Siirry pääsisältöön

Sijoittamisen käsikirja – aloita sijoittaminen 45 minuutissa.

Sijoittaminen on tällä hetkellä suositumpaa kuin koskaan, joten myös tarve aloittelijoille suunnatuille oppimateriaaleille on kova. Siksi halusimme luoda avuksesi äänikirjan, jonka opit ovat kevyitä omaksua, sisällöstä tinkimättä.

Sijoittamisen käsikirjan avulla opit sijoittamaan kolmessa vartissa. Kahdeksan luvun aikana käydään läpi sijoittamisen tärkeimmät konseptit niin, että ne on helppo ymmärtää myös ilman aiempaa kokemusta sijoittamisesta. Kuunneltuasi Sijoittamisen käsikirjan tiedät mitä ovat osakkeet, rahastot ja ETF:t, miksi sijoittamisen aloittaminen kannattaa, mikä tilityyppi kannattaa valita ja minkälainen sijoitusstrategia sopii parhaiten juuri sinulle.

Sijoittamisen käsikirja ei ole oikotie rikkauksiin, mutta se antaa sinulle kaikki tarvittavat työkalut vaurastumisen polun alkuun pääsemiseksi, höystettynä sopivalla annoksella huumoria. Ota siis iso kuppi kahvia, nauti matkasta ja tee elämäsi paras päätös aloittamalla sijoittaminen!

Kuuntele Sijoittamisen käsikirja YouTubessa
Kuuntele Sijoittamisen käsikirja YouTubessa

Kuuntele tai lataa Sijoittamisen käsikirja.

Voit kuunnella Sijoittamisen käsikirjan

Nextoryn tarjous Nordnetin asiakkaille.

Nordnetin asiakkaana saat 45 päivän maksuttoman pääsyn Nextoryn ääni- ja e-kirjoihin (arvo jopa 41,85 €). Saat rekisteröityessäsi valita minkä tilauspaketin haluat kokeilujaksosi jälkeen. Kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti valitun paketin mukaisesti. Voit milloin tahansa lopettaa tilisi, Nextorylla ei ole sitovaa määräaikaa.

  • Hyödynnä 45 päivän maksuton kokeilu uutena Nextory-asiakkaana klikkaamalla tästä .

  • Jos sinulla on jo Nextory-asiakkuus, mutta et käytä sitä tällä hetkellä, voit lunastaa palaavan asiakkaan edun: kolme kuukautta puoleen hintaan. Hyödynnä palaavan asiakkaan etu tästä .


Aloita sijoittaminen ja säästäminenAvaa Nordnet-tili
© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki