Siirry pääsisältöön

Tervetuloa S-Pankista siirtyneet sijoittajat!

Kerroimme tammikuun lopussa yhteistyöstä, jossa S-Pankin ja FIMin osakevälityksen asiakkaat pääsevät nauttimaan Nordnetin osakesijoittamisen työkaluista. S-Pankki luopuu S-Osakekauppa- ja FIM Direct Online -palveluista sekä arvopaperien välitys- ja säilytyspalveluista kevään 2020 aikana.

S-Pankin ja Nordnetin tekemän yhteistyösopimuksen mukaan useita tuhansia S-Pankin arvopapereiden välitys- ja säilytystoimintojen asiakkaita on siirtynyt Nordnetiin viime kuukausien aikana. Viime viikonloppuna siirrettiin kaikkien näiden sijoittajien kotimaiset osakkeet Nordnetin säilytykseen.

Osakevälitys on Nordnetin ydinliiketoimintaa. Panostamme vahvasti osakesijoittamista tukeviin palveluihin ja sisältöihin sekä prosessien automatisoimiseen. Nordnet on Suomen suosituin yksityissijoittajien käyttämä osakevälittäjä ja meidät on valittu kolme kertaa peräkkäin Suomen laadukkaimmaksi arvopaperinvälittäjäksi. S-Pankin keskittyessä rahastoliiketoimintaan, säilytysasiakkaat löytävät Nordnetistä itselleen hyvän kodin.

Nyt voit aloittaa palvelun käytön!

Arvo-osuudet on nyt siirretty ja tilien lukitus on poistettu. Voit aloittaa palvelun käytön heti. Jotta pääset parhaiten vauhtiin, ensimmäisen kuukauden, eli huhtikuun ajan käyt kauppaa hinnastomme parhaalla tasolla. Sen jälkeen välityspalkkio määräytyy kaupankäyntiaktiivisuutesi mukaan.

Tapahtumien kirjaamiseen ostoerittäin-raportille voi mennä muutama päivä, mutta siirrämme vanhat hankintatiedot sinulle maksutta.

Autamme sinut alkuun

Osoitteesta nordnet.fi/koulu löydät ohjeet osaketoimeksiantojen tekemiseen ja paljon muuta hyödyllistä tietoa sijoittamiseen liittyen. Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin löydät osoitteesta nordnet.fi/faq.

Verkkopalvelumme omaksumiseksi järjestämme myös webinaarin tämän viikon torstaina 2.4. klo 17.30–18.30. Ilmoittaudu tästä mukaan. Webinaarissa opit Nordnetin verkkopalvelun tärkeimmät toiminnot ja saat neuvoa, mistä voit etsiä sijoitusideoita.

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi!

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
6 Kommentti
vanhin
uusin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
30.03.2020 20:39

Hienoa, että asiakasmäärä kasvaa!

Hiukan ounastelen sitä, että vastausajat asiakkaiden viesteihin pitenevät entuudestaan lisää – viikoista useisiin viikkoihin, valitettavasti.

Muistan kaiholla aikaa, jolloin luvattiin maajohtajan blogikirjoituksessa vastaus jo kolmannen pankkipäivän jölkeen.

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
30.03.2020 21:01

Tällä hetkellä vastaamme viesteihin keskimäärin reilussa vuorokaudessa (edellinen työpäivä: viestien jonossaoloaika keskimäärin 29 h). Viikko sitten vastausaika oli keskimäärin yli kaksi vuorokautta ja olemme saaneet purettua ruuhkaa. Seuraan lukuja päivittäin ja välillä usean kerran päivässä silloin, kun ruuhkapiikit ovat isoimmillaan.
S-Pankista siirtymässä olevat asiakkaat ovat olleet jo paljon yhteydessä meihin siirtoprosessin aikana. Nyt kun omistukset ovat siirtyneet ja näkyvät tileillä ja kaupankäynnin voi aloittaa niin yhteydenotot näyttävät jo vähenevän selkeästi. Isoin ruuhka on siis tämän siirron osalta jo takanapäin.

Nimetön
Nimetön
01.04.2020 12:05

Hei, mikäli missasin tuon siirtopäivän, voinko siirtää osakkeeni S-Pankista teille?

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
01.04.2020 16:30

Nordnet ei vastaanota enää 18.3. jälkeen lähetettyjä koko tilin siirtopyyntöjä S-Pankista. S-Pankissa säilytyksessä olevat arvopaperit saa kuitenkin siirrettyä Nordnetiin ns. määräsiirrolla. Ota yhteyttä S-Pankkiin arvopapereiden siirtoa varten. Siirtoa varten tarvitset tiedot siirrettävistä arvopapereista sekä Nordnet-salkkusi arvo-osuustilinumeron. -Soile

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
02.04.2020 16:06

Mitenkä kun soitin teidän asijakas palveluun niin sanoi ettei voi siirtää enää..vaan pitäs ensin siirtää s.pankista johonkin toiseen pankkiin ja sieltä nordnettiin…Mitä se sitten maksaa jos teille ne siirtää…

Nimetön
Nimetön
01.04.2020 22:36

mulla ei näy S-pankin omistukseni. Viesti tuli aikaisemmin, että pitäisi tulla!