Siirry pääsisältöön

Parhaat e- ja äänikirjat sijoittamisesta

Oletko löytänyt jo e- ja äänikirjat? Sijoituskirjoja suomeksi e- ja äänikirjoina alkaa tulla saataville enemmän ja enemmän.

Warren Buffettilta kysyttiin eräässä haastattelussa, mikä hänen menestyksensä salaisuus on. Buffett vastasi menestyksen perustuvan ahkeraan lukemiseen, ja että sopiva päivittäinen lukuannos on jopa 500 sivua. Tieto kasvaa sillä tavalla kuin korkoa korolle. Lukeminen auttaa myös tekemään parempia tietoon pohjautuvia päätöksiä impulsiivisten tunteella tehtyjen päätösten sijaan.

Äänikirjat sijoittajille 45 päiväksi maksutta

Yhteistyössä ääni- ja e-kirja palvelu Nextoryn kanssa tarjoamme sinulle e- ja äänikirjat 45 päivää maksutta.

Nextory on ääni- ja e-kirjojen tilauspalvelu, jossa viihdyt huolimatta jos haluat oppia lisää sijoittamisesta, ahmia true crime-kirjallisuutta, nauttia yhteisistä lukuhetkistä lasten kanssa tai matkustaa fantasiamaailmaan. Nextorysta löydät satojatuhansia kirjoja suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi ja toimii myös offline-tilassa. Nextorysta löytyy kirjoja kaiken ikäisille ja kaikkiin makuihin!

Nordnetin asiakkaana saat 45 päivän maksuttoman pääsyn Nextoryn ääni- ja e-kirjoihin (arvo jopa 41,85 €). Saat rekisteröityessäsi valita minkä tilauspaketin haluat kokeilujaksosi jälkeen. Kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti valitun paketin mukaisesti. Voit milloin tahansa lopettaa tilisi, Nextorylla ei ole sitovaa määräaikaa. Tarjous koskee Nextoryn uusia asiakkaita.

Oletko jo kokeillut Nextorya, mutta irtisanonut tilauksesi? Ei hätää! Me tarjoamme myös Nextoryn vanhoille asiakkaille edun. Nyt saat palata Nextoryyn kolme kuukautta puoleen hintaan! Palaa Nextoryyn!

Vinkit äänikirjoihin sijoittamisesta ja rahasta

Alla muutamia vinkkejä Nextoryn sovelluksesta löytyviin ääni- ja e-kirjoihin sijoittamisesta ja rahasta.

Sijoittamisen käsikirja, Nordnet (äänikirja ja e-kirja). Sijoittamisen käsikirjan voit kuunnella tai lukea myös Nordnet Blogista.

Vaurastu kuin nainen, Moona Laakso (äänikirja ja e-kirja) Uutuus!

Näin sijoitan pörssiosakkeisiin – opas nuorelle: Tie taloudelliseen riippumattomuuteen, Seppo Saario (äänikirja ja e-kirja) Uutuus!

Kaikki kuluttamisesta: Näin aloin käyttää rahojani paremmin, Julia Thurén (äänikirja ja e-kirja) Uutuus!

Kaikki rahasta, Julia Thurén (äänikirja ja e-kirja)

Tähtäimessä osakkeet – kuinka kääntää tappiotkin voitoiksi, Heikki Keskiväli (äänikirja ja e-kirja)

Miten sijoitan pörssiosakkeisiin, 17. uudistettu painos, Seppo Saario (äänikirja ja e-kirja)

Sijoittajaksi 7 päivässä, Merja Mähkä ja Unna Lehtipuu (äänikirja ja e-kirja)

Miten sijoitan rahastoihin, Eljas Repo, Vesa Puttonen, Kalle Kauppila (äänikirja ja e-kirja)

Rahan taju, Ninni Myllyoja, Emilia Kullas (äänikirja ja e-kirja)

Osakesijoittajan maailmanvalloitus, Henri Elo ja Jari Saarhelo (e-kirja)

P.S. Jos haluat e- ja äänikirjojen kylkeen jotakin konkreettisempaa, niin tutustu myös supersuosittuihin Jukka Oksaharjun sijoituskirjoihin, joita voit tilata Nordnetin kautta Oksaharjun itsensä signeeraamina. Toimituskulut sisältyvät hintaan.

Blogi julkaistu 14.6.2021 ja blogia päivitetty 10/2021!

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
18 Kommenttia
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Orvo
Orvo
28.04.2022 03:42

Tuo Seppo Saarion Miten sijoitan pörssiosakkeisiin on hyvä ja löytyy kirjahyllystä. En tiennytkään, että se on myös äänikirjana. Useimpiin äänikirjapalveluihin on saatavilla ilmainen 14 tai 30 päivän kokeilujakso -> https://aanikirjapalvelu.fi/ . Käyttämällä putkeen saa kuunnella melkein puoli vuotta ilman. 🙂

Maire
Maire
11.04.2022 14:02

Kannattaa kokeilla muitakin palveluita, koska kaikilla on tarjolla jonkinlainen ilmaisjakso täällä: https://äänikirjoja.com/

Rasmus Johansen
Rasmus Johansen
05.11.2021 12:42

Jos tarjous ei ole enää voimassa, voit vertailla ilmaisten äänikirjojen yleistarjouksia osoitteessa https://ilmaisetaanikirjat.fi/.

