Siirry pääsisältöön

Sijoittamisen käsikirja – Aloita sijoitusmatkasi vain 45 minuutissa

Sijoittaminen on tällä hetkellä suositumpaa kuin koskaan, joten myös tarve aloittelijoille suunnatuille oppimateriaaleille on kova. Siksi halusimme luoda avuksesi äänikirjan, jonka opit ovat kevyitä omaksua, sisällöstä tinkimättä.

Sijoittamisen käsikirjan avulla opit sijoittamaan kolmessa vartissa. Kahdeksan luvun aikana käydään läpi sijoittamisen tärkeimmät konseptit niin, että ne on helppo ymmärtää myös ilman aiempaa kokemusta sijoittamisesta. Kuunneltuasi Sijoittamisen käsikirjan tiedät mitä ovat osakkeet, rahastot ja ETF:t, miksi sijoittamisen aloittaminen kannattaa, mikä tilityyppi kannattaa valita ja minkälainen sijoitusstrategia sopii parhaiten juuri sinulle.

Sijoittamisen käsikirja ei ole oikotie rikkauksiin, mutta se antaa sinulle kaikki tarvittavat työkalut vaurastumisen polun alkuun pääsemiseksi, höystettynä sopivalla annoksella huumoria. Ota siis iso kuppi kahvia, nauti matkasta ja tee elämäsi paras päätös aloittamalla sijoittaminen!

Kuuntele Sijoittamisen käsikirja.

Voit kuunnella Sijoittamisen käsikirjan alta tai Nextoryn sovelluksesta. Löydät sen myös tekstimuotoisena PDF:nä tämän blogikirjoituksen lopusta.

Nordnetin asiakkaana saat 45 päivän maksuttoman pääsyn Nextoryn ääni- ja e-kirjoihin (arvo jopa 41,85 €). Saat rekisteröityessäsi valita minkä tilauspaketin haluat kokeilujaksosi jälkeen. Kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti valitun paketin mukaisesti. Voit milloin tahansa lopettaa tilisi, Nextorylla ei ole sitovaa määräaikaa. Tarjous koskee Nextoryn uusia asiakkaita. Klikkaa tästä tarjoukseen uusille Nextoryn asiakkaille.

Oletko jo kokeillut Nextorya, mutta irtisanonut tilauksesi? Tarjoamme myös Nextoryn vanhoille asiakkaille 3 kk puoleen hintaan! Klikkaa tästä tarjoukseen Nextoryn vanhoille asiakkaille!

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
2 Kommentti
vanhin
uusin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Oskari Lehtimäki
Oskari Lehtimäki
25.06.2021 02:14

Pliis koittakaa edes kilpailla nordean kanssa välityspalkkioissa. Näin 25k sijoitusvarallisuudella ja todella vilkkaalla kaupankäynnillä teidän hinnoittelu ei kertakaikkiaan innosta. Lähinnä holdaan nordnetissä vanhoja omistuksia, käytännössä en ole viimeiseen vuoteen tehnyt kauppoja nordnetissä koska minimi 7€/kauppa insinööriliiton jäsenenä. Pidän enemmän nordean tyylistä pienten kauppojen suheen hinnalla 1%/toimeksianto joka antaa vapauden ostaa muutaman lapun ja jäädä ihmettelemään tilannetta. Asia tietysti eri jos julkisesti profiloidutte isompien poikien välittäjäksi. Muuten saatte haistaa pitkän vitun. Terveisin 7v asiakas.

zini
zini
Vastaa  Oskari Lehtimäki
01.09.2021 05:28

Itse koen että hyvin toimivasta, laadukkaasta ja joustavasta palvelusta voi hyvin maksaakin enemmän. Kaikki toimii, tarvittaessa saa heti neuvon ja asiantuntijan kiinni lennosta. Aikaa säästyy. Sivut ovat upeita, oheissivustot ovat kuin monipuolisia tietopaketteja, rahastoja on tarjolla yllin kyllin ja salkkujen säilytys on ilmaista jne.Vaikka olen premium-asiakas suurissa pankeissa, koin 2010-luvulla että on aika siirtää kauppaa uuteen toimintaympäristöön. Esim.Nordea on ollut aikoinaan ihan loistava, mutta jossain vaiheessa asiakas unohtui.Henkilöstöä karsittiin liian rajusti. Uusi tekniikka toi haasteita. Toki olen saanut monissa asioissa hienoa palvelua suurissa pankeissakin jos vain saan sovituksi ajan varainhoitalle.Investor ei kuitenkaan toiminut edes veroilmoitusten teon aikoihin, eikä tosivanhojen kauppojen… Lue lisää >>