Siirry pääsisältöön

Nordnet Markets.

Maailma täynnä mahdollisuuksia. Hyödynnä nousevat tai laskevat kurssit

Käy kauppaa osakkeilla, hyödykkeillä ja indekseillä. Vivulla tai ilman.

Pörssilistatut viputuotteet avaavat sinulle pääsyn maailman pörsseihin ja tarjoavat helpon tavan sijoittaa eri omaisuusluokkiin. Voit tehdä voittoa nouseviin ja laskeviin kursseihin, ilman vipua tai jopa 20-kertaisella vivulla. Käy kauppaa kellon ympäri ilman välityspalkkioita.

  • Välityspalkkiot 0 €, yli 100 € kaupat.

  • Laaja valikoima sijoituskohteita ympäri maailman.

  • Jopa 20-kertainen vipu.

  • Suomen suosituimmat viputuotteet.

  • Käy kauppaa klo 9.15–22.55.

Indeksit


Käy kauppaa maailman tunnetuimmilla osakeindekseillä, esim. amerikkalainen S&P 500, saksalainen DAX tai pohjoismaiden suurin indeksi, Tukholman OMXS30.

Osakkeet


Omaatko näkemystä tietyn osakkeen kurssiliikkeistä? Sijoita osakkeisiin hyödyntäen vipua ja hyödynnä myös laskevat kurssit.

Hyödykkeet


Käy kauppaa hyödykkeillä, joihin yksityissijoittajien on aiemmin ollut vaikeaa päästä käsiksi, kuten öljyllä, kuparilla ja kullalla.

Tärkeää tietoa riskeistä ja tuotoista.

Tällä sivulla kuvatut tuotteet eivät sovi kaikille sijoittajille. Kyseiset tuotteet ovat monimutkaisia ja vaativat sijoittajalta selkeän ymmärryksen kohde-etuuksina olevista markkinoista sekä tuotekohtaisista ehdoista ja ominaisuuksista. Käydäksesi kauppaa pörssilistatuilla tuotteilla sinun on läpäistävä tietämystesti tai muulla tavoin osoitettava riittävä tietämystaso varmistaaksesi tuotteiden asianmukaisuuden sinulle. Kaupankäynti pörssilistatuilla tuotteilla sisältää korkean riskin, joka ei sovi kaikille.

Lue lisää riskeistä

Sijoittamiseen ja rahoitusvälineisiin liittyy aina riskejä. Sijoitusten arvo ja tuotto voi muuttua ja sijoitetun pääoman voi menettää jopa kokonaan. Vipuvaikutuksella sijoittamiseen liittyy suuri riski koko sijoitetun pääoman menettämisestä.

Mitä ovat pörssilistatut viputuotteet?

Pääsy markkinoille, joille muuten voi olla hankala päästä.

Pörssilistatut viputuotteet ovat oikotie markkinoille ja sijoituskohteisiin, joihin yksityissijoittajan voi olla muutoin vaikea päästä käsiksi. Voit käydä kauppaa mm. ulkomaisilla indekseillä, osakkeilla ja hyödykkeillä. Helsingin pörssiin listatut Nordnet Markets -tuotteet noteerataan euroissa, joten säästät valuutanvaihtokulut ulkomaisilla kohde-etuuksilla kauppaa käydessäsi.Valikoimasta löytyy eri tyyppisiä viputuotteita, joiden ominaisuudet sekä riski- ja tuottomahdollisuudet eroavat toisistaan. Siksi on tärkeää, että tutustut eri tuotetyyppeihin ennen kaupankäynnin aloittamista.

Mahdollisuus hyödyntää nousevat ja laskevat kurssit.

Yhteinen tekijä pörssilistatuissa viputuotteissa on se, että ne seuraavat tietyn kohde-etuuden arvonkehitystä. Voit valita tuotteen sen mukaan, uskotko kohde-etuutena olevan osakkeen, indeksin tai hyödykkeen nousevan vai laskevan. Lisäksi voit valita, kuinka suurella vipukertoimella tuote seuraa kohde-etuuden liikkeitä. Nordnet Markets -tuotteilla voi käydä kauppaa arkisin klo 9.15–22.55. Markkinatakaaja tarjoaa tuotteille ajantasaiset osto- ja myyntitasot, eli voit ostaa ja myydä tuotteita aina pörssin ollessa auki.Käydäksesi kauppaa pörssilistatuilla tuotteilla sinulla tulee olla hyvä kokemus ja tietotaso rahoitusmarkkinoista.

Lue lisää tuotteista

Katso myös Tracker-, Bonus- ja Discount-sertifikaatit

Thumbnail Image

Lataa maksuton e-kirja ja treidaa kuin ammattilainen.

Opi ajattelemaan ja toimimaan kuin ammattitreidaaja. E-kirja Treidaa kuin ammattilainen on tarkoitettu oppimateriaaliksi ja inspiraation lähteeksi kaiken tasoisille treidaajille aloittelijoista ammattilaisiin. 

Kun olet lukenut tämän maksuttoman e-kirjan, ymmärrät, etteivät osakkeiden liikkeet ehkä olekaan niin sattumankauppaa, kuin yleisesti esitetään.

Lue lisää ja lataa e-kirja

Opi treidauksesta Nordnet-koulussa:

Nordnet-koulun treidausosioon
Treidaa kuin ammattilainen kansi

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Tarvitsetko apua tai haluatko antaa palautetta?

Ota rohkeasti yhteyttä meihin. Asiakaspalvelumme vastaa puheluusi keskimäärin alle 30 sekunnissa. Jos olet Active Trader -asiakas, sinulla on myös VIP-numero suoraan Nordnetin meklarille.

Puhelin: 020 198 5898
Sähköposti: lähetä sähköpostia
Twitter: @NordnetFI

Tjanster-Handelsapplikationer-AutoTrader-Trading-770x440.jpeg
© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki