Siirry pääsisältöön

Mimmit sijoittaa suosittelee. Avaa tili Nordnetissä.

On monta syytä säästää ja sijoittaa Nordnetissä. Helppo verkkopalvelu, suuri valikoima tuotteita, läpinäkyvät kulut. Listaa voisi jatkaa vaikka kuinka pitkään. Tärkeintä on kuitenkin se, että sinä saat rahoillesi parhaat mahdollisuudet kasvaa.

Tule siis asiakkaaksi jo tänään ja nosta säästämisesi uudelle tasolle.

Avaa Nordnet-asiakkuus maksutta
Sijoittajaksi alle 10 minuutissa.
Sijoittajaksi alle 10 minuutissa.

Mimmit sijoittaa -pari Pia-Maria ja Hanna opastavat sinulle, miten saat Nordnetiin tilin auki ja kuukausisäästön rullaamaan alle 10 minuutissa.

mimmit-yt11111.jpg
Q&A: Kaikki rahastoista

Mimmit sijoittaa Pia-Maria Nickström ja Hanna Tikander saavat seuraajiltaan usein kysymyksiä Nordnetistä. Sarjan toinen osa käsittelee rahastosijoittamista. Miten saada apua rahastojen valintaan? Katso video, niin tiedät!

Q&A: sijoittamisen aloittaminen Nordnetissä
Q&A: sijoittamisen aloittaminen Nordnetissä

Mimmit sijoittaa Pia-Maria Nickström ja Hanna Tikander saavat seuraajiltaan usein kysymyksiä Nordnetistä. Miten rahastoa ostetaan? Mistä näkee, mitä omistuksia rahasto pitää sisällään? Katso video, niin tiedät!

mimmit-yt11111.jpg
Q&A: Näin Nordnet Suomen maajohtaja poimii osakkeita.

Mimmit sijoittaa saavat seuraajiltaan usein kysymyksiä Nordnetistä. Sarjan kolmas osa käsittelee osakesijoittamista. Miten Nordnet Suomen maajohtaja Suvi Tuppurainen poimii osakkeita? Katso video, niin tiedät!

Nordnetin sijoittavat mimmit.

Soile-fb.jpeg

Soile Ruuskanen.

Head of Marketing and Online Sales.

"Tällä hetkellä innostaa erityisesti se, että Nordnetin uusista asiakkaista alkaa olla puolet naisia. Sen ja sijoittamisen demokratisoimisen eteen ollaan vuosien varrella tehty paljon töitä."

Maiju-fb.jpeg

Maiju Heikkinen.

Broker.

"On mahtavaa olla osa tiimiä, joka edesauttaa suomalaisten vaurastumista. Meklareina työskenteleviä naisia meillä on ollut aiemminkin, mutta ei ainakaan viiteen vuoteen. Monet asiakkaat ovat olleet iloisen yllättyneitä!"

Meri.jpeg

Meri Nurminen.

Content Marketing Manager.

”Olen sijoittajana pitkäjänteinen ja suosin pääosin rahastoja. Suosikkiosakkeeni on Marimekko. Sijoittaminen on parhaimmillaan hauskaa, kunhan siihen löytyy mielenkiintoa ja aikaa. Rahastosäästäminen on myös tuonut itselleni turvan tunteen omaa tulevaisuutta ajatellen.”

Näin nopeasti säästösi voivat kasvaa.

Katso, kuinka paljon säästösi voivat kasvaa ja milloin saavutat säästötavoitteesi. Ottamalla säästösi hallintaan voit vaurastua nopeammin kuin uskoitkaan. Avaa tili jo tänään.

Kertasijoitus alussa
20 000
Kuukausisäästösumma
199
Vuotuinen tuotto-odotus *
7 %
Sijoitusaika
10 vuotta
Sijoituksen arvo sijoitusajan päättyessä
73 575
Sijoituksen arvo sijoitusajan päättyessä

*Helsingin pörssin keskimääräinen vuotuinen tuotto viimeiseltä 15 vuodelta (30.12.2002–29.12.2017) on 7,76 %, mukaan lukien osingot ja korkoa korolle -vaikutus. Ilman osinkoja tuotto on 3,35 %. Huomioi, että historiallinen tuotto ei ole tae tulevasta tuotosta.

Vinkit sijoittaville mimmeille.

Valmiiksi hajautettu ratkaisu.


Nordnet One tarjoaa helpon ratkaisun säästöjen sijoittamiseen ja hajauttamiseen edullisin kuluin (juoksevat kulut vain 0,49 %). Näin sinun ei tarvitse ostaa monia eri rahastoja hajauttaaksesi säästösi.
Helppoa, eikö vain?

Opi uutta Nordnet-koulussa.


Nordnet-koulusta löydät maksuttomia verkkokursseja ja webinaaritaltiointeja eri aihepiireistä: mm. rahastosäästämisestä, ETF:istä, osakkeista ja osingoista.

Automatisoi säästämisesi.


Kuukausisäästämällä hyödynnät korkoa korolle -ilmiötä, joka saa ajan myötä rahasi kasvamaan entistä nopeammin. Samalla hajautat ajallista riskiä – näin ei tarvitse miettiä, onko juuri nyt oikea aika sijoittaa.

Tule paremmaksi sijoittajaksi.


Shareville antaa sinulle pääsyn Pohjoismaiden suurimpaan säästäjien ja sijoittajien vaikuttajaverkostoon. Liity myös Mimmit sijoittaa -keskusteluryhmään!

Sijoita vastuullisesti.


Sijoittamalla voit paitsi tehdä tuottoa, myös edistää kestävää kehitystä. Nordnetin palvelussa olevien suodattimien avulla vastuullisten rahastojen ja ETF:ien löytäminen on helppoa.

Osakekauppaa sinun ehdoillasi.


Osta osakkeita verkkopalvelussa tai kätevästi mobiilisovelluksella. Selkeä hinnoittelu. Säilytysmaksut 0 €.

Nordnet-sovellus iPhonelle ja Androidille.

Seuraa salkkusi kehitystä ja tee sijoituksia missä oletkin.

Tee sijoituksia ja seuraa salkkusi kehitystä puhelimellasi tai tabletillasi. Kirjaudu sovellukseen sormenjäljelläsi (Touch ID), kasvoillasi (Face ID) tai käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Vastaanota ilmoituksia toteutuneista kaupoista ja osingoista. Luo seurantalistoja. Ja paljon muuta. Sovelluksen lataaminen ja käyttö on maksutonta.

Lue lisää sovelluksesta tästä.

App Store

Nordnet app

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Nosta säästämisesi uudelle tasolle.

mimmit2.jpeg
mimmit4.jpeg
© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki