Siirry pääsisältöön

Rahastot ja kuukausisäästäminen | Matkalla massimaisteriksi

Edellisessä Matkalla massimaisteriksi -jaksossa perehdyttiin osakesijoittamisen kiehtovaan maailmaan. Jos sisälläsi ei kuitenkaan syttynyt kipinää osakepoimintaa kohtaan, voi korkoa korolle -ilmiön valjastaa hyötykäyttöön myös hieman pienemmällä vaivalla. Tällä kertaa Kaisa Vanha-Perttula nimittäin johdattaa katsojat erilaisten rahastotyyppien ja kuukausisäästämisen saloihin. Katso jakso ja ota rahastosijoittamisen perusteet haltuun!

Nordnetin ja Suomen Osakesäästäjien Matkalla massimaisteriksi -videosarjassa käydään kahdeksan jakson aikana läpi sijoittamisen tärkeimmät konseptit niin, että ne on helppo ymmärtää myös ilman aiempaa kokemusta sijoittamisesta. Katsottuasi videosarjan tiedät mitä ovat osakkeet, rahastot ja ETF:t, miksi sijoittamisen aloittaminen kannattaa, mikä tilityyppi kannattaa valita ja minkälainen sijoitusstrategia sopii parhaiten juuri sinulle.

Tärkeää tietoa riskeistä

Mikään tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Sijoittajan tulee sijoituspäätöksiä tehdessään perustaa päätöksensä omaan arvioonsa sekä ottaa huomioon omat tavoitteensa ja taloudellinen tilanteensa. Sijoittamiseen ja rahoitusvälineisiin liittyy aina riskejä. Sijoitusten arvo ja tuotto voi muuttua ja sijoitetun pääoman voi menettää jopa kokonaan. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta.