Uutuuskirja Pikkuguru on nyt ennakkotilattavissa Nordnetistä.

Nordnetin osakestrategi Jukka Oksaharju ja kirjailija, pörssitoimittaja Karo Hämäläinen kirjoittivat vuoden 2016 myydyimmän kotimaisen sijoituskirjan Sijoita kuin guru, joka on sittemmin noussut alan moderniksi klassikoksi. Vuosien 2017 ja 2018 hiteiksi nousseissa Laatugurussa ja Arvogurussa he saivat rinnalleen sijoitusbloggaajan Random Walkerin. Pikkuguru on kolmikon tuorein anti suomalaisille sijoittajille.

Esipuheen Pikkuguru-kirjaan on kirjoittanut Ponssen toimitusjohtaja Juho Nummela. Jälkisanat kirjan viimeiseksi luvuksi on laatinut kansanedustaja Elina Lepomäki.

Suuria tuottoja pienillä yhtiöillä?

Sijoittamisessa suurimmat voitot tekee se, joka löytää tulevaisuuden tähtiyhtiön juuri ennen kuin se kohoaa pitkäaikaiseen kiitoon. Pikkuguru auttaa löytämään keinoja, joilla voi seuloa tulevaisuuden tähdet ja välttää yhtiöt, joiden lupaukset jäävät esityskalvoille.

Pienyhtiöihin erikoistuminen vaatii sijoittajalta perehtyneisyyttä ja halua kääriä hihat, mutta hyvin tehdystä työstä saa palkinnon.

Pikkuguru kertoo kaiken olennaisen, mitä suomalaisen pien- ja kasvuyhtiösijoittajan tulee tietää. Kirja sisältää lukuisia osakelistauksia Helsingin pörssin nykyisen markkinatilanteen mukaisesti.

Pikkuguru-kirjasta jo sanottua

“Mestarilliset eväät analyysiin. Ostosuositus!”

Tommi Tervanen, Kotipizza

“Erittäin hyvät ja kiinnostavat yrityscaset!”

Tapio Pajuharju, Harvia

“Erinomainen johdatus pörssisijoittamiseen!”

Aki Ojanen, Aspo

“Erittäin hyvä kohtuuhintaisen kasvun kuvaus!”

Tapani Kiiski, Raute

“Teoria ja käytäntö yhdistyvät ansiokkaasti.”

Joakim Frimodig, CapMan

Kirjan hinta on 29,90 euroa (sisältäen alv:n ja postikulut Suomessa). Pikkuguru-kirjaa on saatavilla Nordnetissä myös osana sijoituskirjapakettia, joka sisältää signeerauksen.

Pikkuguru on 237-sivuinen ja kovakantinen. Se on painettu Suomessa Otavan Kirjapainossa Keuruulla. Tilauslomakkeella voi mainita kirjan signeerauspyynnön. Pakettitilauksissa aiemmin julkaistut kirjat toimitetaan heti ja Pikkuguru ensipainoksesta ennakkotilaajan etumatkalla elo-syyskuun vaihteessa.

Tilaa Pikkuguru tästä linkistä.

Lue lisää Pikkugurusta ja muista Oksaharjun teoksista tästä.

Nordnet
Nordnet
Nordnetin työntekijät

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.