Sijoituskirjat pukinkonttiin tarjoushinnalla 18.12. mennessä!

Liki 17 000 kappaleen levikin saavuttaneet Hyvästä yhtiöstä hyvään sijoitukseen (2012, 233 sivua) ja Hajauta tai hajoa (2013, 311 sivua) ovat saatavilla alennettuihin hintoihin signeerattuina ja omistuskirjoitettuina. Kirjat ehtivät pukinkonttiin, kun tilaus jätetään pe 18.12. klo 15 mennessä. Tarjouskampanja koskee automaattisesti kaikkia uusia tilauksia. Tämä merkintä sisältää perustiedot sijoituskirjojen tilausmahdollisuuksista ja linkin sähköiseen tilausmekanismiin.

Hajauta tai hajoa on alennettu hintaan 19,90 euroa (sis. ALV ja toimituskulut Suomessa).

Hyvästä yhtiöstä hyvään sijoitukseen on alennettu hintaan 14,90 euroa (sis. ALV ja toimituskulut Suomessa).

Tarjolla on myös mahdollisuus hankkia paketoituna molemmat kirjat yhteishintaan 29,90 euroa (sis. ALV ja toimituskulut Suomessa).

Sijoituskirjat käsittelevät pitkäjänteistä osakesijoittamista, jossa osinko ja sen trendinomainen kasvu on sijoitusanalyysin keskeinen elementti. Kirjat ovat saaneet kiitosta etenkin siitä, että niissä avataan hankalaksikin koettuja sijoittamisen oppeja selkokielellä.

– Jukka Oksaharjun kirjojen myyntiluvut ovat näinä aikoina vertaansa vailla. Oksaharju on noussut hämmästyttävän nopeasti maan tunnetuimpien sijoituskirjailijoiden joukkoon. Yksi menestystä selittävä tekijä on se, että Oksaharju puhuu avoimesti omasta sijoittamisestaan ja uskaltaa pistää persoonansa peliin. Hän on onnistunut luomaan itsestään brändin, kertoo Helsingin seudun kauppakamarin kustannusjohtaja Antti-Pekka Hulkko.

– Uskon, että tiukat ajat palauttavat sijoittajat perusasioiden äärelle. Nyt sijoittaja ei rakenna pilvilinnoja, vaan pysyy sijoituslaskelmissaan maan tasalla, mikä suosii arvosijoittamista. Sen yhtä olennaisena osana on osingon ja ennen kaikkea osingon kasvuvauhdin arvostaminen. Tämän seurauksena kuluvana vuonna erityisesti parhaat osingonmaksajat ovat menestyneet Helsingin pörssissä. Osakemarkkinoilla on tällä hetkellä paljon tavanomaisuudesta poikkeavaa pääomaa, sillä korkosijoittajatkin ovat oivaltaneet, että nykyisen lähes nollakoron aikana parhaat korkosijoituksetkin löytyvät korkeaa osinkotuottoa tarjoavista osakkeista, kommentoi pitkän linjan sijoitusguru ja useita arvosijoittamista käsitteleviä teoksia kirjoittanut Kim Lindström.

– Oksaharju puhuu samaa kieltä kuin me yksityissijoittajat. Hänen asiantuntevat ja provokatorisetkin kommentit antavat rahanarvoisia eväitä lukijan omaan sijoitustoimintaan, jatkaa useita sijoitusoppaita kirjoittanut toimittaja Karo Hämäläinen.

– Arvosijoittaja sisäistää osakkeen tunnuslukujen ohella keskeisimmät luvut myös itse pörssiyhtiön tuloslaskelmasta ja taseesta. Sijoitus on yleensä vakaalla pohjalla, kun sijoittaja ymmärtää, miten liiketoiminnan luvut ovat muodostuneet arvonmääritykseen. Arvosijoittaminen ei ole pikavoittoja tavoittelevien laji, mutta Oksaharjun selkokieliset teokset antavat laajalle kansanosalle tuhdit eväät menestyvään sijoitustoimintaan pitkässä juoksussa, uskoo Inderesin pääanalyytikko Sauli Vilén.

Jokaiseen tilattuun sijoituskirjaan on mahdollista saada 1) signeeraus, 2) omistuskirjoitus tai 3) muu vapaavalintainen tervehdys esimerkiksi lahjan vastaanottajalle. Käsittelen itse jokaisen kirjatilauksen alusta loppuun, joten toiveita saa esittää.

Tilausmekanismi mahdollistaa myös kirjalähetyksen ja laskun lähettämisen eri postiosoitteisiin. Pakettitilauksissakin kirjat voidaan toimittaa eri posti- ja toimitusosoitteisiin.

Normaalitilanteessa lasku matkustaa kirjan välissä 14 päivän maksuajalla. Uudet kirjatilaukset käsitellään kampanja-aikana vuorokauden sisällä tilauksen saapumisesta.

Molemmille kirjoille annetaan kahden viikon tyytyväisyystakuu palautusoikeudella.

>> Sijoituskirjojen tilauslomakkeelle

>> Sijoituskirjojen esittelysivulle Nordnetissä

Sijoituskirjat ovat nyt saatavilla tarjoushinnoin (hinnat sisältävät postituksen ja ALV:n):

Hyvästä yhtiöstä hyvään sijoitukseen 14,90 euroa (norm. 19,90 euroa).

Hajauta tai hajoa 19,90 euroa (norm. 25,00 euroa).

Molemmat kirjat pakettihintaan 29,90 euroa (norm. 39,90 euroa).

Siirry tilauslomakkeelle

Jos haluat signeerauksen tai omistuskirjoituksen, mainitsethan siitä tilauslomakkeen viestikentässä.

Tarjouskampanja ei koske jälleenmyyjiä. Kaikissa mahdollisissa lisäkysymyksissä, ulkomaille tilattaessa ja suurten tilausmäärien osalta voi olla yhteydessä sähköpostitse: jukka.oksaharju@nordnet.fi

Hajauta tai hajoa ISBN: 978-952-93-1730-1
Hyvästä yhtiöstä hyvään sijoitukseen ISBN: 978-952-93-1111-8

Merkintä sisältää markkinointia sekä linkkejä esittely- ja tilaussivustolle Nordnetissä.

 

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
2 Kommentti
vanhin
uusin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
06.12.2015 18:40

Voisiko tätä mainostamista hieman rajoittaa? Ymmärtäisin tämmöisessä blogissa jos kirjoittaja on julkaissut uuden kirjan ja siitä yhden kirjoituksen kirjoittaa, mutta tämmöinen vähän väliä toistuva mainostus ei kiinnosta yhtään.

Nimetön
Nimetön
07.12.2015 16:42

Joskus tuntuu siltä, että Jukka tekee pinnallisen blogimerkinnän vain sen takia, että lopussa voi mainostaa kolme vuotta vanhoja kirjojaan, joista ilmeisesti otettiin liian iso painos. Ei millään pahalla.