä minulle ilmoituksia:
guest
0 Kommenttia
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki