Siirry pääsisältöön

Nordnetin edut Suomen Osakesäästäjien jäsenille.


Nordnet osakesäästäjien suosikkivälittäjä.

Nordnet on yksityissijoittajien suosikkivälittäjä (Välittäjä 2021 -tutkimus, Viisas Raha). Nordnetiä käyttää pääasiallisena välittäjänään peräti 52 % tutkimukseen osallistuneista Osakesäästäjien jäsenistä.

Nordnet tarjoaa rahanarvoisia etuja Osakesäästäjien jäsenille myös vuonna 2023!

Jos et ole vielä asiakas, avaa arvo-osuustili ja/tai osakesäästötili helposti verkkopankkitunnuksillasi ja kokeile itse, miksi Nordnet on osakesäästäjien suosikki.

Avaa maksuton asiakkuus

Enemmän vastinetta rahoillesi.

 • rahastojen osto- ja myyntikulut 0 €

 • automaattinen kuukausisäästäminen ETF:iin

 • Nordnet Markets -pörssilistatut tuotteet 0 € (yli 100 € kaupat)

 • rahoitusta sijoituksiin ylivoimaisesti parhailla ehdoilla (Välittäjä 2021 -tutkimus, Viisas Raha)

 • automatisoidut raportit ja tiedot suoraan verottajalle

Osakesäästäjien jäsenenä saat erityisetuja.

Toimi näin.

 1. 1

  Saadaksesi Osakesäästäjien jäsenenä edut käyttöösi, sinun tulee toimittaa kopio Osakesäästäjien jäsenmaksusta Nordnetin asiakaspalveluun salkun viestikeskuksen kautta. Kuittikopio tulee toimittaa viestin liitteenä (PDF tai kuvakaappaus). Jos sinulla ei ole kopiota jäsenmaksun suorituksesta, ole yhteydessä Osakesäästäjien toimistoon: toimisto [at] osakeliitto.fi tai puh. 010 2481 300.

 2. 2

  Osakesäästötilin avausetuun (Taso 1) riittää tilin ilmoittaminen viestillä Nordnetin asiakaspalveluun sisäänkirjautuneena. Etu on lunastettava viipymättä osakesäästötilin avauksen jälkeen. 

 3. 3

  Voit tarkistaa kytketyn jäsenetusi kirjautumalla Nordnetin verkkopalveluun: jos kohdassa Sivuni > Oma profiilini & asetukset > Tilit > Välityspalkkioluokka lukee Taso 1–4, jäsenetu ei ole vielä käytössäsi.

Jos et ole vielä Osakesäästäjien jäsen, mukaan pääset alla olevan linkin kautta.

Edut Nuorille Osakesäästäjille.

Nuorten Osakesäästäjien jäsenenä nautit samoista eduista kuin muut Suomen Osakesäästäjien jäsenet.

Nuorena on erityisen helppo aloittaa sijoittaminen Nordnetissä:


Nuoret Osakesäästäjät Sharevillessä.

Nordnetin sosiaalisessa sijoitusverkostossa Sharevillessä voit poimia sijoitusideoita menestyneiden sijoittajien salkuista ja keskustella muiden osakesäästäjien kanssa. Myös Nuoret Osakesäästäjät on Sharevillessä. Liity mukaan keskusteluun jo tänään!

Nuoret Osakesäästäjät #rahapodissa.

Miten Suomen nuoriso suhtautuu sijoittamiseen ja säästämiseen? Nuoret Osakesäästäjät -järjestön Jamilla Heiskanen ja Raoul Lehtonen vierailivat #rahapodissa. Paljon puhetta taloudesta, eläkkeistä ja sijoittamisesta nuoren näkökulmasta. Kuuntele #rahapodi jakso 86.

Etkö ole vielä Nuorten Osakesäästäjien jäsen?

Nuoret Osakesäästäjät on verkosto ja foorumi nuorille sijoittajille ja sijoittamisesta kiinnostuneille. Verkosto pyrkii monipuolisten sijoitus-, koulutus- ja verkostoitumistapahtumien kautta edesauttamaan jäsentensä mahdollisuuksia luoda vahva pohja heidän omalle taloudelleen sekä kasvattaa varallisuutta sijoittamisen eri keinoin. Jäsenmaksu vain 15 euroa vuodessa!

Lue lisää ja liity jäseneksi

NOS.jpeg

Nosta säästämisesi uudelle tasolle.