Esittelyssä 5 cleantech-osaketta USA:sta

Black Friday -perjantaina 29.11.2019 tarjoamme kaupankäynnin asiakaskuntamme suosituimmilla USA-osakkeilla sekä valituilla cleantech-osakkeilla ilman välityspalkkioita. Voit lukea tarjouksesta ja sen ehdoista lisää tästä linkistä.

Tässä blogikirjoituksessa käsittelemme kampanjaan sisältyviä viittä cleantech-osaketta, jotka ovat – toisin kuin 10 suosituinta USA-osaketta – monille ehkä hieman tuntemattomampia tapauksia.

Brookfield Renewable Partners

Brookfield Renewable Partners on sijoitusyhtiö, joka operoi yhtä maailman suurimmista uusiutuvaa energiaa hyödyntävistä sähköntuotantoverkostoista. Yhtiöllä on sähkölaitoksia Amerikassa, Euroopassa ja Aasiassa. Yhtiö on yksi maailman johtavista toimijoista etenkin vesivoiman tuottajana – vesivoimalla tuotettu sähkö kattaa noin 74 % yhtiön portfoliosta.

Osakkeen 5 vuoden kehitys: +42,36 % (tilanne 25.11.2019)

TerraForm Power

TerraForm Power omistaa ja operoi yli 4000 MW:n edestä uusiutuvaa energiaa tuottavia tuotantolaitoksia, jotka koostuvat aurinkopaneeli- ja tuulivoimalaitoksista Amerikassa ja Euroopassa. Tuotantolaitoksia pyöritetään pitkillä sopimuksilla, jotka tuottavat yhtiölle tasaista kassavirtaa.

Osakkeen 5 vuoden kehitys: -51,83 % (tilanne 25.11.2019)

First Solar

First Solar on amerikkalainen ohutkalvoisten aurinkokennojen valmistaja. Yhtiön hyödyntämä ohutkalvoteknologia mahdollistaa nopean ja kustannustehokkaan aurinkokennojen tuotannon.

Osakkeen 5 vuoden kehitys: +8,49 % (tilanne 25.11.2019)

Enphase Energy

Enphase Energy suunnittelee ja tuottaa energiankäyttöratkaisuja mm. aurinkosähkön hyödyntämiseen kotitalouksissa, energian varastointiin ja verkkopohjaisiin ratkaisuihin energiankäytön monitorointiin. Enphase tuottaa myös ns. mikroinverttereitä, joilla kotitalouksien katoilla olevien aurinkokennojen DC-sähkövirta saadaan muunnettua AC-virraksi, joka voidaan sitten syöttää yleiseen sähköverkkoon.

Osakkeen 5 vuoden kehitys: +82,96 % (tilanne 25.11.2019)

Renewable Energy Group

Kuten nimestä voi päätellä, Renewable Energy Group keskittyy uusiutuvaan energiaan liittyviin palveluihin ja tuotteisiin. Yhtiö omistaa ja operoi 14 biodieseljalostamoa eri puolilla Yhdysvaltoja, missä mm. rasvasta ja kemikaaleista tuotetaan polttoaineita ja voiteluaineita niin teollisuuden kuin kuluttajienkin tarpeisiin. Onko tässä USA:n Neste?

Osakkeen 5 vuoden kehitys: +67,22 % (tilanne 25.11.2019)

Lue lisää Black Friday -tarjouksestamme tästä!

Mikään tässä esitetty ei ole, eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi, tarjoukseksi tai kehotukseksi ostaa tai myydä rahoitusvälineitä. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Yllä listatut osakkeet eivät ole ostosuosituksia kyseisille arvopapereille.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
0 Kommentti
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit