Mind Medicine, BYD, Tencent, Champignon Brands ja muita OTC-osakkeita nyt ostettavissa Nordnetin verkkopalvelun ja sovelluksen kautta

Alla listatut OTC-osakkeet on tuotu sähköisen kaupankäynnin piiriin. Se tarkoittaa, että voit jatkossa käydä niillä kauppaa suoraan Nordnetin verkkopalvelun tai sovelluksen kautta, ilman tarvetta soittaa meklareillemme.

Huomioi, että OTC-osakkeiden sähköinen kaupankäynti on vielä beta-vaiheessa. Jos kohtaat ongelmia toimeksiantoa asettaessasi, meklarimme auttavat puhelimitse kuten ennenkin. Katso yhteystiedot täältä.

Sähköisen kaupankäynnin piiriin lisätyt OTC-osakkeet:

Tärkeää tietoa OTC-osakkeista

OTC (Over The Counter)-osakkeet ovat osakkeita, joita ei ole listattu Yhdysvaltain Nasdaq- tai NYSE-markkinapaikoilla. Tällaiset yhtiöt ovat usein aasialaisia tai eurooppalaisia ja ns. sekundäärisiä listauksia. Yhtiöiden osakkeet on usein listattu jonkin toisen maan pörssiin, mutta yhtiön johto on kuitenkin halunnut tarjota ulkomaisille sijoittajille tavan sijoittaa yhtiöön ilman Nasdaq- tai NYSE-listausta. Sijoittajan tulee olla erityisen tarkkana sijoittaessaan OTC-osakkeisiin, sillä niihin ei sovelleta samaa arvopaperilainsäädäntöä ja samoja raportointivelvollisuuksia kuin esimerkiksi Yhdysvaltain tai Pohjoismaiden pörssilistoille listautuneisiin yhtiöihin.

Kaupankäynti OTC-osakkeilla edelleyttää tietämystestin suorittamista. Mikään tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi ostaa tai myydä arvopapereita. Sijoittajan tulee sijoituspäätöksiä tehdessään perustaa päätöksensä omaan arvioonsa sekä ottaa huomioon omat tavoitteensa ja taloudellinen tilanteensa. Sijoittamiseen ja rahoitusvälineisiin liittyy aina riskejä. Sijoitusten arvo ja tuotto voi muuttua ja sijoitetun pääoman voi menettää jopa kokonaan. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta.

Nordnet
Nordnet
Nordnetin työntekijät

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
0 Kommentti
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit