Siirry pääsisältöön

Osakeindeksit ympäri maailman.


Hyödynnä jopa 20-kertainen vipuvaikutus.

Pörssilistatut tuotteet antavat sijoittajalle mahdollisuuden hyötyä osakeindeksien heilunnasta. Ota näkemystä pohjoismaisten, eurooppalaisten ja amerikkalaisten indeksien kehitykseen.

Osakemarkkinat liikkuvat yleensä sykleissä seuraten talouden kehitystä. Useimmiten pitkiä nousukausia seuraa niitä lyhyempi, mutta jyrkempi laskukausi osakemarkkinoilla.

Vipuvaikutus on yksi tärkeimmistä syistä, miksi sijoittajat valitsevat indeksejä seuraavat pörssilistatut tuotteet. Pienet hinnanmuutokset kohde-indeksissä voivat tarjota korkeitakin tuottoja viputuotteiden rakenteen ansiosta. Markkinan kehittyessä suotuisasti, viputuote voi tuottaa jopa moninkertaisia tuottoja. Tappiot on kuitenkin aina rajattu maksimissaan sijoitettuun pääomaan.

Hyvä tietää riskeistä ja tuotoista.

Tällä sivulla kuvatut tuotteet eivät sovellu kaikille sijoittajille. Kyseiset tuotteet ovat monimutkaisia ja vaativat sijoittajalta selkeän ymmärryksen kohde-etuuksina olevista markkinoista sekä tuotekohtaisista ehdoista ja ominaisuuksista. Sijoittamiseen ja rahoitusvälineisiin liittyy aina riskejä. Sijoitusten arvo ja tuotto voivat muuttua ja sijoitetun pääoman voi menettää jopa kokonaan. Vipuvaikutuksella sijoittamiseen liittyy suuri riski koko sijoitetun pääoman menettämisestä.

Lue lisää riskeistä

Nordnet Marketsin indeksivalikoima.

Tutustu tuotevalikoimaamme.

Lue lisää kuinka erilaiset viputuotteet toimivat ja tutustu koko tuotevalikoimaan.

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki