Sinun säästösi,
sinun päätöksesi.Alkuun

JAA:

Tervetuloa Nordnetiin

Nordnetissä voit säästää ja sijoittaa osakkeisiin, rahastoihin, ETF:iin ja muihin tuotteisiin. Ilman kiinteitä kustannuksia ja edulliseen hintaan.

Sanovat meitä myös Suomen laadukkaimmaksi arvopaperivälittäjäksi, jolla on tutkitusti tyytyväisimmät asiakkaat. Liity yli 600 000 pohjoismaisen säästäjän joukkoon!

"Tervetuloa pankkiin, jossa rahasi voivat tehdä enemmän työtä vähemmällä."

Suvi Tuppurainen, maajohtaja, Nordnet Suomi​

Niklas Odenwall

Miksi Nordnet?

OSAKEKAUPAT ALK. 3 €, SÄILYTYS 0 €


Säilytys- ja kuukausimaksut ovat 0 €. Uutena asiakkaana käyt 2 ensimmäistä kuukautta osakekauppaa Helsingin pörssissä hinnaston parhaalla tasolla. Kaupankäyntipalkkio on min. 3 € tai 0,06 % / toteutunut toimeksianto. Tutustu hinnastoon.

Lisäksi löydät yli 500 rahastoa valikoimastamme. Rahastojen merkintä- ja lunastuspalkkiot ovat 0 €. Pörssinoteerattuihin ETF-rahastoihin voit kuukausisäästää ilman ostopalkkiota.

IDEOITA JA TUKEA SIJOITTAMISEEN


Liity sosiaaliseen sijoitusverkostoon Sharevilleen. Näet miten muut sijoittavat, miten he menestyvät ja saavatko he rahansa tuottamaan. Sharevillessä voit myös keskustella, hakea vinkkejä ja oppia uutta sijoittamisesta.

Asiakkaana näet analyysiyhtiö Inderesin TOP3-ostosuositukset aamukirjeestä. Voit myös lukea asiantuntijoiden näkemyksiä Nordnet Blogista ja osallistua Nordnet-koulun maksuttomiin sijoitusaiheisiin webinaareihin.

Asiakaspalvelumme on tukenasi ma–pe klo 9.00–18.30. Janne, Sini, Joonas ja muut auttavat sinua numerossa 020 198 5898.

KULUTON SUPERRAHASTO SUOMI


Se antaa sinulle kaiken eikä meille mitään. Nordnet Superrahasto Suomi -indeksirahastossa ei ole merkintä- tai lunastuspalkkiota eikä hallinnointipalkkiota.

Superrahasto Suomi on markkinoiden ensimmäinen täysin kuluton indeksirahasto Suomessa. Rahasto seuraa OMXH25-indeksiä, eli sijoittaa Helsingin pörssin 25 vaihdetuimpaan osakkeeseen. Rahasto sijoittaa osingot uudelleen kasvuosuuksien tavoin.

SUPERLUOTTO, KORKO JOPA 0,99 %

Saat mitä ansaitset. Superluotto-ominaisuuden voit lisätä kaupankäyntiluottoon, ja sen korko voi olla jopa 0,99 %**. Superluotto on saatavilla asiakkaille, joiden salkku on hyvin hajautettu ja jotka ovat käyttäneet maltillisesti lainoitusta. Mitä vähemmän riskiä salkkuun liittyy, sitä edullisemman koron saat. Reilua, eikö?

**Superluoton Kulta-tason 0,99 % koron todellinen vuosikorko on 0,995 %. 100 000 € / 12 kk luoton kokonaiskustannus on 100 995 €.

Läpinäkyvästi toimiva pankki

Tavoitteenamme on tehdä pankkitoiminnasta läpinäkyvää. Videolla esiintyvällä miehellä ei ole mitään tekemistä Nordnetin kanssa. Video kertoo sinulle kuitenkin enemmän kuin tuhat sanaa siitä, millainen on Nordnet.

Katso rehellinen mainos!Mitä asiakkaamme sanovat?

Moni ajattelee, että säästämisessä on kyse vain rahasta. Säästäminen pitää sisällään kuitenkin unelmia, toivoa ja odotuksia. Säästöillä ja sijoituksilla voit saavuttaa unelmasi, oli se sitten mikä tahansa.

Yli 600 000 pohjoismaista säästäjää on ottanut säästöt haltuunsa Nordnetissä. Alla tapaat kolme pohjoismaista asiakastamme, jotka kertovat miksi he ovat valinneet Nordnetin.

ihmiset ja puhekuplat
Arne, kokenut sijoittaja

Arne – kokenut sijoittaja

Arne, miksi valitsit Nordnetin?

Valitsin Nordnetin hintojen perusteella. Kun käy kauppaa useasti, on tärkeää, ettei välityspalkkio ole korkea. Nordnetissä kaupankäynti on myös helppoa. Seuraan eksperttien mallisalkuista, miten he sijoittavat. En kopioi heidän kauppojaan suoraan, vaan poimin sijoitusideoita ja taustatietoa.

Emil, aktiivinen sijoittaja

Emil – aktiivinen sijoittaja

Emil, miksi juuri Nordnet?

Kun aloitin kaupankäynnin, jouduin menemään pankkiini joka kerta, kun halusin ostaa tai myydä arvopapereita. Se oli kallista ja hankalaa. Sitten luin paljon halvemmasta ja helpommasta vaihtoehdosta, Nordnetistä.

Tällä hetkellä hyödynnän teknistä analyysiä ja asetan seuraamilleni osakkeille tason, jolloin ostan tai myyn niitä. Saan myös sijoitusideoita eri analyyseistä ja uutisista, joita luen päivittäin. Seuraan esimerkiksi eksperttejä ja perustan kauppani heidän kommentteihinsa.

Inge, Private Banking -asiakas

Inge – Private Banking -asiakas

Inge, miksi Nordnet eikä joku muu?

Jos olet tyytymätön kampaajaasi, et palaa sinne enää koskaan. Mutta pankkia ei vaihdeta hevillä, vaikka siihen olisi tyytymätön, mikä on hassua.

Minulla oli aika paljon rahaa vanhassa pankissani, eikä se tuottanut mitään. Minun piti kuitenkin maksaa siitä, että sain säilyttää rahojani siellä. Kerran olin tapahtumassa, jossa kuulin Nordnetistä. Aloitin siirtämällä osan säästöistäni Nordnetiin. Se oli tosi helppoa. Nykyään minulla on kaikki säästöni Nordnetissä.

Nordnetin historia

Nordnetin historia, ihmiset konttorissa

Nordnet sai alkunsa ajatuksesta, että pankkimaailman toimintamallien muuttaminen on tarpeellista. Halusimme antaa asiakkaille pääsyn työkaluihin, joiden avulla he voisivat päättää itse omista säästöistään. Ja edulliseen hintaan. Tämä ajatus ohjaa meitä edelleen kaikessa mitä teemme, joka päivä. Olemme palvelleet suomalaisia säästäjiä jo yli 10 vuotta, sillä Nordnet Suomi perustettiin vuonna 2005.

Perustettu v. 1996

Nordnet perustettiin vuonna 1996 Ruotsissa. Nordnet oli yksi ensimmäisistä kaupankäyntiä internetissä tarjoavista välittäjistä Pohjoismaissa. Vuotta myöhemmin Nordnet tarjosi ensimmäisenä nettivälittäjänä Pohjoismaissa reaaliaikaisen kaupankäyntisovelluksen.

Vuonna 1998 Nordnet mahdollisti kaupat optioilla ja termiineillä reaaliajassa ja oli ensimmäinen välittäjä, joka tarjosi kaupankäyntiä amerikkalaisilla osakkeilla. Vuotta myöhemmin, Nordnetin Rahastomaailma lanseerattiin Ruotsissa. Vuonna 2000 Nordnet AB (publ) listattiin pörssiin.

Nordnetin vanha internetsivu

Nordnet laajentuu

Vuonna 2001 lanseerattiin ensimmäinen versio WinTrade-kaupankäyntityökalusta. Sen myötä yksityissijoittajien oli mahdollista käydä kauppaa samoin ehdoin kuin ammattimaisten pörssimeklareiden. WinTradesta tuli yksi käytetyimmistä reaaliaikasovelluksista Pohjoismaissa ja se on yksi Nordnetin suosituimmista kaupankäyntiohjelmista vielä tänäänkin.

Vuonna 2001 Nordnet Ruotsi ja kilpailija Teletrade yhdistyivät. Myös Nordnet Norja ja Nordnet Tanska perustettiin.

Vuonna 2002 Nordnet sai pankkiluvan.

Nordnet Suomi perustettiin vuonna 2005.

Nordnetin vanha internetsivu

Nordnet toi markkinoille sijoitusoppaan

Nordnet aloitti eläketuotteiden tarjoamisen Ruotsissa vuonna 2006.

Vuonna 2009 Nordnet osti eQ Pankin, Suomen suurimman internetvälittäjän. Oston myötä Nordnet pystyi palvelemaan suomalaisia säästäjiä ja sijoittajia paikallisesti.

Vuonna 2009 toimme markkinoille myös sijoitusoppaan. Tekemällä sijoitusoppaan maksuttoman riskitestin asiakas saa ehdotuksen hänen riskitasoonsa sopivista rahastoista. Jo 35 000 asiakastamme on tehnyt Nordnetin sijoitusoppaan testin ja hyödyntänyt sitä sijoitussuunnittelussaan.

Nordnetin vanha internetsivu

Nordnet tekee sijoittamisesta sosiaalista

2010-luku alkoi kaupankäyntisovellusten lanseeramisella iPhonelle ja Androidille.

Vuonna 2013 Nordnet lanseerasi ensimmäisenä Pohjoismaissa kuukausisäästämisen ETF:iin ilman merkintäkuluja. Samana vuonna Nordnet osti enemmistöosuuden sosiaalisesta sijoitusverkosto Sharevillestä tavoitteenaan tehdä sijoittamisesta sosiaalista.

Vuonna 2014 Nordnet mullisti rahastosäästämisen lanseeraamalla markkinoiden ensimmäisen täysin kuluttoman indeksirahaston Suomessa, Norjassa ja Tanskassa (Superrahasto Suomi, Superfondet Norge ja Superfonden Danmark).

Aiomme jatkossakin tarjota asiakasystävälliset hinnat sekä työkalut, joiden avulla onnistut sijoituksissasi. Tule haastamaan rahoitusmarkkinat ja tekemään sijoittamisesta sosiaalista kanssamme. Lämpimästi tervetuloa Nordnetiin!

Nordnetin internetsivu

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.