Kaupallinen yhteistyö UPM Metsän kanssa.

Metsärahan sijoittaminen.

Harvenna ja hajauta. Laita puukaupparahat tuottamaan!

Oletko yksi 600 000 suomalaisesta metsänomistajasta, jolla jää yli 30 % puukauppatuloista säästöön? Mietitkö, miten puukauppatulot voisi hajauttaa ja sijoittaa kannattavasti?

Suomalaiset metsänomistajat ovat kiinnostuneita löytämään metsätuloilleen tuottavia sijoituskohteita – kiinnostuneiden osuus on yli 70 %. Metsänomistajat kaipaavat myös vaihtoehtoja, jotka vähentävät sijoittamiseen liittyviä pelkoja ja oman osaamisen tarvetta. Yli 30 % metsänomistajista pitää sijoitusrahastoa parhaimpana tapana hallita sijoitusten riskiä ("Metsänomistaja sijoittajana 2018"-tutkimus). Nordnetillä on tarjota juuri näitä tarpeita vastaava tuote.

Kokeile tällä sivulla olevaa säästölaskuria ja katso, miten paljon puukauppatulosi voivat kasvaa hajautetusti osakemarkkinoille sijoitettuna.

3 syytä hajauttaa metsärahaa myös pörssiin.

  • Metsä tuottaa keskimäärin noin 4 %, kun taas esimerkiksi Helsingin pörssin keskimääräinen vuotuinen tuotto viimeiseltä 15 vuodelta (30.12.2002–29.12.2017) on ollut 7,76 %.
  • Osake- ja rahastosijoitukset ovat likvidi sijoitusmuoto: ne on helppo muuttaa tarvittaessa rahaksi. Rahastosäästämisellä voit myös helposti hajauttaa sijoitussalkkusi riskiä maantieteellisesti – helpompaa kuin metsäpalstan ostaminen ulkomailta!
  • UPM Metsän asiakkaana saat Nordnetin sijoitusasiantuntijoilta henkilökohtaista palvelua. Soita Nordnetiin numeroon 09 6817 8460 varataksesi puhelinajan. Palvelemme arkisin klo 9.45–18.30. Odotusaika on keskimäärin vain 12 sekuntia.

Linkit vievät UPM Metsän sivustolle.

UPM Metsä logo

Haluatko, että otamme yhteyttä?

Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko apua metsärahan sijoittamisessa?
Täytä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.

Nordnet-asiakaspalvelu

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Oletko jo asiakkaana Nordnetissä?
Oletko jo asiakkaana Nordnetissä?


Maailmanluokan sijoittamista. Nordnet Smart -salkut.

Nordnet Smart -salkut on kehitetty tuottamaan paremmin kuin perinteiset rahastot ja voittamaan vertailuindeksi pitkällä aikavälillä. Automatisoitu ja systemaattinen sijoitusstrategia sopeuttaa sijoitukset markkinatilanteeseen tarjoten sinulle älykkäämpää sijoittamista.

Neljä vuotta sitten Nordnet mullisti sijoitusmarkkinat lanseeraamalla Superrahastot. Nyt teemme sen taas!

Nyt sinulla on pääsy maailmanluokan sijoittamiseen ilman korkeita kuluja. Tämän mahdollistaa yhteistyömme J.P. Morganin kanssa, joka on yksi maailman johtavista investointipankeista. Vastaavia tuotteita on tarjottu aiemmin vain instituutiosijoittajille, mutta nyt ne ovat saatavilla myös suomalaisille yksityissijoittajille alkaen 15 euron minimimerkinnällä.

Nordnet Smart -salkut tekee erityiseksi se, että ne eivät ole riippuvaisia pelkästään osakkeiden arvon kasvusta, vaan reagoivat automaattisesti muutoksiin markkinoilla.

Jos korot nousevat tai osakemarkkinat laskevat, salkkuja säädetään, millä ajan mittaan pyritään lisäämään vakautta ja tuomaan parempia tuottoja. Nordnet Smart -salkuissa sijoitukset on hajautettu osakemarkkinoiden lisäksi mm. korkotuotteisiin, kultaan ja kiinteistöihin.

Nordnet Smart -salkut mullistavat sijoitusmarkkinat, mutta miksi? Mitä Smart-salkut sisältävät ja miten ne toimivat?

Katso esimerkkien ja graafien avulla, kuinka Smart-salkkujen sijoitusstrategia poikkeaa perinteisistä rahastoista ja indeksisijoittamisesta – sekä miksi Smart-salkkujen tuotto-odotus on korkeampi.

Katso video! →

Neuvonta­palvelumme auttaa valitsemaan sopivimman salkun.

Nordnet Smart -salkkujen neuvontapalvelu on kehitetty antamaan sinulle sopiva tasapaino salkkuusi. Vastaamalla neuvonnan kysymyksiin varmistamme, että saat juuri sinulle sopivan sijoitussuosituksen. Neuvonta suosittelee sinulle yhtä salkuista ja se voi olla eri kuin itse valitsemasi salkku.

Kaupankäynnin helpottamiseksi ja kulujen madaltamiseksi olemme paketoineet salkut rahastojen muotoon.

Käyttääksesi neuvontapalvelua sinun tulee olla kirjautuneena sisään Nordnetin palveluun.

Nordnet Smart 5

Instrumenttityyppi
Rahasto (UCITS)

Maantieteellinen jakauma
Globaali

Omaisuusluokat
Osakkeet, korot, luotot, hyödykkeet, kiinteistöt, inflaatiosuojatut omaisuuserät ja Alternative Risk Premia -sijoitukset

Riskitaso:
3/7

Vuotuinen palkkio
0,79 %

Avaintietoesite Nordnet Smart 5

Salkun riskiallokaatio omaisuusluokittain

Lue tarkempi kuvaus Nordnet Blogissa.

Nordnet Smart 10

Instrumenttityyppi
Rahasto (UCITS)

Maantieteellinen jakauma
Globaali

Omaisuusluokat
Osakkeet, korot, luotot, hyödykkeet, kiinteistöt, inflaatiosuojatut omaisuuserät ja Alternative Risk Premia -sijoitukset

Riskitaso:
4/7

Vuotuinen palkkio
0,89 %

Avaintietoesite Nordnet Smart 10

Salkun riskiallokaatio omaisuusluokittain

Lue tarkempi kuvaus Nordnet Blogissa.

Nordnet Smart 15

Instrumenttityyppi
Rahasto (UCITS)

Maantieteellinen jakauma
Globaali

Omaisuusluokat
Osakkeet, korot, luotot, hyödykkeet, kiinteistöt, inflaatiosuojatut omaisuuserät ja Alternative Risk Premia -sijoitukset

Riskitaso:
5/7

Vuotuinen palkkio
0,99 %

Avaintietoesite Nordnet Smart 15

Salkun riskiallokaatio omaisuusluokittain

Lue tarkempi kuvaus Nordnet Blogissa.

Tärkeää tietoa riskeistä ja tuotoista

Huomioi, että historialliset ja simuloidut historialliset tuotot eivät ole tae tulevista tuotoista. Rahoitusinstrumenttien arvo voi sekä nousta että laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamaasi pääomaa takaisin.

Nordnet Smart -salkut on paketoitu rahastoiksi ja niillä käydään kauppaa kuten rahastoilla. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat Nordnet Smart -rahastoon. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen yltä.

Yhdellä sijoituksella koko maailma – ja vähän enemmän.

Nordnet Smart -salkut sijoittavat osakkeisiin, korkoihin, hyödykkeisiin, kiinteistöihin ja luottoihin. Sijoitukset on hajautettu eri omaisuusluokkiin ja tuhansiin arvopapereihin ympäri maailman.

