Sijoituskirjoja jouluksi – Näin löydät halvimmat osakkeet

Julkistin tänä vuonna Arvoguru-sijoituskirjan yhdessä kirjailija ja pörssitoimittaja Karo Hämäläisen sekä sijoitusbloggaaja Random Walkerin kanssa. Kirjan esipuheen on kirjoittanut Sammon konsernijohtaja Kari Stadigh. Arvoguru esittelee halvimpien osakkeiden tuntomerkit soveltaen arvosijoittamisen oppeja Helsingin pörssin nykyhinnoitteluun. Arvogurun ja sitä aiemmin julkaisemani sijoituskirjat saa nyt Nordnetistä jouluksi signeerattuna tai omistuskirjoituksella.

Edullisten osakkeiden ostaminen on finanssimaailman tunnustetuin strategia. Arvoguru jatkaa siitä, mihin tähänastiset arvosijoittamista käsittelevät perusteokset ovat jääneet. Tunnuslukuihin pohjautuvasta mekaanisesta seulonnasta astutaan ratkaiseva askel sijoituskohteiden analysoimiseen nykyaikaisen arvosijoittamisen keinoin.

Arvoguru on ensimmäinen suomalainen klassisen arvosijoittamisen ohella myös modernia arvosijoittamista käsittelevä kirja. Kirjassa esitellään arvosijoitustyylin periaatteet suurista linjoista aina Helsingin pörssin yhtiöiden nykyhetken tarkasteluun ja erilaisiin arvoyhtiölistauksiin sekä rankingeihin.

Kirjassa selvitetään, kuinka maailman menestyneimmät arvosijoittajat Benjamin Grahamista Warren Buffettiin ovat hyödyntäneet osakevalintakriteereitä ja arvioidaan, mitkä suomalaisyhtiöt voisivat kiinnostaa heitä tänään.

Arvoguru-kirjasta jo sanottua

”Kattavin ja innostavin perusteos suomeksi!” – Kjell Forsén, Vaisala

”Tekijöiden vahva osaaminen vakuuttaa lukijan!” – Jukka Moisio, Huhtamäki

”Mainiot esimerkit ovat kirjan suola!” – Ari Lehtoranta, Caverion

”Erittäin hyvin kirjoitettu!” – Mika Vehviläinen, Cargotec

”Antoisa ja silmiä avaava!” – Matti Lievonen, Neste

Joulun alla jätetyt kirjatilaukset postitetaan vuorokauden sisällä. Arvogurun hinta on 29,90 euroa (sisältäen alv:n ja postikulut Suomessa). Arvoguru-kirjaa on saatavilla Nordnetissä myös osana sijoituskirjapakettia, joka sisältää signeerauksen tai omistuskirjoituksen. Arvoguru on 237-sivuinen ja kovakantinen. Se on painettu Suomessa Hansaprintillä.

TILAA ARVOGURU TÄSTÄ LINKISTÄ

-> SIIRRY SIJOITUSKIRJOJEN ESITTELYSIVUILLE

Blogi sisältää Nordnetin markkinointilinkin.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.