Siirry pääsisältöön

Nordnet ja Quartr -yhteistyö tuo pörssiyhtiöiden tulosesitykset kaikille, nyt myös Nordnet Appissa

Nordnet ja Quartr ovat aloittaneet yhteistyön, jonka avulla seuraat nyt pörssiyhtiöiden tulosesityksiä ja tulospuheluja suoraan Nordnetin verkkopalvelussa ja mobiilisovelluksessa.

Nordnet ja ruotsalainen ohjelmistoyritys Quartr ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen, jonka myötä sijoittajat saavat pääsyn Quartr-palvelun pörssiyhtiöesityksiin. Sopimus koskee kaikkia Nordnetin markkinoita ja kattaa pörssiyhtiöiden raportit sekä niihin liittyvät esitysmateriaalit.

Nordnetin asiakkaat voivat tästä päivästä alkaen kuunnella tulospuheluita (“earnings calls”), joissa pörssiyhtiön toimitusjohtaja esittelee yhtiön viimeisimmät tulosluvut ja vastaa analyytikoiden kysymyksiin. Esitykset toimitetaan podcast-muodossa, eli äänitiedostona, jota kuunnellessa on mahdollisuus muuttaa toistonopeutta ja siirtyä suoraan puhelun eri osioihin, kuten Q&A-osioon. Puheluun liittyvä esitysmateriaali ja itse tulosraportti ovat myös saatavilla suoraan Nordnetin palvelun kautta. Quartr-sisällöt löytyvät Nordnetin palvelun osakekohtaisilta sivuilta pian tulosesityksen jälkeen.

On aina hienoa päästä esittelemään uusia palveluita asiakkaillemme, ja se tuntuu erityisen arvokkaalta silloin, kun voimme samalla demokratisoida säästämistä ja sijoittamista. Quartr-tietokannan avulla voimme nyt Pohjoismaiden ensimmäisenä pankkina tarjota yksityissijoittajille tietoa, joka on tähän asti ollut enimmäkseen vain omaisuudenhoitajien ja investointipankkien saatavilla.

Nordnetin palveluun integroitu Quartr-sisältö kattaa noin 6 000 pörssiyhtiötä Pohjoismaiden, Saksan, Englannin, Yhdysvaltojen ja Kanadan osakemarkkinoilla. Suomalaisia yhtiöitä on 140.

Quartr-tiedot tuotiin 6.2.2023 Nordnetin verkkopalveluun ja tänään 10.2. ominaisuus julkaistaan vaiheittain myös kaikille Nordnet-sovelluksen käyttäjille. Lanseerausvaihe kattaa yritysesittelyt ja talousraportit, mutta jatkossa pystymme tekemään monia kiinnostavia asioita yhdessä Quartrin kanssa. Se voi tarkoittaa esimerkiksi osavuosiraporttien datapisteiden havainnollistamista helposti ymmärrettävässä muodossa, kuten yrityksen tulovirtojen visualisointia tuotealueittain ja markkinoittain.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Subscribe
Lähetä minulle ilmoituksia:
guest
0 Kommenttia
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki