Siirry pääsisältöön

Tuottoa optioilla | Nordnet Traders’ Club 18

Optiot ovat monelle tuttu termi, mutta harva ymmärtää miten ne tarkalleen toimivat. Jokaisen osakesijoittajan tulisi kuitenkin tietää muutama tärkeä asia optioista! Tiesitkö esimerkiksi, että voit saada ylimääräistä tuottoa omistamistasi osakkeistasi myymällä optioita niitä vastaan? Tai että voit ostaa haluamiasi osakkeita halvemmalla? Toivotussa optiojaksossa käsitellään kansankielisesti, kuinka optiot toimivat ja miten voit hyödyntää niitä omassa sijoitus- tai treidausstrategiassasi. Jaksossa vieraana myös yli 20 vuoden sijoitusuran omaava Pirjo, joka hyödyntää optioita omassa sijoitusstrategiassaan. Pirjo tavoittelee 2 %:n kuukausituottoa (=26,8 % vuosituottoa).

Nordnet Traders’ Club on viikoittainen videosarja, jossa seurataan markkinoiden kuumimpia puheenaiheita, analysoidaan mennyttä ja ennakoidaan tulevaa. Seuraamalla sarjaa opit kaiken oleellisen treidausstrategioista, markkinoiden ennakoinnista, kaupankäyntityökaluista jne. Lisäksi perehdymme tekniseen analyysiin, joka oikein käytettynä voi parantaa mahdollisuuksiasi ajoittaa markkinaa ja tehdä oikea-aikaisia ostoja ja myyntejä. Lue lisää Nordnet Traders’ Clubista ja Nordnetin tarjoamista eduista aktiivisille kaupankävijöille.

Tärkeää tietoa riskeistä.

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Ennen kaupankäynnin aloittamista sijoittajan tulee ymmärtää kaupankäyntiin liittyvät riskit ja tuotteeseen liittyvät ehdot. Käydäksesi kauppaa pörssilistatuilla tuotteilla sinun on läpäistävä tietämystesti tai muulla tavoin osoitettava riittävä tietämystaso varmistaaksesi tuotteiden asianmukaisuuden sinulle. Nordnet Markets-tuotteissa ei veloiteta kaupankäyntikuluja yli 100 euron toimeksiannoista. Aktiivinen kaupankäynti tai kaupankäynti pörssilistatuilla tuotteilla sisältää korkea riskin, joka ei sovi kaikille. Sijoitetun pääoman voi menettää kokonaan. Traders’ Club -videoilla esitetyt tuotteet ovat esimerkinomaisesti valittuja. Videot on tehty opetustarkoituksessa. Tässä esitetty ei ole sijoitussuositus.

Nordnet Traders’ Club -video on tehty kaupallisessa yhteistyössä Jukka Lepikön kanssa.