Siirry pääsisältöön

Poimintoja Sharevillestä: kuinka paljon netto-omaisuutta riittää taloudelliseen riippumattomuuteen?

Sharevillessä käytiin elokuussa vilkasta keskustelua. Alla muutamia poimintoja Pohjoismaiden suurimman sosiaalisen sijoitusverkoston, Sharevillen, loppukesän kuumimmista puheenaiheista.

Nimimerkki Mersedes jutteli työkavereilleen eläkkeestä, eikä aio itse jäädä eläkkeelle vasta virallisella eläkeiällä:

Rahamiäs pohtii kulutusluottojen eettisyyttä muiden kommentoijien kanssa:

FundRobberilla on mietinnässä auton osto. Mutta millainen auto kannattaa ostaa, jos ei halua autoilun pilaavan säästämisprojektia?

12_minions kyselee Sharevillen käyttäjiltä, mitkä omaisuusluokat auttavat taloudellisen riippumattomuuden ja aikaisen eläköitymisen saavuttamisessa:

Kuinka paljon netto-omaisuutta tulisi olla että voi olla taloudellisesti riippumaton? Tämän kysymyksen esitti Shareville-käyttäjä Bittitaivas:

Nähdään Sharevillessä!

Aurinkoisin terveisin,
Osinkokuningas

Kirjoittaja on kolmenkympin paremmalla puolella oleva toimistotyöntekijä Vantaalta, joka palkkatuloista säästämällä ja osingot uudelleensijoittamalla tavoittelee kasvavaa osinkovirtaa. Kirjoittajan sijoituksia ja salkun kehitystä voi seurata myös Sharevillessä ja Osinkokuningas -blogissa.

osinkokuningas
bloggari, yksityissijoittaja

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Subscribe
Lähetä minulle ilmoituksia:
guest
1 Kommentti
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
21.08.2018 12:51

Tämä postaus taitaa olla taas vaihteeksi ns. viihdettä verrattuna oikeaan sijoittamiseen … en voi kun ihmetellä, että tuli Seiska-lehti (vertaus vain, en ole tilaaja, pelkkä “parturilukija” vain) ekana assosiaationa mieleen, kun tutustuin merkintään. Olen pahoillani.

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki