Sijoita kuin guru -uutuuskirja rikkoi 10 000 kappaleen rajan

Julkistin kuukausi sitten Sijoita kuin guru -kirjan yhdessä kirjailija ja pörssitoimittaja Karo Hämäläisen kanssa. Uutuuskirjan esipuheen on kirjoittanut Björn Wahlroos. Julkaisukuukautenaan eli elokuun loppuun mennessä kirjan painosmäärä rikkoi jo 10 000 kappaleen rajan kirjan noustua useissa eri kirjakaupoissa Suomen myydyimmäksi talouskirjaksi ja myydyimmäksi tietokirjaksi. Verkkokirjakaupassa kirja on ollut hetkellisesti myös kaikkien mahdollisten kategorioiden myydyin kirja.

Aluksi kiitämmekin siis kaikkia kirjan jo tähän mennessä tilanneita ja lukeneita! Tilausten mukana saamiemme viestien perusteella signeeraamme ja/tai omistuskirjoitamme jatkossakin jokaisen kappaleen, mikäli sellainen toive esitetään.

Kuten elokuun lopussa painokoneeseen mennyt kolmas painoskin, joka ikinen kirjan kappale on painettu ja painetaan myös jatkossa Suomessa.

– Kirjaa on painettu heinä-elokuussa lähes taukoamatta ja kokemustemme perusteella kysyntä on huima yhdelle nimikkeelle. Olemme ylpeitä sijoituskirjailijoiden valittua painotyön osalta Hansaprintin kotimaiseksi kumppanikseen, sanoo myynti- ja kehitysjohtaja Taisto Junkkari Hansaprintistä.

Kirja Sijoita kuin guru paljastaa kahdeksan menestyssijoittajan reseptit sekä soveltaa niitä Helsingin pörssiin ja nykyhetken markkinatilanteeseen. Millaisia olisivat gurujen osakesalkut Helsingin pörssissä vuonna 2016?

Kirjassa puretaan auki finanssimaailman kunnioitetuimpien mestareiden sijoitusfilosofiat. Kirja paljastaa esimerkiksi sen, miten legendat ovat tehneet miljardinsa, kuinka Benjamin Graham valitsi osakkeita ja miksi Warren Buffett on maailman menestynein sijoittaja – ja mitä Buffett ostaisi tänään Helsingin pörssistä.

Sijoita kuin guru -kirjan saatavuus on jälleen normaali ja sen voi tilata tämän blogimerkinnän lopussa olevasta linkistä pikatoimituksella keskimäärin kahden arkipäivän toimitusajalla. Hinta on 29,90 euroa (sisältäen alv:n ja postikulut Suomessa). Kirja on noin 230-sivuinen ja kovakantinen.

Kaikille kirjatilaajille luvataan kahden viikon täystyytyväisyystakuu. Lasku tulee kirjan mukana kahden viikon maksuajalla. Tilauslomakkeella on myös mahdollista pyytää signeerausta, omistuskirjoitusta ja laskun toimittamista eri osoitteeseen.

TILAA SIJOITA KUIN GURU TÄSTÄ LINKISTÄ

-> SIIRRY UUTUUSKIRJAN ESITTELYSIVUILLE NORDNETISSÄ

Suuremmissa tilauserissä ja ulkomaille toimitettaessa voi ottaa yhteyttä: jukka.oksaharju@nordnet.fi

Jukka Oksaharju
Jukka Oksaharju
Osakestrategi, Nordnet Suomi

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
2 Kommentti
vanhin
uusin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
20.09.2016 17:03

Jukka teetkö tiliä millään muulla kuin tämän kirjan myynnillä? Verotietojen mukaan tienaat vähän huonommin kuin Alepan kassa.

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
19.10.2016 12:14

Ja sinä olet kateellinen palkasta, joka on huonompi kuin Alepan kassalla? Toivottavasti selviät hengissä tästä elämästä.