Lisäksi riskejä hajautetaan faktorisijoittamisen avulla. Tämä tarkoittaa sijoittamista osakkeisiin, joilla on alhainen korrelaatio muun osakemarkkinan kanssa. Näitä sijoituksia kutsutaan nimellä Alternative Risk Premia. Tällaisilla osakkeilla on tiettyjä ominaisuuksia, kuten yrityksen pienempi koko, alhainen arvostus, positiivinen momentum, historiallisesti alhaisempi markkinariski ja kasvava tuloksentekokyky. Näistä ominaisuuksista muodostettuja sijoitusstrategioita ovat tutkineet ja kehittäneet maailman johtavat tutkijat, kuten Nobel-voittaja Eugene Fama (Nobelin palkinto 2013).

Nordnet Smart -salkku on kokonaisvaltainen sijoitusratkaisu tarjoten globaalin ja kaikki pääomaluokat kattavan hajautuksen. Et välttämättä tarvitse muuta.

Paremmin tasapainotettu salkku.

Nordnet Smart -salkut arvioivat erityyppisten arvopapereiden suhdetta ja tasapainottavat riskiä jatkuvasti.

Matalariskisissä omaisuusluokissa, kuten koroissa, kiinteistöissä ja hyödykkeissä, on alhaisempi tuotto kuin osakemarkkinoilla keskimäärin. Tuotto-riski-suhde voi niissä kuitenkin olla parempi. Tämän vuoksi rahasto sijoittaa tällaisiin kohteisiin velkavipua hyödyntämällä. Näin voidaan saada osakemarkkinoita parempi tuotto otettuun riskiin nähden.

Vaikka Nordnet Smart -salkkujen arvo odotetusti laskee markkinoiden laskiessa yleisesti, tämä strategia pyrkii tasapainottamaan ja rajoittamaan laskua.

Kokeile säästölaskuriamme.

Sijoituksen arvo sijoitusajan päättyessä

Laskelman tarkoitus on antaa esimerkki siitä, miten säännöllinen säästäminen voi saada rahasi kasvamaan ajan myötä. Laskelman tulosta ei tule käsittää sijoitussuositukseksi tai -neuvoksi. Laskelma on yksinkertaistus todellisuudesta.

Laskelmassa on huomioitu rajallinen määrä muuttujia:

  • kertasijoitus alussa
  • kuukausittainen säästösumma
  • sijoitusaika vuosina
  • vuotuinen tuotto-odotus

On mahdotonta sanoa, miten suuri tuotto tulee todellisuudessa olemaan. Esimerkkilaskelman tuottoprosentti on vain oletus.

Laskelmassa ei ole huomioitu kaikkia säästösummaan todellisuudessa vaikuttavia tekijöitä, kuten inflaatiota, veroja, valuuttakurssimuutoksia ja rahastoihin liittyviä kuluja. Laskelma ei perustu mihinkään tiettyyn säästötapaan.

Pidätämme oikeuden mahdollisiin kirjoitusvirheisiin ja virheellisiin laskelmiin.

*Helsingin pörssin keskimääräinen vuotuinen tuotto viimeiseltä 15 vuodelta (30.12.2002–29.12.2017) on 7,76 %, mukaan lukien osingot ja korkoa korolle -vaikutus. Ilman osinkoja tuotto on 3,35 %. Huomioi, että historiallinen tuotto ei ole tae tulevasta tuotosta.

Tärkeää tietoa riskeistä ja tuotoista.

Huomioi, että historialliset ja simuloidut historialliset tuotot eivät ole tae tulevista tuotoista. Rahoitusinstrumenttien arvo voi sekä nousta että laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamaasi pääomaa takaisin.

Nordnet Smart -salkut on paketoitu rahastoiksi ja niillä käydään kauppaa kuten rahastoilla. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat Nordnet Smart -rahastoon. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus-sivulta sekä toimeksiantosivulta.

Ota säästösi hallintaan jo tänään.

Välittäjä 2019 Nordnet sija 1.

Asiakkuuden avaaminen on maksutonta. Palvelemme myös numerossa 09 6817 8460 arkisin klo 8.45–18.30.