Siirry pääsisältöön

Nordnetissä juhlat ma 10.2.2014 – kotimaiset kaupat vain 1 €

Kirje teille rakkaat Nordnetin asiakkaamme.

Kynä liikutuksesta täristen kirjoitan tässä teille kirjeen yhteisen matkamme varrelta. Olemme yhdessä saavuttaneet jotain uskomatonta. Pienestä pippurisesta haastajasta on vuosien varrella kasvanut se urhea Daavid, jolle asiakkaidemme puolesta taisteleminen on jatkuvasti prioriteetti numero yksi.

Nyt meitä ison Nordnet-perheen jäseniä on kasassa huima määrä, jo 100 000 Suomessa. Kun puhun Nordnetistä, tarkoitan myös vuonna 2009 ostamaamme eQ Onlinea, jonka historia näkyy edelleen vahvasti toiminnassamme.

Haikeana muistelen yhteistä matkaamme aina 90-luvun lopulta kohti nykyhetkeä. Matka alkaa ajalta, jolloin osakekaupankäyntipalkkiot mitattiin prosenteissa nykyisten prosentinosien sijaan ja Nordnetiä pidettiin ohimenevänä markkinahäirikkönä.

Vuosituhannen vaihteen hullut vuodet osakeantimarkkinoilla ovat parhaiten piirtyneet verkkokalvoilleni kiemurtelevien jonojen muodossa. Nämä annit olivat ensimmäisiä kertoja, jolloin Nordnet pääsi iskemään kirvestä isojen pankkien nilkkaan. Uskokaa pois, hyvät Nordnetin asiakkaat, se kirves oli terävä jo silloin.

2000-luvun alun vuosina Nordnet oli se vierivä kivi, joka ei sammaloitunut, sillä tuotekehitysputkestamme putkahtivat ulos ensimmäiset mobiilisti WAP-puhelimella toteutetut osakekaupat Helsingin pörssissä, nettikaupankäynti NYSE/Nasdaq -pörsseissä ja koron maksaminen päiväsaldolle, joka muuten on nykyään enemmän sääntö kuin poikkeus.

Koko 2000-luvun ajan Helsingin pörssin marssijärjestyksen määrittivät Nokian 4 virallista tulospäivää vuodessa ja yllätykselliset tulosennakot. Voi pojat sitä pörssivaihdon määrää, mitä Nokian tapauksessa parhaimmillaan koettiin. Nykymuotoisen Nokian hiipuessa niitä päiviä tulee ikävä, hyvässä ja pahassa.

2000-luvun aikana piipahdimme lyhyesti myös islantilaisomistuksessa, jonka me otamme vain vahvistavana kokemuksena. Siitä osoituksena, viimeisimpinä uutuuksina Nordnet on tuonut Suomen markkinoille kuluttoman rahastokaupankäynnin ja ETF-kuukausisäästämisen, joille molemmille on löytynyt jo laaja asiakaskunta. Ei ole häpeä olla ensimmäinen.

Nykyään Nordnet on suomalaisten piensijoittajien eniten käyttämä välittäjä. Tämä ei olisi ollut mahdollista ilman teitä, rakkaat asiakkaamme. Nyt meillä on Suomen paras valikoima niin osake-, ETF-, warrantti- kuin rahastotuotteissa. Tästä laajasta valikoimasta hyödyt eniten sinä.

Tänä keväänä Nordnet tekee sijoittamisesta sosiaalista integroimalla viime kesänä ostetun Shareville-palvelun kaikissa Pohjoismaissa osaksi Nordnetiä. Kyseessä on Suomessa täysin uudenlainen tapa tehdä kauppaa ja seurata menestyneitä sijoittajia.

Lopuksi vielä lähetän kiitokset kaikille uskollisille asiakkaillemme. Ilman teitä, ei olisi myöskään meitä. Jottei tämä mene ihan herkistelyksi, Nordnet juhlii tätä historiallista hetkeä yhdessä asiakkaidensa kanssa tarjoamalla KAIKKI pörssikaupat Helsingin pörssissä MA 10.2.2014 vain 1 € / toteutunut toimeksianto. Ei muita rajoituksia. Voit siis ostaa/myydä pennosilla tai hankkia himoitsemasi miljoonasalkun hetkessä. Kaikki mukaan juhlimaan!

/Niklas Odenwall

Nordnet
Nordnetin työntekijät

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
5 Kommentti
vanhin
uusin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
07.02.2014 18:01

Tästä vois tehdä pysyvän jutun 🙂

Nimetön
Nimetön
08.02.2014 13:00

Hurraa Nordnet! o/

Nimetön
Nimetön
08.02.2014 21:00

Voisitte tehdä samaa myös kaikille pohjoismaisille osakkeille.

Nimetön
Nimetön
10.02.2014 16:10

Lasten salkkuja laitettu 1 euro/toimeksianto uuteen uskoon. Osakekauppoja tuli päivän aikana useita kymmeniä. Kiitos Nordnet ja onneksi olkoon 100 000 suomalaisesta asiakkaasta!

Nimetön
Nimetön
11.02.2014 15:47

Kiitokset eilisistä juhlista! Euron päivä houkutteli asiakkaamme käymään ahkerasti kauppaa. Katso mitä ostettiin/myytiin osoitteesta http://www.nordnet.fi/satatuhatta