Siirry pääsisältöön

Sijoitusstrategiat | Matkalla massimaisteriksi

Visio ilman strategiaa on pelkkä illuusio. Jotta vaurastuminen ei jäisi vain päiväunen tasolle, tässä jaksossa perehdytään Kaisa Vanha-Perttulan johdolla yleisimpiin sijoitusstrategioihin. Miten arvosijoittaminen eroaa kasvusijoittamisesta? Tarvitseeko vastuullisen sijoittajan tinkiä tuotoista? Millaisia ominaisuuksia ja tunnuslukuja laatusijoittajan kannattaa tarkkailla? Katso tuorein Matkalla massimaisteriksi -jakso ja ota selvää!

Katso myös:

Nordnetin ja Suomen Osakesäästäjien Matkalla massimaisteriksi -videosarjassa käydään kahdeksan jakson aikana läpi sijoittamisen tärkeimmät konseptit niin, että ne on helppo ymmärtää myös ilman aiempaa kokemusta sijoittamisesta. Katsottuasi videosarjan tiedät mitä ovat osakkeet, rahastot ja ETF:t, miksi sijoittamisen aloittaminen kannattaa, mikä tilityyppi kannattaa valita ja minkälainen sijoitusstrategia sopii parhaiten juuri sinulle.

Tärkeää tietoa riskeistä

Mikään tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Sijoittajan tulee sijoituspäätöksiä tehdessään perustaa päätöksensä omaan arvioonsa sekä ottaa huomioon omat tavoitteensa ja taloudellinen tilanteensa. Sijoittamiseen ja rahoitusvälineisiin liittyy aina riskejä. Sijoitusten arvo ja tuotto voi muuttua ja sijoitetun pääoman voi menettää jopa kokonaan. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta.