Siirry pääsisältöön

Parhaat e- ja äänikirjat sijoittamisesta

Oletko löytänyt jo e- ja äänikirjat? Sijoituskirjoja suomeksi e- ja äänikirjoina alkaa tulla saataville enemmän ja enemmän.

Warren Buffettilta kysyttiin eräässä haastattelussa, mikä hänen menestyksensä salaisuus on. Buffett vastasi menestyksen perustuvan ahkeraan lukemiseen, ja että sopiva päivittäinen lukuannos on jopa 500 sivua. Tieto kasvaa sillä tavalla kuin korkoa korolle. Lukeminen auttaa myös tekemään parempia tietoon pohjautuvia päätöksiä impulsiivisten tunteella tehtyjen päätösten sijaan.

Äänikirjat sijoittajille 45 päiväksi maksutta

Yhteistyössä ääni- ja e-kirja palvelu Nextoryn kanssa tarjoamme sinulle e- ja äänikirjat 45 päivää maksutta.

Nextory on ääni- ja e-kirjojen tilauspalvelu, jossa viihdyt huolimatta jos haluat oppia lisää sijoittamisesta, ahmia true crime-kirjallisuutta, nauttia yhteisistä lukuhetkistä lasten kanssa tai matkustaa fantasiamaailmaan. Nextorysta löydät satojatuhansia kirjoja suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi ja toimii myös offline-tilassa. Nextorysta löytyy kirjoja kaiken ikäisille ja kaikkiin makuihin!

Nordnetin asiakkaana saat 45 päivän maksuttoman pääsyn Nextoryn ääni- ja e-kirjoihin (arvo jopa 41,85 €). Saat rekisteröityessäsi valita minkä tilauspaketin haluat kokeilujaksosi jälkeen. Kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti valitun paketin mukaisesti. Voit milloin tahansa lopettaa tilisi, Nextorylla ei ole sitovaa määräaikaa. Tarjous koskee Nextoryn uusia asiakkaita.

Oletko jo kokeillut Nextorya, mutta irtisanonut tilauksesi? Ei hätää! Me tarjoamme myös Nextoryn vanhoille asiakkaille edun. Nyt saat palata Nextoryyn kolme kuukautta puoleen hintaan! Palaa Nextoryyn!

Vinkit äänikirjoihin sijoittamisesta ja rahasta

Alla muutamia vinkkejä Nextoryn sovelluksesta löytyviin ääni- ja e-kirjoihin sijoittamisesta ja rahasta.

Sijoittamisen käsikirja, Nordnet (äänikirja ja e-kirja). Sijoittamisen käsikirjan voit kuunnella tai lukea myös Nordnet Blogista.

Vaurastu kuin nainen, Moona Laakso (äänikirja ja e-kirja) Uutuus!

Näin sijoitan pörssiosakkeisiin – opas nuorelle: Tie taloudelliseen riippumattomuuteen, Seppo Saario (äänikirja ja e-kirja) Uutuus!

Kaikki kuluttamisesta: Näin aloin käyttää rahojani paremmin, Julia Thurén (äänikirja ja e-kirja) Uutuus!

Kaikki rahasta, Julia Thurén (äänikirja ja e-kirja)

Tähtäimessä osakkeet – kuinka kääntää tappiotkin voitoiksi, Heikki Keskiväli (äänikirja ja e-kirja)

Miten sijoitan pörssiosakkeisiin, 17. uudistettu painos, Seppo Saario (äänikirja ja e-kirja)

Sijoittajaksi 7 päivässä, Merja Mähkä ja Unna Lehtipuu (äänikirja ja e-kirja)

Miten sijoitan rahastoihin, Eljas Repo, Vesa Puttonen, Kalle Kauppila (äänikirja ja e-kirja)

Rahan taju, Ninni Myllyoja, Emilia Kullas (äänikirja ja e-kirja)

Osakesijoittajan maailmanvalloitus, Henri Elo ja Jari Saarhelo (e-kirja)

P.S. Jos haluat e- ja äänikirjojen kylkeen jotakin konkreettisempaa, niin tutustu myös supersuosittuihin Jukka Oksaharjun sijoituskirjoihin, joita voit tilata Nordnetin kautta Oksaharjun itsensä signeeraamina. Toimituskulut sisältyvät hintaan.

Blogi julkaistu 14.6.2021 ja blogia päivitetty 10/2021!

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.