Siirry pääsisältöön

Osakkeet, rahastot vai ETF:t? | Matkalla massimaisteriksi

Kaisa Vanha-Perttula vakuuttui viime jaksossa siitä, että sijoittamisen aloittaminen kannattaa. Tällä kertaa hypätään syvemmälle sijoittamisen perusteisiin ja perehdytään tarkemmin erilaisiin sijoitusvaihtoehtoihin.Miten sijoittaja hyötyy osakkeiden omistamisesta? Mitä eroa on rahastoilla ja ETF:illä? Mikä omaisuusluokka sopisi juuri minulle? Katso jakso ja ota seuraava askel matkalla massimaisteriksi!

Nordnetin ja Suomen Osakesäästäjien Matkalla massimaisteriksi -videosarjassa käydään kahdeksan jakson aikana läpi sijoittamisen tärkeimmät konseptit niin, että ne on helppo ymmärtää myös ilman aiempaa kokemusta sijoittamisesta. Katsottuasi videosarjan tiedät mitä ovat osakkeet, rahastot ja ETF:t, miksi sijoittamisen aloittaminen kannattaa, mikä tilityyppi kannattaa valita ja minkälainen sijoitusstrategia sopii parhaiten juuri sinulle.

Tärkeää tietoa riskeistä

Mikään tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Sijoittajan tulee sijoituspäätöksiä tehdessään perustaa päätöksensä omaan arvioonsa sekä ottaa huomioon omat tavoitteensa ja taloudellinen tilanteensa. Sijoittamiseen ja rahoitusvälineisiin liittyy aina riskejä. Sijoitusten arvo ja tuotto voi muuttua ja sijoitetun pääoman voi menettää jopa kokonaan. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta.