Siirry pääsisältöön

Hyvin suunniteltu on puoliksi vaurastuttu | Matkalla massimaisteriksi

Suunnitelmallisuus on sijoittamisessa kaiken a ja o, joten viimeisessä Matkalla massimaisteriksi -jaksossa luodaan sijoitussuunnitelma, joka johdattaa käyttäjänsä taloudellisen hyvinvoinnin äärelle. Miten sijoitushorisontti, tavoitteet, riskinsietokyky ja sijoitusstrategia kannattaa ottaa huomioon sijoitussuunnitelmaa laatiessa? Miten riskiä voi pienentää? Entä sijoitusten myynti – mitä ja milloin? Katso jakso ja ota seuraava askel sijoitusmatkallasi!

Nordnetin ja Suomen Osakesäästäjien Matkalla massimaisteriksi -videosarjassa käydään kahdeksan jakson aikana läpi sijoittamisen tärkeimmät konseptit niin, että ne on helppo ymmärtää myös ilman aiempaa kokemusta sijoittamisesta. Katsottuasi videosarjan tiedät mitä ovat osakkeet, rahastot ja ETF:t, miksi sijoittamisen aloittaminen kannattaa, mikä tilityyppi kannattaa valita ja minkälainen sijoitusstrategia sopii parhaiten juuri sinulle.

Tärkeää tietoa riskeistä

Mikään tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Sijoittajan tulee sijoituspäätöksiä tehdessään perustaa päätöksensä omaan arvioonsa sekä ottaa huomioon omat tavoitteensa ja taloudellinen tilanteensa. Sijoittamiseen ja rahoitusvälineisiin liittyy aina riskejä. Sijoitusten arvo ja tuotto voi muuttua ja sijoitetun pääoman voi menettää jopa kokonaan. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta.