Siirry pääsisältöön

Kevätkauden loppuhuipennus | Traders’ Club 140

Kesää vasten suojaukset kannattaa laittaa kuntoon, oli kyse sitten stop losseista tai aurinkovoiteesta, mutta mitä muuta lomailevan treidaajan pitäisi tietää käynnissä olevasta markkinamyllerryksestä? Jukka ja Tuomas käyvät kattavasti läpi markkinatilannetta, vastaavat katsojien kysymyksiin ja avaavat omat salkkunsa viimeisen kerran tältä kevätkaudelta. Katso jakso ja osallistu Nordnet merch -arvontaan kommentoimalla videon alle, millaisella salkulla sinä lähdet kesää kohti! Huom: kommentit YouTube-videon kommenttiosioon.

Tärkeää tietoa riskeistä.
Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Ennen kaupankäynnin aloittamista sijoittajan tulee ymmärtää kaupankäyntiin liittyvät riskit ja tuotteeseen liittyvät ehdot. Käydäksesi kauppaa pörssilistatuilla tuotteilla sinun on läpäistävä tietämystesti tai muulla tavoin osoitettava riittävä tietämystaso varmistaaksesi tuotteiden asianmukaisuuden sinulle. Nordnet Markets -tuotteissa ei veloiteta kaupankäyntikuluja yli 100 euron toimeksiannoista. Aktiivinen kaupankäynti tai kaupankäynti pörssilistatuilla tuotteilla sisältää korkean riskin, joka ei sovi kaikille. Sijoitetun pääoman voi menettää kokonaan. Traders’ Club -videoilla esitetyt tuotteet ovat esimerkinomaisesti valittuja. Videot on tehty opetustarkoituksessa. Tässä esitetty ei ole sijoitussuositus.

Nordnet Traders’ Club -video on tehty kaupallisessa yhteistyössä Jukka Lepikön kanssa.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
3 Kommenttia
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Heli
Heli
16.06.2022 11:35

Kiitos hyvistä videoista, pitänee konecranesia seurata vähän Kreikan lomallakin. Muutoin eläkepäiviksi säästelen, joten yritän olla panikoimatta

Janne
Janne
16.06.2022 09:18

Lähden kesänviettoon noin 30 rivin salkulla, uusia rivejä ei ole tulossa mutta Microsoftia tai Adobea voisin lisätä.

Marko
Marko
15.06.2022 20:44

Ajattelin keräillä kesän ajan Vehnä minifutuureilla longia salkkuun, hyvin alhaisella StopLoss-tasolla ja pienemmissä erissä.