Siirry pääsisältöön

ALE ALKAA! Sijoituskirjat tarjoushintaan ja signeerattuina maaliskuun ajan!

Alennusmyynnin aika on koittanut! Maaliskuussa on mahdollista tilata Hyvästä yhtiöstä hyvään sijoitukseen (2012, 213 sivua) ja Hajauta tai hajoa (2013, 311 sivua) alennettuun hintaan signeerattuina. Kirjojen ydinsanoma liittyy ajankohtaisesti osinkoihin ja niiden kannattavaan uudelleensijoittamiseen laatuyhtiöihin. Tarjouskampanja alkaa välittömästi. Tämä merkintä sisältää lyhyet tiedot sijoituskirjojen tilausmahdollisuuksista ja linkin sähköiseen tilausmekanismiin.

Viime syksynä julkaistu uutuuskirja Hajauta tai hajoa on alennettu maaliskuun ajaksi hintaan 19,90 euroa (sisältää ALV:n ja toimituskulut Suomessa).

Marraskuussa 2012 julkaistu Hyvästä yhtiöstä hyvään sijoitukseen on alennettu hintaan 14,90 euroa (sisältää ALV:n ja toimituskulut Suomessa).

Tarjolla on myös mahdollisuus hankkia paketoituna sekä esikoiskirja Hyvästä yhtiöstä hyvään sijoitukseen että uutuuskirja Hajauta tai hajoa yhteishintaan 29,90 euroa (sisältää ALV:n ja toimituskulut Suomessa).

HUOM: Alennus on automaattisesti voimassa kaikissa maaliskuun aikana tulleissa uusissa tilauksissa!

Molemmat kirjat käsittelevät pitkäjänteistä osakesijoittamista, jossa osinko ja sen trendinomainen kasvu ovat sijoitusanalyysin keskeisiä elementtejä. Tästä johtuen teokset ovat erittäin ajankohtaisia juuri nyt, kun osinkokausi on alkamaisillaan.

Jokaiseen tilattuun sijoituskirjaan on mahdollista saada 1) signeeraus, 2) omistuskirjoitus tai 3) muu vapaavalintainen tervehdys esimerkiksi lahjan vastaanottajalle. Näiden osalta toiveen voi esittää tilauslomakkeen viestikentässä.

Tilausmekanismi mahdollistaa myös kirjalähetyksen ja laskun lähettämisen eri postiosoitteisiin. Pakettitilauksissakin kirjat voidaan toimittaa eri postiosoitteisiin.

Normaalitilanteessa lasku matkustaa kirjan välissä 14 päivän maksuajalla. Uudet kirjatilaukset käsitellään kampanja-aikana vuorokauden sisällä tilauksen saapumisesta.

Molemmille kirjoille annetaan kahden viikon tyytyväisyystakuu palautusoikeudella. Sijoituskirjojen esittelysivulta löytyy kokoelma julkisia arvioita ja teosten perustiedot sisällysluetteloineen.

>> Sijoituskirjojen tilauslomakkeelle

>> Sijoituskirjojen esittelysivulle Nordnetissä

Tarjouskampanja ei koske jälleenmyyjiä. Kaikissa mahdollisissa lisäkysymyksissä, ulkomaille tilattaessa ja suurten tilausmäärien osalta voi olla yhteydessä sähköpostitse: jukka.oksaharju@nordnet.fi

Hajauta tai hajoa ISBN: 978-952-93-1730-1
Hyvästä yhtiöstä hyvään sijoitukseen ISBN: 978-952-93-1111-8

Merkintä sisältää markkinointia sekä linkkejä esittely- ja tilaussivustolle Nordnetissä.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
0 Kommenttia
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit