Siirry pääsisältöön

Kaupallinen yhteistyö UPM Metsän kanssa.

Metsärahan sijoittaminen.

Harvenna ja hajauta. Laita puukaupparahat tuottamaan!

Oletko yksi 600 000 suomalaisesta metsänomistajasta, jolla jää yli 30 % puukauppatuloista säästöön? Mietitkö, miten puukauppatulot voisi hajauttaa ja sijoittaa kannattavasti?

Suomalaiset metsänomistajat ovat kiinnostuneita löytämään metsätuloilleen tuottavia sijoituskohteita – kiinnostuneiden osuus on yli 70 %. Metsänomistajat kaipaavat myös vaihtoehtoja, jotka vähentävät sijoittamiseen liittyviä pelkoja ja oman osaamisen tarvetta. Yli 30 % metsänomistajista pitää sijoitusrahastoa parhaimpana tapana hallita sijoitusten riskiä ("Metsänomistaja sijoittajana 2018"-tutkimus).

Nordnetillä on tarjota juuri näitä tarpeita vastaava tuote. Nordnet Indeksirahastot ovat hyvä perusta pitkäjänteisen säästäjän ja sijoittajan salkkuun ja niiden avulla pääset sijoittamaan ympäri maailman edullisin kuluin.

Kokeile tällä sivulla olevaa säästölaskuria ja katso, miten paljon puukauppatulosi voivat kasvaa hajautetusti osakemarkkinoille sijoitettuna.

3 syytä hajauttaa metsärahaa myös pörssiin.

  • Metsä tuottaa keskimäärin noin 4 %, kun taas esimerkiksi Helsingin pörssin keskimääräinen vuotuinen tuotto viimeiseltä 15 vuodelta (30.12.2002–29.12.2017) on ollut 7,76 %.
  • Osake- ja rahastosijoitukset ovat likvidi sijoitusmuoto: ne on helppo muuttaa tarvittaessa rahaksi. Rahastosäästämisellä voit myös helposti hajauttaa sijoitussalkkusi riskiä maantieteellisesti – helpompaa kuin metsäpalstan ostaminen ulkomailta!
  • UPM Metsän asiakkaana saat Nordnetin sijoitusasiantuntijoilta henkilökohtaista palvelua. Soita Nordnetiin numeroon 09 6817 8460 varataksesi puhelinajan. Palvelemme arkisin klo 9.45–18.30. Odotusaika on keskimäärin vain 12 sekuntia.

Linkit vievät UPM Metsän sivustolle.

UPM Metsä logo

Haluatko, että otamme yhteyttä?

Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko apua metsärahan sijoittamisessa?
Täytä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.

Nordnet-asiakaspalvelu

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Oletko jo asiakkaana Nordnetissä?
Oletko jo asiakkaana Nordnetissä?


Sinulle sopivia rahastoja muutamalla klikkauksella.

Nordnetin kuukausisäästäminen

Kokeile säästölaskuriamme.

Sijoituksen arvo sijoitusajan päättyessä

Laskelman tarkoitus on antaa esimerkki siitä, miten säännöllinen säästäminen voi saada rahasi kasvamaan ajan myötä. Laskelman tulosta ei tule käsittää sijoitussuositukseksi tai -neuvoksi. Laskelma on yksinkertaistus todellisuudesta.

Laskelmassa on huomioitu rajallinen määrä muuttujia:

  • kertasijoitus alussa
  • kuukausittainen säästösumma
  • sijoitusaika vuosina
  • vuotuinen tuotto-odotus

On mahdotonta sanoa, miten suuri tuotto tulee todellisuudessa olemaan. Esimerkkilaskelman tuottoprosentti on vain oletus.

Laskelmassa ei ole huomioitu kaikkia säästösummaan todellisuudessa vaikuttavia tekijöitä, kuten inflaatiota, veroja, valuuttakurssimuutoksia ja rahastoihin liittyviä kuluja. Laskelma ei perustu mihinkään tiettyyn säästötapaan.

Pidätämme oikeuden mahdollisiin kirjoitusvirheisiin ja virheellisiin laskelmiin.

*Helsingin pörssin keskimääräinen vuotuinen tuotto viimeiseltä 15 vuodelta (30.12.2002–29.12.2017) on 7,76 %, mukaan lukien osingot ja korkoa korolle -vaikutus. Ilman osinkoja tuotto on 3,35 %. Huomioi, että historiallinen tuotto ei ole tae tulevasta tuotosta.

Tärkeää tietoa riskeistä ja tuotoista.

Huomioi, että historialliset ja simuloidut historialliset tuotot eivät ole tae tulevista tuotoista. Rahoitusinstrumenttien arvo voi sekä nousta että laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamaasi pääomaa takaisin.

Nordnet Smart -salkut on paketoitu rahastoiksi ja niillä käydään kauppaa kuten rahastoilla. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat Nordnet Smart -rahastoon. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus-sivulta sekä toimeksiantosivulta.

Nosta säästämisesi uudelle tasolle.

Välittäjä 2019 Nordnet sija 1.

Asiakkuuden avaaminen on maksutonta. Palvelemme myös numerossa 09 6817 8460 arkisin klo 8.45–18.30.