Parhaat e- ja äänikirjat sijoittamisesta

Oletko löytänyt jo e- ja äänikirjat? Sijoituskirjoja suomeksi e- ja äänikirjoina alkaa tulla saataville enemmän ja enemmän.

Warren Buffettilta kysyttiin eräässä haastattelussa, mikä hänen menestyksensä salaisuus on. Buffett vastasi menestyksen perustuvan ahkeraan lukemiseen, ja että sopiva päivittäinen lukuannos on jopa 500 sivua. Tieto kasvaa sillä tavalla kuin korkoa korolle. Lukeminen auttaa myös tekemään parempia tietoon pohjautuvia päätöksiä impulsiivisten tunteella tehtyjen päätösten sijaan.

Äänikirjat sijoittajille 45 päiväksi maksutta

Yhteistyössä ääni- ja e-kirja palvelu Nextoryn kanssa tarjoamme sinulle e- ja äänikirjat 45 päivää maksutta.

Nextory on ääni- ja e-kirjojen tilauspalvelu, jossa viihdyt, jos haluat oppia lisää sijoittamisesta, ahmia true crime-kirjallisuutta, nauttia yhteisistä lukuhetkistä lasten kanssa tai matkustaa fantasiamaailmaan. Nextorysta löydät yli satatuhatta kirjaa suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi ja se toimii myös offline-tilassa. Sijoituskirjojen lisäksi löydät kirjoja jokaisesta genrestä. Nextorysta löytyy kirjoja kaiken ikäisille ja kaikkiin makuihin.

Nordnetin asiakkaana saat 45 päivän maksuttoman pääsyn Nextoryn ääni- ja e-kirjoihin (arvo jopa 41,85 €). Tarjous koskee ainoastaan Nextoryn uusia asiakkaita. Saat rekisteröityessäsi valita minkä tilauspaketin haluat kokeilujaksosi jälkeen. Kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti valitun paketin mukaisesti. Voit milloin tahansa lopettaa tilisi, Nextorylla ei ole sitovaa määräaikaa.

Nextoryn sovelluksesta löytyy nyt Nordnetin kirjalista, josta löydät tämän hetken parhaat sijoituskirjat. Haluamme kuitenkin antaa sinulle pari vinkkiä nyt jo.

Kaikki rahasta, Julia Thurén (äänikirja ja e-kirja)

Tähtäimessä osakkeet – kuinka kääntää tappiotkin voitoiksi, Heikki Keskiväli (äänikirja ja e-kirja)

Miten sijoitan pörssiosakkeisiin, 17. uudistettu painos, Seppo Saario (äänikirja ja e-kirja)

Sijoittajaksi 7 päivässä, Merja Mähkä ja Unna Lehtipuu (äänikirja ja e-kirja)

Miten sijoitan rahastoihin, Eljas Repo, Vesa Puttonen, Kalle Kauppila (äänikirja ja e-kirja)

Rahan taju, Ninni Myllyoja, Emilia Kullas (äänikirja ja e-kirja)

P.S. Jos haluat e- ja äänikirjojen kylkeen myös jotakin konkreettisempaa, niin tutustu myös supersuosittuihin Jukka Oksaharjun sijoituskirjoihin, joita voit tilata Nordnetin kautta Oksaharjun itsensä signeeraamina. Siirry sijoituskirjasivulle tästä.

Artikkeli julkaistu alun perin 7/2019 ja päivitetty 9.10.2020.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
11 Kommentti
vanhin
uusin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
15.07.2019 17:11

Mihin asti tarjous on voimassa? Siis milloin on vika päivä hyödyntää tarjous?

Nimetön
Nimetön
Vastaa  anonymous
16.07.2019 12:32

Kyseessä on kesätarjous, joka on voimassa toistaiseksi. /Henri

Nimetön
Nimetön
17.07.2019 12:41

Huomatkaa, että mikäli tilauksen päättää, se tosiaan päättyy heti, toisin kuin näissä palveluissa tavallisesti. Eli mikäli päätät tilauksesi rekisteröitymisen jälkeen muistaaksesi tehdä sen, menee kuukauden lukuaika sitten siinä. Eli pitää ennemmin laittaa kalenterimerkintä, että muistaa perua tilauksen mikäli ei sitä halua jatkaa. Tehkää niin kuin sanon, älkää niin kuin teen. 🙂

Nimetön
Nimetön
19.02.2020 18:33

Vau kiitos tämä tuli tarpeeseen. Mikäli joku ei tiennyt, niins myö muut äänikirjapalvelut tarjoavat aika hyvin ilmaisjaksoja. Esim täältä https://www.parhaataanikirjat.fi/ löytyy useampikin ilmaispätkä ja noista kaikista lötyy aika hyvin myös sijoituskirjallisuutta.

Usko
Usko
21.03.2020 19:54

Pisimmät ilmaiset jaksot taitaa olla kuukauden mittaisia tällä hetkellä, ainakin tämän vertailun mukaan https://www.hpo.fi/aanikirjat/. Jos useampaa palvelua pyörittää peräkkäin, niin kyllähän näitä hetken kuuntelee maksamatta senttiäkään 🙂

Esa-Pekka
Esa-Pekka
30.04.2020 09:02

Hyvä listaus osuvista sijoituskirjoista. Samoja kirjoja ja myös muita löytyy myös toisilta palveluntarjoajilta. Bongasin tällaisen vertailu eri palveluista (https://totally.fi/paras-aanikirjapalvelu/) ja ajattelin, että vois ehkä ottaa testiin useammasta paikasta tuon kokeilujakson. Sen jälkeen valita sopivin palvelu.

Antti
Antti
31.05.2020 20:27

BookBeatin Talous & Business kategoriassa on kyllä todella paljon kuunneltavaa (valikoimaa voi selailla kirjautumatta itse täältä: https://www.bookbeat.fi/kategoria/talous-business-630) Itsellä viimeisin kuunneltu teos tuo Siilasmaan Paranoidi Optimisti. Ei varsinainen sijoituskirja mutta Nokiasta ja strategiasta kiinnostuneille mukavaa luettavaa.

Näyttäis olevan noita ilmaiskokeiluja ihan kaikilla sovelluksilla, joten kalliiksi näiden kuuntelu ei kyl tuu. Täältä löytää noita ilmaisjaksoja: https://fiksukuluttaja.fi/vertaa/aanikirjat/ilmaiset-aanikirjat/

juhani321
juhani321
17.09.2020 19:46

Kiitos! Täältä löysin hyvän vertailutaulukon äänikirjapalveuista jos joku haluaa vertailla ennen kuin sitoutuu https://aanikirjapalvelut.fi/, toivottavasti on apua 🙂

Sijoittaja
Sijoittaja
07.11.2020 16:29

Hyvä artikkeli! Sijoituskirjojen kuuntelu on kyllä mukavaa ajanvietettä, erityisesti näin koronan aikana kun harrastusmahdollisuudet ovat vähäisemmät. Jos haluaa vertailla Nextorya muihin palveluihin, niin tässä hyvä vertailu: https://vertailut.com/aanikirjat/

Elisa
Elisa
29.12.2020 17:37

Mihin saakka tarjous on voimassa?

Jeremias/Nordnet
Jeremias/Nordnet
Vastaa  Elisa
30.12.2020 08:05

Kyseessä on toistaiseksi voimassaoleva tarjous.