Mikael
Mikael
Vastaa  Rasmus Johansen
10.12.2021 16:17

Täältä löytyy hieman kattavampi vertailu äänikirjapalveluista: https://www.aanikirjapalvelu.com/

Kantti x kantti
Kantti x kantti
12.10.2021 07:13

On muuten pikkasen perseestä, että täytyisi olla jossain noista someista, jotta pystyy osallistumaan.

Nimetön
Nimetön
19.04.2021 17:18

Tällaiset “vain uusille asiakkaille” -edut kohtelevat ihmisiä perusteettomasti eriarvoisesti. Sen vielä ymmärtäisi jotenkin, jos pitäisi olla Nordnetin uusi asiakas, mutta että pitää olla Nextoryn uusi asiakas. Mikä ihmeen peruste se on jakaa etuuksia Nordnet-asiakkuudesta? Miten se kuvastaa Nordnetin asiakkaan laatua Nordnetille? Aivan samalla tavalla voisitte tarjota vasenkätisille Inderesin kokeilujakson.

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
21.04.2021 12:51

Eihän tämä mikään aito etu olekaan. Ihan normaaleja tyhjiä Nextoryn mainoslupauksia. Olet sitten melkein missä vaan asiakkaana, voit saada vastaavan “asiakasedun” Nextorylta. Olisikin kiva tietää, millä tämä kampanja on myyty Nordnetille. Onko siellä ymmärretty, mitä “etua” ollaan tarjoamassa?
Sinänsä mielenkiintoinen tapaus, että tästä on hankala sanoa, kumpi antaa katteettomia lupauksia, Nordnet vai Nextory? Esimerkiksi Nordnetin sähköpostissa mainoksessa ei ollut mitään mainintaa, keille tarjous todellisuudessa on. Näyttävästi julistettiin “Nordnetin asiakkaille”…

Nimetön
Nimetön
29.12.2020 17:37

Mihin saakka tarjous on voimassa?

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
30.12.2020 08:05

Kyseessä on toistaiseksi voimassaoleva tarjous.

Nimetön
Nimetön
07.11.2020 16:29

Hyvä artikkeli! Sijoituskirjojen kuuntelu on kyllä mukavaa ajanvietettä, erityisesti näin koronan aikana kun harrastusmahdollisuudet ovat vähäisemmät. Jos haluaa vertailla Nextorya muihin palveluihin, niin tässä hyvä vertailu: https://vertailut.com/aanikirjat/

Nimetön
Nimetön
17.09.2020 19:46

Kiitos! Täältä löysin hyvän vertailutaulukon äänikirjapalveuista jos joku haluaa vertailla ennen kuin sitoutuu https://aanikirjapalvelut.fi/, toivottavasti on apua 🙂

Nimetön
Nimetön
31.05.2020 20:27

BookBeatin Talous & Business kategoriassa on kyllä todella paljon kuunneltavaa (valikoimaa voi selailla kirjautumatta itse täältä: https://www.bookbeat.fi/kategoria/talous-business-630) Itsellä viimeisin kuunneltu teos tuo Siilasmaan Paranoidi Optimisti. Ei varsinainen sijoituskirja mutta Nokiasta ja strategiasta kiinnostuneille mukavaa luettavaa.

Näyttäis olevan noita ilmaiskokeiluja ihan kaikilla sovelluksilla, joten kalliiksi näiden kuuntelu ei kyl tuu. Täältä löytää noita ilmaisjaksoja: https://fiksukuluttaja.fi/vertaa/aanikirjat/ilmaiset-aanikirjat/

Nimetön
Nimetön
30.04.2020 09:02

Hyvä listaus osuvista sijoituskirjoista. Samoja kirjoja ja myös muita löytyy myös toisilta palveluntarjoajilta. Bongasin tällaisen vertailu eri palveluista (https://totally.fi/paras-aanikirjapalvelu/) ja ajattelin, että vois ehkä ottaa testiin useammasta paikasta tuon kokeilujakson. Sen jälkeen valita sopivin palvelu.

Nimetön
Nimetön
21.03.2020 19:54

Pisimmät ilmaiset jaksot taitaa olla kuukauden mittaisia tällä hetkellä, ainakin tämän vertailun mukaan https://www.hpo.fi/aanikirjat/. Jos useampaa palvelua pyörittää peräkkäin, niin kyllähän näitä hetken kuuntelee maksamatta senttiäkään 🙂

Nimetön
Nimetön
19.02.2020 18:33

Vau kiitos tämä tuli tarpeeseen. Mikäli joku ei tiennyt, niins myö muut äänikirjapalvelut tarjoavat aika hyvin ilmaisjaksoja. Esim täältä https://www.parhaataanikirjat.fi/ löytyy useampikin ilmaispätkä ja noista kaikista lötyy aika hyvin myös sijoituskirjallisuutta.