Lomakkeet

Alta löydät Nordnetin kaikki sopimukset ja lomakkeet PDF-muodossa aihepiireittäin jaoteltuna. Pääset täyttämään lomakkeet koneellasi avaamalla tai lataamalla ne. Mikäli käytössäsi on Firefox- tai Chrome-selain, lomakkeiden suora täyttäminen selaimessa ei välttämättä toimi. Noudata näitä ohjeita, niin saat PDF-lomakkeiden täytön aktivoitua näissä selaimissa.

Tulosta haluamasi lomakkeet ja lähetä ne liitteineen täytettynä ja allekirjoitettuna postimaksutta osoitteeseen:

Nordnet Bank AB Suomen sivuliike
Tunnus 5018590
00003 VASTAUSLÄHETYS

Asiakkuuden avaus ja tietojen päivitys

Jos haluat avata salkun ja käydä kauppaa arvopapereilla, sinun tulee lähettää Nordnetiin täytetty ja allekirjoitettu Säilytystili-/tilisopimus. Voit avata salkun myös verkossa: Tule asiakkaaksi.

Lomakkeet

Ehdot

Muutosilmoitukset

Asiakastuntemus

Rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämistä koskeva sääntely edellyttää, että tunnistamme ja tunnemme asiakkaamme. Avataksesi asiakkuuden, sinun tulee vastata Asiakastuntemus-lomakkeiden kysymyksiin ja lähettää pyydetyt todistuskopiot oikeaksi todistettuina Nordnetille.

Kaupankäynti johdannaisilla

Käydäksesi kauppaa johdannaisilla, sinun tulee tutustua huolellisesti sovellettaviin ehtoihin ja riskeihin ja täyttää johdannaissopimus. Lisäksi sinun tulee tehdä soveltuvuusarviointi Nordnetin palvelussa kohdassa Salkku > Sopimukset ja palvelut > Soveltuvuusarviointi > Monimutkaiset arvopaperit > OMX-johdannaiset (optiot ja termiinit).

Stop Loss -toimeksiannot

Stop Loss -toimeksianto aktivoituu vasta, kun osakkeen markkinahinta saavuttaa tietyn ennalta asettamasi tason. Lue ja tutustu Stop Loss -toimeksiantojen ehtoihin.

Luotto

Sinulla on mahdollisuus hakea salkkuusi luottoa, jolla lisäät joustavuutta kaupankäyntiisi. Täytä huolellisesti Luottosopimuksen ja Edelleenpanttaussopimuksen tiedot. Muistathan ilmoittaa lomakkeella hakemasi luoton määrän. Palauta meille sopimukset ja kopio henkilöllisyystodistuksestasi sekä viimeisimmästä verotuspäätöksestäsi. Luoton myöntäminen edellyttää, että luottohakemuksesi hyväksytään.

Lyhyeksi myynti

Hankkiaksesi lyhyeksi myynti -mahdollisuuden, sinun tulee täyttää Arvopaperilainoja koskeva puitesopimus. Huomioithan, että lyhyeksi myynti -sopimuksen edellytyksenä on voimassaoleva Luottosopimus ja Edelleenpanttaussopimus.

Lainan takaaminen

Täytä Takaussitoumus, jos haluat taata Nordnetin asiakkaan luoton.

Valtakirja

Valtakirjalla voi antaa valtuutetulle oikeuden saada tietoa salkusta, tehdä toimeksiantoja ja rahansiirtoja.

Arvopapereiden ja rahan siirtäminen

Valtakirja arvopapereiden siirto -lomakkeita käytetään, kun halutaan siirtää toisessa tilinhoitajayhteisössä/pankissa oleva arvo-osuustili kokonaisuudessaan tai osittain (lajikohtainen siirto) toiseen tilinhoitajayhteisöön/pankkiin.

Ulkomaan maksutoimeksianto -lomaketta käytetään, kun haluat nostaa euroja tai muuta valuuttaa ulkomaiselle (kohdevaluutassa olevalle) vastatilillesi.

Alla olevat lomakkeet voit toimittaa meille myös palvelun kautta sisäänkirjautuneena. Lähetä meille viesti ja liitä siihen täytetyt lomakkeet sekä tarvittaessa henkilöllisyystodistuksen kopio yhden henkilön oikeaksi todistamana.

Shareville

Alta löydät Sharevillen käyttöön liittyvät ehdot.

Mainosbanneri ajankohtaisesta kampanjasta

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.