Siirry pääsisältöön

Parhaat e- ja äänikirjat sijoittamisesta

Oletko löytänyt jo e- ja äänikirjat? Sijoituskirjoja suomeksi e- ja äänikirjoina alkaa tulla saataville enemmän ja enemmän.

Warren Buffettilta kysyttiin eräässä haastattelussa, mikä hänen menestyksensä salaisuus on. Buffett vastasi menestyksen perustuvan ahkeraan lukemiseen, ja että sopiva päivittäinen lukuannos on jopa 500 sivua. Tieto kasvaa sillä tavalla kuin korkoa korolle. Lukeminen auttaa myös tekemään parempia tietoon pohjautuvia päätöksiä impulsiivisten tunteella tehtyjen päätösten sijaan.

Vinkit äänikirjoihin sijoittamisesta ja rahasta

Alla muutamia vinkkejä Nextoryn sovelluksesta löytyviin ääni- ja e-kirjoihin sijoittamisesta ja rahasta.

Sijoittamisen käsikirja, Nordnet (äänikirja ja e-kirja). Sijoittamisen käsikirjan voit lukea myös Nordnet Blogista tai Nordnet Suomen Spotify-tililtä.

Vaurastu kuin nainen, Moona Laakso (äänikirja ja e-kirja) Uutuus!

Näin sijoitan pörssiosakkeisiin – opas nuorelle: Tie taloudelliseen riippumattomuuteen, Seppo Saario (äänikirja ja e-kirja) Uutuus!

Kaikki kuluttamisesta: Näin aloin käyttää rahojani paremmin, Julia Thurén (äänikirja ja e-kirja) Uutuus!

Kaikki rahasta, Julia Thurén (äänikirja ja e-kirja)

Tähtäimessä osakkeet – kuinka kääntää tappiotkin voitoiksi, Heikki Keskiväli (äänikirja ja e-kirja)

Miten sijoitan pörssiosakkeisiin, 17. uudistettu painos, Seppo Saario (äänikirja ja e-kirja)

Sijoittajaksi 7 päivässä, Merja Mähkä ja Unna Lehtipuu (äänikirja ja e-kirja)

Miten sijoitan rahastoihin, Eljas Repo, Vesa Puttonen, Kalle Kauppila (äänikirja ja e-kirja)

Rahan taju, Ninni Myllyoja, Emilia Kullas (äänikirja ja e-kirja)

Osakesijoittajan maailmanvalloitus, Henri Elo ja Jari Saarhelo (e-kirja)

Äänikirjat sijoittajille 45 päiväksi maksutta

Yhteistyössä ääni- ja e-kirja palvelu Nextoryn kanssa tarjoamme sinullee- ja äänikirjat 45 päivää maksutta. Saat rekisteröityessäsi valita minkä tilauspaketin haluat kokeilujaksosi jälkeen. Kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti valitun paketin mukaisesti. Voit milloin tahansa lopettaa tilisi, Nextorylla ei ole sitovaa määräaikaa. Tarjous koskee Nextoryn uusia asiakkaita. Tarjoamme myös Nextoryn vanhoille asiakkaille edun. Nyt saat palata Nextoryynkolme kuukautta puoleen hintaan!Palaa Nextoryyn!

Nordnetin äänikirjat Spotifyssa

Verkkopalvelustamme sekä Nordnet Suomen Spotify-tililtä löydät tällä hetkellä kaksi eri sijoitusaiheista äänikirjaa: Sijoittamisen käsikirjan sekä Treidaa kuin ammattilainen -treidausoppaan. Treidaa kuin ammattilainen on tarkoitettu oppimateriaaliksi ja inspiraation lähteeksi kaiken tasoisille treidaajille aloittelijoista ammattilaisiin. Se sopii hyvin myös sijoittajille, jotka haluavat ymmärtää paremmin osakemarkkinoiden toimintaa ja sitä, mikä kurssiliikkeitä ohjaa lyhyellä aikavälillä. Sijoittamisen käsikirjan avulla opit sijoittamaan kolmessa vartissa. Kahdeksan luvun aikana käydään läpi sijoittamisen tärkeimmät konseptit niin, että ne on helppo ymmärtää myös ilman aiempaa kokemusta sijoittamisesta.

Audioartikkelit: kun kaipaat kevyempää kuunneltavaa

Nordnet Suomen Spotify-tililtä löydät lukuisia ääniartikkeleita, joiden aiheet vaihtelevat aina sijoittamisen aloittamisesta treidaamiseen ja muihin edistyneempiin sijoitusaiheisiin. Teemme audioartikkeleita myös omien asiantuntijoidemme, kuten Martin Paasin ja Jukka Oksaharjun sekä vieraskynien, kuten Ina Mattilan tuoreimmista blogi-kirjoituksista. Ääniartikkelit sopivat täydellisesti hetkiin, joissa kaipaat kuunneltavaa, mutta aikaa tai jaksamista kokonaisen kirjan aloittamiseen ei ole. Uusia audioartikkeleita julkaistaan viikoittain sekä suomeksi että ruotsiksi.

P.S. Jos haluat e- ja äänikirjojen kylkeen jotakin konkreettisempaa, niin tutustu myös supersuosittuihin Jukka Oksaharjun sijoituskirjoihin, joita voit tilata Nordnetin kautta Oksaharjun itsensä signeeraamina. Toimituskulut sisältyvät hintaan.

Blogi julkaistu 14.6.2021 ja blogia päivitetty 10/2021 sekä uudestaan 07/2023.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki