ALE ALKAA! Sijoituskirjat signeerattuina tarjoushinnoin huhtikuussa!

Alennusmyynnin aika on koittanut! Nyt huhtikuussa on mahdollista tilata Hyvästä yhtiöstä hyvään sijoitukseen (2012, 233 sivua) ja Hajauta tai hajoa (2013, 311 sivua) alennettuun hintaan signeerattuina. Sijoituskirjoja on painettu kahdessa ja puolessa vuodessa jo lähes 15 000 kappaletta. Kirjojen ydinsanoma liittyy ajankohtaisesti osinkoihin ja niiden kannattavaan uudelleensijoittamiseen laatuyhtiöihin. Tarjouskampanja alkaa välittömästi. Tämä merkintä sisältää lyhyet tiedot sijoituskirjojen tilausmahdollisuuksista ja linkin sähköiseen tilausmekanismiin.

Toissa syksynä julkaistu Hajauta tai hajoa on alennettu huhtikuun ajaksi hintaan 19,90 euroa (sisältää ALV:n ja toimituskulut Suomessa).

Marraskuussa 2012 julkaistu Hyvästä yhtiöstä hyvään sijoitukseen on alennettu hintaan 14,90 euroa (sisältää ALV:n ja toimituskulut Suomessa).

Tarjolla on myös mahdollisuus hankkia paketoituna sekä esikoiskirja Hyvästä yhtiöstä hyvään sijoitukseen että Hajauta tai hajoa yhteishintaan 29,90 euroa (sisältää ALV:n ja toimituskulut Suomessa).

HUOM: Alennus on automaattisesti voimassa kaikissa huhtikuun aikana tulleissa uusissa tilauksissa!

Molemmat kirjat käsittelevät pitkäjänteistä osakesijoittamista, jossa osinko ja sen trendinomainen kasvu ovat sijoitusanalyysin keskeisiä elementtejä. Tästä johtuen teokset ovat erittäin ajankohtaisia juuri nyt, kun osinkokausi on alkamaisillaan.

Jokaiseen tilattuun sijoituskirjaan on mahdollista saada 1) signeeraus, 2) omistuskirjoitus tai 3) muu vapaavalintainen tervehdys esimerkiksi lahjan vastaanottajalle. Näiden osalta toiveen voi esittää tilauslomakkeen viestikentässä.

Tilausmekanismi mahdollistaa myös kirjalähetyksen ja laskun lähettämisen eri postiosoitteisiin. Pakettitilauksissakin kirjat voidaan toimittaa eri postiosoitteisiin.

Normaalitilanteessa lasku matkustaa kirjan välissä 14 päivän maksuajalla. Uudet kirjatilaukset käsitellään kampanja-aikana vuorokauden sisällä tilauksen saapumisesta.

Molemmille kirjoille annetaan kahden viikon tyytyväisyystakuu palautusoikeudella. Sijoituskirjojen esittelysivulta löytyy kokoelma julkisia arvioita ja teosten perustiedot sisällysluetteloineen.

>> Sijoituskirjojen tilauslomakkeelle

>> Sijoituskirjojen esittelysivulle Nordnetissä

Sijoituskirjat ovat saatavilla tarjoushinnoin (hinnat sisältävät postituksen ja ALV:n):

Hyvästä yhtiöstä hyvään sijoitukseen 14,90 euroa (norm. 19,90 euroa).

Hajauta tai hajoa 19,90 euroa (norm. 25,00 euroa).

Molemmat kirjat pakettihintaan 29,90 euroa (norm. 39,90 euroa).

Siirry tilauslomakkeelle

Tarjouskampanja ei koske jälleenmyyjiä. Kaikissa mahdollisissa lisäkysymyksissä, ulkomaille tilattaessa ja suurten tilausmäärien osalta voi olla yhteydessä sähköpostitse: jukka.oksaharju@nordnet.fi

Hajauta tai hajoa ISBN: 978-952-93-1730-1
Hyvästä yhtiöstä hyvään sijoitukseen ISBN: 978-952-93-1111-8

Kirjoitus sisältää markkinointiviestin, joka liittyy Nordnetin kampanjaan. Kirjoittajaa voi seurata myös Twitterissä (@JukkaOksaharju).

Photo credit: Dave Heuts / Foter / CC BY-SA

Jukka Oksaharju
Jukka Oksaharju
Osakestrategi, Nordnet Suomi

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
1 Kommentti
vanhin
uusin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
01.04.2015 12:24

alkaa olla sen verran vanhaa kamaa noi kirjat, et alennukset pitäis olla ihan toista luokkaa.