Rahastoneuvoja.

Sinulle räätälöity rahastosalkku.

Sopivien rahastojen löytäminen Nordnetin 517 rahaston valikoimasta voi tuntua neulan etsimiseltä heinäsuovasta. Nordnet Rahastoneuvoja auttaa sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivat rahastot Valittujen rahastojen joukosta.

  • Räätälöidyt rahastoehdotukset 5 minuutissa.
  • Säästä korkealaatuisiin, analyytikoiden poimimiin Valittuihin rahastoihin.
  • Palvelu on maksuton.

Näin palvelu toimii:

Vastaa 12 kysymykseen.

Vastauksesi auttavat meitä ymmärtämään riskitasosi.

Saat salkkuehdotuksen.

Annamme sinulle ehdotuksen salkusta, joka koostuu Nordnetin Valituista rahastoista.

Osta rahastoja.

Voit halutessasi ostaa Rahastoneuvojan suosittelemia rahastoja salkkuusi. Pelkän testin tekeminen ei kuitenkaan sido sinua mihinkään.

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Kyllä. Jos haluat säästää säännöllisesti yhteen tai useampaan Rahastoneuvojan suosittelemaan rahastoon, voit aloittaa kuukausisäästämisen. Lue lisää kuukausisäästämisestä.

Rahastoneuvojan käyttäminen ei maksa sinulle mitään. Palvelun ehdottamissa rahastoissa on hallinnointipalkkio, joka on sama riippumatta siitä, ostatko rahastoja Rahastoneuvojan vai suoraan Nordnet.fi:n verkkopalvelun kautta. Hallinnointipalkkiot esitetään palvelussa, ja niihin tulee tutustua ennen sijoituspäätöksen tekemistä.

Rahastoneuvojan suosittelemien rahastosalkkujen rahastot perustuvat Nordnetin Valittuihin rahastoihin. Valitut rahastot ovat aktiivisesti hoidettuja rahastoja, joilla on näkemyksemme mukaan suurin mahdollisuus menestyä parhaiten omassa kategoriassaan ajan myötä. Valinnat tehdään yhdessä riippumattomien analyytikoiden kanssa ja ne perustuvat korkeisiin standardeihin ja huolelliseen laadun arviointiin. Jos tietyssä kategoriassa on useampi kuin yksi Valittu rahasto, tällöin alhaisimmat vuotuiset kustannukset omaava rahasto edustaa kyseistä kategoriaa Rahastoneuvojan ehdottamassa rahastosalkussa.

→ Lue lisää Valituista rahastoista

Jotta voisimme antaa sinulle rahastosuosituksia, on meidän esitettävä sinulle kysymyksiä taloudellisen tilanteesi, riskinottokykysi ja riskitietoisuuden selvittämiseksi. Tätä kutsutaan asiakastuntemusselvitykseksi. Tämän selvityksen pohjalta voimme tarjota sinulle rahastosalkkua, joka vastaa omaa riskinsietokykyäsi ja tavoitteitasi.

Tietoa rahastosuosituksista.

Rahastovalikoima perustuu kvantitatiiviseen analyysiin koko Nordnetin tarjoamasta rahastovalikoimasta.

Nordnetin Rahastoneuvoja ei ole lainsäädännön näkökulmasta riippumatonta neuvontapalvelua, koska Nordnet saa palkkioita osasta niistä rahastoja, jotka sisältyvät palvelun antamiin rahastosuosituksiin. Rahastoneuvojan suosituksiin voi sisältyä myös rahastoja, joita hallinnoiva yhtiö on läheisissä tekemisissä Nordnetin kanssa.

Suositukset perustuvat vastauksiin, jotka olet antanut. Nordnet ei tee minkäänlaista seurantaa tai mukauta suosituksiaan muuttuneiden olosuhteiden vuoksi. Jos tilanteesi muuttuu, suosittelemme, että vastaat uudelleen Rahastoneuvojan kysymyksiin.

Huomioi, että historialliset tuotot eivät ole tae tulevista tuotoista. Rahoitusinstrumenttien arvo voi sekä nousta että laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamaasi pääomaa takaisin.