Siirry pääsisältöön

Sijoituskirjat.

Tilaa Sijoita kuin guru, Arvoguru ja muut suositut sijoituskirjat Jukka Oksaharjun signeerauksin.


Nordnetin osakestrategi Jukka Oksaharju ja kirjailija, pörssitoimittaja Karo Hämäläinen kirjoittivat vuoden 2016 myydyimmän kotimaisen sijoituskirjan Sijoita kuin guru, joka on sittemmin noussut alan moderniksi klassikoksi. Ikisuosikki päivitettiin vuonna 2020 vastaamaan korona-ajan markkinatilannetta.

Vuosien 2017, 2018 ja 2019 hiteiksi nousseissa Laatugurussa, Arvogurussa ja Pikkugurussa Oksaharju ja Hämäläinen saivat rinnalleen sijoitusbloggaaja Random Walkerin. Kirjasarjan laatuosakkeisiin keskittyvä Laatuguru päivitettiin vuonna 2021 vastaamaan uuden vuosikymmenen markkinatilannetta. Keväällä 2022 oli Arvogurun päivittämisen vuoro.

Tältä sivulta voit tilata kirjoja yksittäin tai tarjoushintaisena pakettina. Voit myös halutessasi pyytää kirjoihin Oksaharjun signeerauksen. Toimituskulut Suomeen sisältyvät hintaan.


Tilaa sijoituskirjoja

Nordnetin osakestrategi Jukka Oksaharjun sijoituskirjat.

  • Osakesijoittamista kansantajuisesti.

  • Aloitteleville sekä kokeneille sijoittajille.

  • Avaimet osakesalkun rakentamiseen.


ag-2022-neljakirjaa-fb.png

Arvoguru – näin löydät halvimmat osakkeet (2022).

Tutkitusti tuottavin sijoitusstrategia!

Sijoitusvuodesta 2022 voi muodostua arvosijoittamisen vuosi. Näin on uumoiltu, koska vuosien 2008-2009 finanssikriisistä alkanut poikkeuksellinen keskuspankkielvytys ennätysmataline korkoineen ja arvopapereiden osto-ohjelmineen näyttää tulleen käännekohtaansa. Erityisesti Yhdysvaltain keskuspankin vahvistunut taistelutahto kolmenkymmenen vuoden huippulukemiinsa kohonnutta inflaatiota vastaan on puhaltanut ilmoja pihalle kasvuyhtiöiden osakkeista. Trendin otaksutaan jatkuvan. Suhteellisia voittajia korkojen nousun sävyttämässä markkinatilanteessa olisivat klassiset arvo-osakkeet, joilla hinnoittelu perustuu enemmän nykyisyyteen kuin tulevaan. Mitkä Helsingin pörssin yhtiöt nousevat eri arvosijoitusmenetelmillä kiinnostaviksi kohteiksi keväällä 2022?

Edullisten osakkeiden ostaminen on finanssimaailman tunnustetuin strategia. Arvoguru jatkaa siitä, mihin tähänastiset arvosijoittamista käsittelevät perusteokset ovat jääneet. Tunnuslukuihin pohjautuvasta mekaanisesta seulonnasta astutaan ratkaiseva askel sijoituskohteiden analysoimiseen nykyaikaisen arvosijoittamisen keinoin.

Kirjailija, pörssitoimittaja Karo Hämäläinen ja Nordnetin osakestrategi Jukka Oksaharju kirjoittivat vuoden 2016 myydyimmän sijoituskirjan Sijoita kuin guru. Myöhemmin ilmestyneissä hiteiksi nousseissa Laatugurussa, Pikkugurussa ja Arvogurussa he saivat rinnalleen talouden ammattilaisena työskentelevän sijoitusbloggaajan Random Walkerin. Nyt supersuosittu kirjasarja saa jatkoa täysin uudistetun Arvogurun muodossa.

Alkuperäisen esipuheen kirjaan on kirjoittanut Sammon entinen konsernijohtaja Kari Stadigh.

Yksittäin tilattuna Arvogurun hinta on 29,90 €. Hinta sisältää toimituksen Suomeen. Koko A5, 237 sivua.


Tilaa sijoituskirjoja
Arvoguru_2022_kokokansi-web.jpg

Laatuguru – näin valitset voittajaosakkeet (2021).

Parempaa tuottoa – pienemmällä riskillä!

Huippusuosion saaneen Laatuguru - näin valitset voittajaosakkeet -kirjan täysin uudistettu painos on nyt tilattavissa Nordnetin kautta.

Laatugurussa Jukka Oksaharju ja Karo Hämäläinen ovat saaneet rinnalleen suosittua laatusijoittamiseen erikoistunutta blogia pitävän Random Walkerin eli sijoittaja Jarkko Ahon.

Laatuguru esittelee laatuyhtiöihin keskittyvän sijoitustyylin periaatteet suurista linjoista Helsingin pörssin yhtiöiden tarkasteluun. Kuinka maailman menestyneimmät sijoittajat ovat käyttäneet laatukriteereitä ja mitkä suomalaisyhtiöt voisivat kiinnostaa heitä?

Laatuguru on ensimmäinen suomalainen laatuyhtiösijoittamiseen keskittyvä kirja. Esipuheen kirjaan on kirjoittanut Pekka Lundmark.

Kun tilaat kirjan Nordnetin kautta, saat sen halutessasi myös Jukka Oksaharjun signeeraamana. Yksittäin tilattuna Laatugurun hinta on 29,90 €.

Koko A5, 180 sivua.


Tilaa sijoituskirjoja
Laatuguru_kansi_2021.png

Sijoita kuin guru (2020).

Vuosisadan kovimmat sijoitusopit yksissä kansissa.

Jukka Oksaharjun ja Karo Hämäläisen suomalaisen sijoituskirjallisuuden moderniksi klassikoksi vuonna 2016 noussut kirja Sijoita kuin guru on uudistettu täysin vastaamaan kesän 2020 markkinatilannetta. Kirja esittelee sijoituskirjallisuushistorian tärkeimmät sijoitusfilosofiat sadan viime vuoden ajalta – ajankohtaisesti, suomeksi ja samoissa kansissa.

Sijoita kuin guru esittelee kahdeksan osakesijoittamisen arvostetun auktoriteetin periaatteet ja tuo ne nykyhetkeen. Mihin Helsingin pörssin yhtiöön kannattaisi sijoittaa, jos uskoo tiettyyn sijoitusfilosofiaan? Mitä kukin sijoitusguru ostaisi salkkuunsa tänään? Historia kohtaa nykypäivän – Benjamin Grahamista Warren Buffettiin.

Uudistetun kirjan esipuheen on kirjoittanut Björn Wahlroos. Esipuheessaan Wahlroos paljastaa, miten sijoituskohteita tulisi valita – ja ennen kaikkea sen, mihin ei missään tapauksessa pidä sijoittaa.

Menesty paremmin - sijoita kuin guru!

Koko A5, 222 sivua.

Yksittäin tilattuna Sijoita kuin gurun hinta on 20,00 €.


Tilaa sijoituskirjoja
skg-nelio.jpg

Pikkuguru – näin löydät tulevaisuuden tähdet.

Suuria tuottoja pienillä yhtiöillä?

Sijoittamisessa suurimmat voitot tekee se, joka löytää tulevaisuuden tähtiyhtiön juuri ennen kuin se kohoaa pitkäaikaiseen kiitoon. Pikkuguru auttaa löytämään keinoja, joilla voi seuloa tulevaisuuden tähdet ja välttää yhtiöt, joiden lupaukset jäävät esityskalvoille.

Pienyhtiöihin erikoistuminen vaatii sijoittajalta perehtyneisyyttä ja halua kääriä hihat, mutta hyvin tehdystä työstä saa palkinnon.

Pikkuguru kertoo kaiken olennaisen, mitä suomalaisen pien- ja kasvuyhtiösijoittajan tulee tietää. Kirja sisältää lukuisia osakelistauksia Helsingin pörssin nykyisen markkinatilanteen mukaisesti.

Esipuheen Pikkuguru-kirjaan on kirjoittanut Ponssen toimitusjohtaja Juho Nummela. Jälkisanat kirjan viimeiseksi luvuksi on laatinut kansanedustaja Elina Lepomäki.

2–3 arkipäivän toimitusaika
Kun tilaat kirjan Nordnetin kautta, saat sen halutessasi Jukka Oksaharjun signeeraamana. Voit tilata kirjan erikseen tai kaikki kuusi Oksaharjun kirjaa pakettihintaan. Yksittäin tilattuna Pikkugurun hinta on 20,00 € (sis. alv ja postikulut Suomessa).

Koko A5, 237 sivua.


Tilaa sijoituskirjoja
Pikkuguru_kannet.jpg

Hajauta tai hajoa.

Keskipisteessä osinkovirran merkitys.

Miksi sijoittajan tulee hakea tuottoa kasvavana osinkovirtana suoraan pörssiyhtiöltä, eikä pikaisilla osakemyynneillä muilta sijoittajilta?

Jukka Oksaharjun kirja Hajauta tai hajoa alleviivaa pörssiyhtiön maksaman osinkovirran merkitystä pitkän aikavälin sijoittajalle osakkeiden myyntivoittojen sijaan. Menestyvä laatuyhtiö maksaa omistajilleen kasvavaa osinkovirtaa, vaikka pörssiä ei olisi olemassakaan. Tällöin sijoitustuotto ei ole riippuvainen muiden sijoittajien lyhytjänteisestä toiminnasta osakemarkkinoilla. Näkökulma vaikuttaa erityisesti hajautukseen: sijoittajan tulee keskittyä salkun markkina-arvon heilahtelun tasoittamisen sijaan kasvutrendillä olevan osinkovirran varmistamiseen.

Hajauta tai hajoa haastaa sijoitustoiminnan perinteiset lähtöasetelmat: Onko hajautusta tarkasteltava salkun eri osakelajien lukumäärän sijaan yhtiöiden todellisten liiketoimintojen ansaintamallien iskunkestävyyden näkökulmasta?

Kirjan hinta on yksittäin tilattuna 25,00 €. Hinta sisältää toimituksen.

Koko A5, 311 sivua.


Tilaa sijoituskirjoja
hajautataihajoa-kannet.PNG

Hyvästä yhtiöstä hyvään sijoitukseen.

Analyysiä pörssiyhtiöiden osingonmaksukyvystä.

Millainen on hyvä yhtiö? Mistä tunnistaa hyvän sijoituskohteen? Jukka Oksaharjun esikoiskirja Hyvästä yhtiöstä hyvään sijoitukseen esittelee näkökulman, jossa analyysi lähtee liikkeelle pörssiyhtiöstä ja sen osingonmaksukyvystä.

Nyt saatavilla olevassa 3. painoksessa käsitellään myös Oksaharjun blogista tuttuja arvosijoittamiseen ja käteisen merkitykseen liittyviä teemoja. Lisäksi taulukot ja kuvat on päivitetty soveltuvilta osin tilikauteen 2013 asti.

Kirjan keskeisenä sanomana on se, että vain tuloksiaan kasvattavat yhtiöt voivat loistaa pörssissä suhdanteiden yli: osakkeen todellinen arvo vastaa rahamäärää, jonka yhtiö pystyy tilittämään osakkeenomistajilleen voitonjakona tulevaisuudessa.

Vasta yhtiökohtaisen analyysin jälkeen sijoittajan kannattaa suunnata katseensa pörssiin ja yhtiön osakkeen arvostustasoon.

Onko kaikki hyvä siis jo hinnoiteltu osakkeeseen?

Kirjan hinta yksittäin tilattuna 19,90 €, sis. postikulut.

Koko A5, 233 sivua.


Tilaa sijoituskirjoja
hyvasta-kannet.PNG

Tietoa kirjoittajista.

Jukka+Oksaharju+3+color.jpg
Jukka Oksaharju.

Jukka Oksaharju toimii osake­strategina Nordnetissä. Hän on yksi Suomen seuratuimmista talous­bloggaajista ja uskaltaa haastaa yhtiön kuin yhtiön. Aiemmin Jukka on työs­kennellyt meklarina Nordnetissä ja sitä edeltäneessä eQ Pankissa. Jos sinulla on kysyttävää kirjoista, ota yhteyttä: jukka.oksaharju@nordnet.fi.

Seuraa Jukkaa:


karo.png
Karo Hämäläinen.

Karo Hämäläinen on helsinkiläinen kirjailija ja toimittaja, jonka tunnettuja teoksia ovat muun muassa finans­sitrillerit Erottaja ja Kolmikulma. Hämäläinen on toiminut myös Arvo­paperi-lehden toimittajana ja toimi­tuspäällikkönä.

Seuraa Karoa Twitterissä.

randomi.png
Random Walker.

Random Walker -nimimerkin takana on suomalaisessa suuryhtiössä työskentelevä talouden ammattilainen. Random Walker jatkaa aikaisemmin Kauppalehdessä pitämäänsä, laatus­ijoittamiseen keskittyvää Random Walker on the $treet -blogia Nordnet Blogissa.

Seuraa Random Walkeria: